dorciaz 15.08.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 [ temat wydzielony z wątku: http://forum.muratordom.pl/lazienki-nasze,t118321.htm ] Witam serdecznie i nieśmiało prosze o pomoc.....Przejrzałam wszystkie strony tego wątku i wraz nie bardzo mogę sobie poradzić.Zauwazyłam,że panuje tutaj przyjazna atmosfera,wiec pytam... Czy moglibyście mi pomóc w projekcie łazienki...na co zwrócić uwage....i jak z doświadczenia bedzie praktycznie,ładnie i wygodnie...Moja łazienka ma długość 3.70 a szerokość 2.90,na przeciwko drzwi jest okno.Potrzebuje prysznic,umywalke i sedes...Macie jakis pomysły?Dziekuje z góryDorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 15.08.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Zrób rysunek łazienki, bo teraz to nie wiadomo jaki ma kształt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorciaz 15.08.2009 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Zrób rysunek łazienki, bo teraz to nie wiadomo jaki ma kształt. naprawde bardzo bym chciała ale niestety nie potrafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 16.08.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 Narysuj na kartce, sfotografuj i wrzuć. Możesz też narysować pod Wordem, to bardzo proste. Otwierasz paski narzędzi i wybierasz Rysowanie. Rysujesz prostokąt, zaznaczasz gdzie okno i drzwi i dodajesz wymiary. Resztę Ci tu domalują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 17.08.2009 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 A jak już całkiem nie dasz rady to przynajmniej napisz, na której ścianie są drzwi, w jakiej odległości, jaka jest ich szerokość i to samo w odniesieniu do okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 17.08.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Zrób rysunek łazienki, bo teraz to nie wiadomo jaki ma kształt. naprawde bardzo bym chciała ale niestety nie potrafie no chyba żartujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 17.08.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Ewunia, nie pesz jej, może niemłoda z niej laska i komputerem włada inaczej. Dorcia, jak nie dasz rady to opisz bardziej dokładnie gdzie te drzwi i okna, w której szczanie, w jakiej odległości od sąsiedniej szczany, a ja narysuję wstępnie byle jaki szkic a ktos to potem może nawet zwizualizuje ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 17.08.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 O kurcze, powtórzyłam sie po josephine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts