Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Paaaanowie

Aluplast Aluplast i ciagle Aluplast ktorego nie polecacie a to blad - mówcie o tym kto z tego profilu wykonał Wam okna - on jest winny a nie sam profil

piszę o fatalnym serwisie technicznym ze strony aluplasta oraz totalnym zwisie w przypadku zj...nia pracy przez ich ponoć najlepszego producenta.

doświadczone na własnej skórze,

• 6 months później...

witaj Kulca !

W mojej "Afrodycie" też wstawiam Oknoplast "Platinium"

Nie spotkałem się jeszcze z negatywami u osób posiadających okna z Krakowa, sugerując się tym i ponadczasowym profilem Platinium bez wahania wybrałem właśnie tego producenta. To mój drugi dom i mam nadzieję, iż ostatni, więc chcę czuć się w nim wyjątkowo :)

Pozdrawiam z Pomorza

Witam , ja tez miałem dylemat czy aluplast czy veka czy jeszcze jakis inny profil.

Ale prawdą jest ze najlepszy profil idzie zepsuc. Wiec ja szukałem dobrego producenta okien.

I wydaje mi sie ze znalazłem, KNS z Wodzisławia Śląskiego, cena dobra, okienka na profilu veka s-line, tydzien po montażu i jestem zadowolony.

Pozdrawiam.

Witam , ja tez miałem dylemat czy aluplast czy veka czy jeszcze jakis inny profil.

Ale prawdą jest ze najlepszy profil idzie zepsuc. Wiec ja szukałem dobrego producenta okien.

I wydaje mi sie ze znalazłem, KNS z Wodzisławia Śląskiego, cena dobra, okienka na profilu veka s-line, tydzien po montażu i jestem zadowolony.

Pozdrawiam.

Miałem już coś napisać,

ale się powstrzymam. Bo mi jeszcze ktoś coś będzie zarzucał niepotrzebnie :lol:

• 1 month później...

nasze uśmiechnięte mordy oznaczają tylko jedno - ocenę po dniu, tygodniu czy nawet miesiącu od montażu kiedy w 99% wypadku nawet jeszcze nie mieszka się w domu w którym zostały one zainstalowane a już się krzyczy na FM że jest cacy, super, idealnie, bosko i tym podobne - sorki za słowo - brednie

Aluplast - bardzo dobry profil, seria Ideal nie ma wiele wspolnego z Aluplastem znanym z polowy lat 90-tych. Ewentualny problem nie tkwi w profilu - o czym tu sie mowi od dawien dawna ale niektorzy ciagle uszu nie myja - ewentualne problemy to producent i przykro to mowic ale Alupplast nie dbal o swoj wizerunek sprzedajac profile byle garazowcowi co spierdzielili mu opinie na maksa. I zapewne miłośnicy porównywania do upadłego ofert zetknęli sie nie raz z super atrakcyjna cena na takie okna przy porownywaniu ofert z innymi producentammi robiacymi na Aluplascie

Veka - profil przereklamowany, zasluga firmy DGD bylo wbicie Polakom tej nazwy do glowy - efektem dla firmy byl aplajta i calkowity blad w rozumowaniu - zamiast promowac siebie promowala porfil. Natomiast bezsprzecznie wśród producentów na Vece Oknoplast jest the besciak pod każdym względem i każde dołożenie kasy procentuje dosłownie wszystkim, poprawnym wykonaniem i co najważniejsze a czego wogole nikt z Was nie bierze pod uwagę - obsługą posprzedażną i serwisowa.

• 2 weeks później...
Nie bardzo zgodzę sie z Jareko :( Jeśli chodzi o mnie to ze wybralam okna firmy Oknoplast - platinum to czysty przypadek - poprostu podobały sie mnie i mężowi - to że profil Veka to zauważyłam po czasie...jak zobaczyłam jakąś reklamę w telewizji :) po tym jak okna juz chwilke sobie siedziały w ścianach . Natomiast zgodzę sie co do obsługi - fakt obsługa super . Uważam ze warte były tej kwoty, poza tym kupowaliśmy jeszcze do nich rolety zew - drzwi zew i bramę garażową - udało się nam wynegocjować "niezły" rabacik ;-).