ryby 09.12.2003 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 Projektant dokonał adaptacji zakupionego projektu gotowego. Czy po wykonaniu tej adaptacji, projektant musi podbić każdą stronę projektu? Na pierwszej stronie projektu z pracowni M&L Lipińscy jest taka tabelka podzielona na 6 części, w których znajdują się wpisy i pieczątki osób odpowiedzialnych za: - architekturę - konstrukcję - instalacje sanitarne - instalacje elektryczne - potwierdzenie zgodności w/w podpisów przez właściciela pracowni - ostatnia część jest przeznaczona na wpis dla osoby, która wykonała adaptacje projektu. Mam jeszcze jedno pytanie. Jak już mam 4 komplety projektu i składam je wraz z wnioskiem o pozwolenie na budowę, to jak to wszystko złączyliści, co by się nie pogubiło w urzędzie. Związane jakoś czy cóś? Przeprasazam, że dubluję ten post z innego działu, ale pilnie zależy mi na odpowiedzi. Ew. proszę o kontakt kogoś kto się orientuje na GG 4121066 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 09.12.2003 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 Rybko chyba powielasz tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts