Gość 21.12.2003 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2003 Twój stoi, to nie znaczy, że każdy będzie stał. Kiowalski nie miał wypadku, a przejechał na czerwonym i był pijany. Czy to znaczy, że Malinowski też go nie będzie miał... Wypowiedz ta byla odniesieniem tylko i wylocznie do mojego przypadkuZaczynajac ten watek prosilem o rady czy oplaca mi sie ten caly galimatjas z rozwalaniem opaski domu i dodatkowym dociepleniem scian fundamentowych. W zadnym przypadku nie mialem na mysli merytorycznej dyskusji nad prawidlowoscia takiego docieplania.Stwierdzania ,,panie ja tak robim dom i jeszcz stoim,, sa jak najdalsze od tego co chcialem zobrazowac. A malinowski i Kowalski swoj rozumek maja i nic mi do tego, Tobie chyba zreszta tezPozdr. EGOISTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyss 21.12.2003 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2003 Zrozumiałem wszystko z Twojej wypowiedzi, z wyjątkiem ostatniego zdania. Ale ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts