Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

zalatnaie dziury w stole drewnianym lakierowanym

Kamil0

Recommended Posts

http://picasaweb.google.pl/Daber423/AlbumBezTytuU#

mam problem z wypalona dziura w stole drewnianym w kuchni widoczna na zdjęciu

chciałbym się dowiedzieć czy można ja samemu załatać i zalakierować tak by nie rzucała się w oczy i by powierzchnia była gładka ?

jak to zrobic ?

prosze o pomoc

Stół jest fornirowany. Pytanie czy ten pet (czy raczej cygaro :) ) przepaliło fornir na wylot. Jeżeli nie to sposób z czterech kątów chociaż nie da super efektu jest dobry. Jeżeli jest przepalony to będziesz miał zabawę z wycinaniem forniru i wklejaniem fleka. Jeżeli nigdy tego nie robiłeś to ciężko będzie.

• 2 weeks później...
Gość ANSEXXX
ej albo mi na oczy padlo albo tys tez wyjaradl dziursko w blacie

eeeeeeeeeeeeeee to nie mozliwe

ale z tymi popielniczkami w stole to widzialem w takich ogrodkach piwnych calkiem praktyczne

:D :D :D :D no co Ty mi chodziło o to ze brałem pod uwagę Twoje sugestie jakią zaproponowałeś ale wolałem dać parasol na pierwsza dziurkę no akurat ja nie palący :o :o :o :o

eeeeee to my moze zrobimy jakis klub niepalacy z dziurami w stole na popielniczki co by sie palacy nie obrazili i mieli gdzie siedziec pod parasolem przy stole z popielniczka

a tak na marginesie to co mozna do takiego stolu jeszcze wmontowac

------- PARASOL

--------POPIELNICZKA

--------................

Gość ANSEXXX
eeeeee to my moze zrobimy jakis klub niepalacy z dziurami w stole na popielniczki co by sie palacy nie obrazili i mieli gdzie siedziec pod parasolem przy stole z popielniczka

a tak na marginesie to co mozna do takiego stolu jeszcze wmontowac

------- PARASOL

--------POPIELNICZKA

--------................

Adi otwieracz do piwa :wink: :wink: :wink: kurde ale ja też nie piję no to do napoi chłodzących

ale sie nam tych dzior narobilo ohhho

no dobra przechodzimy juz do powaznych spraw czyli natrysk a ja to se tak mysle ze lepiej to by dac rore

no taka co by jakas lalunnia nie wyrwala jak na niej bedzie tanczyc

kotwa to teraz trza znalesc alunie co potrafi tanczyc na rorce