teresab 17.08.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Czy ktoś wzmacniał kruche wylewki preparatami gruntującymi, a jeżeli tak, to proszę podać nazwę i czy to pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 17.08.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Może tu znajdziesz odpowiedźhttp://forum.muratordom.pl/problem-z-posadzkami-z-mixokreta,t166666.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laparia 18.08.2009 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Wzmacniałem śrokiem firmy Mapei Prosfas. Rewelacja. Środek penetruje głęboko beton. Tylko cena wysoka. Ja wylałem kilkadziesiąt litrów. Miałem pylące wylewki, teraz nie sposób ich zarysować ostrym narzędziem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts