Jarek.P 17.08.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Robię właśnie w domu kanalizację, baaardzo by mi pasowało użycie czwórnika narożnego, o takiego: http://www.allegro.pl/item699380391.html Niestety, póki co znalazłem takie cudo tylko na Allegro, a potrzebny jest "na już" i trochę nie mogę czekać na przesyłkę. Objechałem dzisiaj kibelmarkety, niestety w nich nawet czwórnik nienarożny jest rzadkością, o narożnym nie słyszeli. Jutro spróbuje objechać składy budowlane, ale może ktoś coś podpowie, gdzie takie cudo można znaleźć? Rejon Warszawy mnie interesuje. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 17.08.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Wavin ma czwornik narozny w ofercie.Numer katalogowy 3260450537 Co prawda wszystkie odejscia 110 ale dasz redukcje i jest 50 Strona 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts