Kamil0 15.08.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 http://picasaweb.google.pl/Daber423/AlbumBezTytuU#mam problem z wypalona dziura w stole drewnianym w kuchni widoczna na zdjęciuchciałbym się dowiedzieć czy można ja samemu załatać i zalakierować tak by nie rzucała się w oczy i by powierzchnia była gładka ?jak to zrobic ?prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 15.08.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 kup obrus i nie kladz wiecej petow na stole innej mozliwosci nie maewe. nowy blat zamowic u stolarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil0 15.08.2009 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 http://czterykaty.pl/czterykaty/1,97463,6264848,Dziura_w_stole.html znalazlem taki sposob i chyba go wyprobuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 15.08.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Stół jest fornirowany. Pytanie czy ten pet (czy raczej cygaro ) przepaliło fornir na wylot. Jeżeli nie to sposób z czterech kątów chociaż nie da super efektu jest dobry. Jeżeli jest przepalony to będziesz miał zabawę z wycinaniem forniru i wklejaniem fleka. Jeżeli nigdy tego nie robiłeś to ciężko będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 16.08.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 xxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 27.08.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 o a ja mam pomysla takiego wez wiertlo ze fi 75 i wywierc dziure tak do polowy czy prawie cala i wstaw tam popielniczke i masz facet jak znalazl a nie dziury w stole wypalac pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 27.08.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 xxxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 28.08.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 ej albo mi na oczy padlo albo tys tez wyjaradl dziursko w blacie eeeeeeeeeeeeeee to nie mozliwe ale z tymi popielniczkami w stole to widzialem w takich ogrodkach piwnych calkiem praktyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 28.08.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 ej albo mi na oczy padlo albo tys tez wyjaradl dziursko w blacie eeeeeeeeeeeeeee to nie mozliwe ale z tymi popielniczkami w stole to widzialem w takich ogrodkach piwnych calkiem praktyczne no co Ty mi chodziło o to ze brałem pod uwagę Twoje sugestie jakią zaproponowałeś ale wolałem dać parasol na pierwsza dziurkę no akurat ja nie palący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 29.08.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 eeeeee to my moze zrobimy jakis klub niepalacy z dziurami w stole na popielniczki co by sie palacy nie obrazili i mieli gdzie siedziec pod parasolem przy stole z popielniczka a tak na marginesie to co mozna do takiego stolu jeszcze wmontowac ------- PARASOL--------POPIELNICZKA--------................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 29.08.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Pod blatem beczka, nad blatem kranik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 29.08.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 eeeeee to my moze zrobimy jakis klub niepalacy z dziurami w stole na popielniczki co by sie palacy nie obrazili i mieli gdzie siedziec pod parasolem przy stole z popielniczka a tak na marginesie to co mozna do takiego stolu jeszcze wmontowac ------- PARASOL --------POPIELNICZKA --------................ Adi otwieracz do piwa kurde ale ja też nie piję no to do napoi chłodzących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 31.08.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 nie no do browara to sie przyznam ale jeszcze dziadek do ozeszkow by sie przydal bo te solone to juz mi sie brzydna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magicc 01.09.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 ja bym tam zamontował lampkę. Taką wpuszczaną w blat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 01.09.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 i coscie sie byki czlowieka czepili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 01.09.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Kamil sobie odpowiedział. Nic mądrzejszego nie wydumamy. A od śmiechu nikt nie zachorował jak dotąd No i nie człowieka się czepiamy, tylko dziury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 01.09.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 i coscie sie byki czlowieka czepili? Czmirek a co też masz ten sam problem z dziurą ? to Ty sobie wstaw tam natrysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 01.09.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 ale sie nam tych dzior narobilo ohhho no dobra przechodzimy juz do powaznych spraw czyli natrysk a ja to se tak mysle ze lepiej to by dac rore no taka co by jakas lalunnia nie wyrwala jak na niej bedzie tanczyc kotwa to teraz trza znalesc alunie co potrafi tanczyc na rorce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts