emi8013 16.08.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Zapraszam do komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 07.10.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Witam Granatowiczkę budujesz Granata w lustrzanym odbiciu ,dlatego mam inną orientację patrząc na Twój domek. Fajnie ,że masz już okienka ,mnie jutro mija miesiąc od zamówienia i chyba się opóźnią A przydałyby się bo w garażu i na dole mam już elektrykę,rekuperator. Hydraulik dopiero w listopadzie wchodzi bo teraz ma pełno zleceń Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi8013 08.10.2009 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Witam,witam mi też się ciężko chodzi wirtualnie po Twoim domku My musimy szybciutko tynki,bo nasz hydraulik ma czas tylko za dwa tyg,później ma następny dom,więc musimy się uwijać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mircial 16.02.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Witam bardzo serdecznie Widzę że prace się posuwają do przodu i byle tak dalej Cieszę się że nie tylko ja znalazłam takie rozwiązanie (kuchnia przeniesiona do gabinetu). Mam pytanie czy wejście do kuchni macie tak jak na projekcie czy przenosiliście na ścinę od strony wiatrołapu?? Bo my przenosimy. No i oczywiście poproszę o więcej zdjęć Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi8013 17.02.2010 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Witam!My zlikwidowaliśmy część ściany i mamy kuchnię częściowo otwartą,ale tak że nie będzie widać bałaganu Nie mam lepszych zdjęć,jak będę na budowie to cyknę: widok z kuchni na małą łazienkę i polewaj widać holl: http://images49.fotosik.pl/262/3142b21952b531fdm.jpg a tu widok z łazienki na kuchnię poprawej widać wejście do kuchni: http://images48.fotosik.pl/261/fbcc2068cf2b6447m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 18.09.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Hejka , co u Was ? zaniedbujesz dziennik , dawaj jakieś foty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts