biała_ 17.08.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 jak w temacie. czy ktoś z Was ma doświadczenia z tego typu gresem? czy jakoś szczególnie trudno się go czyści? czy trzeba impregnować? dzięki i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patisiak 17.08.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 ja właśnie taki położyłam (w "maziaje" - percy paradyż) i na pierwszy rzut oka jest super jesli chodzi o utrzymanie czystosci - nawet tuż po położeniu fug bez sprzątania wygladał dobrze na pewno nie bedzie na nim widać żadnych plamek a ladnie odbija światlo i sprawia wrazenie czystości. Nie bede impregnować, pytałam w innym wątku użytkowników tego samego gresu i nie impregnowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biała_ 18.08.2009 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 dzięki, uspokoiłaś mnie trochę, w dwóch pomieszczeniach mam właśnie percy paradyża i jeszcze przed ułożeniem cudnie się prezentuje. natomiast w łazience będę kładła gres himalaya również półpoler z paradyża, który nie jest taki gładki jak percy - trochę strach co z tego wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik71k 11.12.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Mam pytanie chodzi mi o gres półpoler pan który mi kładł kafelki na podłodze by tak wspaniałomyślny, że na nie doczyszczoną podłogę położył bez pytania delfina, efekt był koszmarny jak sobie wyobrażacie. Czyściłam już wszystkim chyba czym się dało - zmyć delfina można szopem 2000. Poszło i to w ruch niestety płytki zrobiły się matowe i wyglądają koszmarnie. Poradźcie co zrobić bo nie mogę na to patrzeć chce mi się płakać jak sobie pomyślę, że to nowa podłoga, a wygląda jakby ............... brak słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 12.12.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Od 2 lat mam półpoler w kuchni i jest świetny, w łazience mam polerowany i nie mogę sobie tego wybaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts