rufus295 17.08.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Witam. Jako że z hydrauliki jestem zielony mam pytanie do Was. Mam baterie prysznicową termostatyczną i z słuchawki cały czas kapie sobie woda. I teraz pytanie: czy przyczyną jest zawór? Rozumie że odpowiedzialny jest ten zawór którym ustawiam siłę strumienia (ten co reguluję temperaturę chyba nie ma nic do rzeczy?). Dzięki za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 17.08.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 kapie woda jak sluchawka jest powieszona powyzej baterii?jesli tak to jest to typowe i powinno trwac nie dluzej jak kilka - kilkanascie min. jesli jest naczej to oznacz ze bateria jest nieszczelna czyli jakis blad w montazu lub bateria uszkodzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rufus295 17.08.2009 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Już wiem. Zawór felerny. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts