andrew6 17.08.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 DOM W TYMIANKU 2(nowy projekt architektoniczny dom w tymianku 2 - odbicie lustrzane) Projekt architektoniczno-budowlany domu jednorodzinnego z wykorzystaniem poddasza. * Projekt Nowy Nigdy nie wykorzystany* Oryginalny z pracowni ARCHON+* Posiada certyfikaty i homologacje Sprzedaje projekt ponieważ zmieniły mi się palny mieszkaniowe!PROJEKT Na archon.pl kosztuje 2140 zł nie wierzysz sprawdź Ja sprzedaje za 1300zł poniewaz pilnie musze sprałacac kredyt zaciagniety na blizniak Projekt, można przed zakupem obejrzeć, zapoznać się z nim, po wcześniejszym umówieniu w Grodzisku Mazowieckim lub w Warszawie.Po zakupie w ciągu 7 dni możesz zwrócić projekt, jeśli nie spełni twoich wymogów.NIC NIE RYZYKUJESZ, jestem poważnym człowiekiem Zobacz specyfikację i zdjęcia domu:- powiem szczerze, że długo szukałem domu dla swojej rodziny, przeglądałem setki ofert, odwiedzałem pracownie, ale dom w tymianku 2 spełnił moje najbardziej wygórowane oczekiwania. Dom w tymianku 2 odbicie lustrzane:garaż, 5 pokoi, 1 kuchnia, 2 łazienki, spiżarka, kotłownia, garderoby, antresola, kominek Powierzchnia domubez garażu 158,9 m2Powierzchnia garażu 36,0 m2Min. wymiary działki 22,50x20,00 m* po adaptacji 20,50x20,00 mKubatura 865,0 m3Powierzchnia zabudowy 152,3 m2Powierzchnia użytkowa 135,7 m2Wysokość 8,20 m Zobacz pełny opis domu, rzuty, elewacje, zdjęcia wejdź na stronę: http://archon.pl/projekt_domu/dom_w_tymianku_2/m43d0ed0783d69 MASZ PYTANIA, CHCESZ OBEJRZEĆ PROJEKT OSOBIŚCIE DZWOŃ 886-441-340[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts