ellaj 10.02.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Mnie sie tez wlasnie ta Teka podoba.Ale z tym polskim zlewem mialabym wiecej blatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rataj75 27.08.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Grafit, onyks, antracyt ? Antracyt to chyba ten w białe kropki, onyks chyba ten etaliczny a grafit ? Czu mogłabym prosić jakieś fotki z Waszych kuchni jeśli macie te zlewy ? Najbardziej odpowiada mi taki czarny czarny bez kropek itd aha oczywiście chodzi o zlew teka aura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tanis 21.04.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Grafit, onyks, antracyt ? Antracyt to chyba ten w białe kropki, onyks chyba ten etaliczny a grafit ? Czu mogłabym prosić jakieś fotki z Waszych kuchni jeśli macie te zlewy ? Najbardziej odpowiada mi taki czarny czarny bez kropek itd aha oczywiście chodzi o zlew teka aura rataj75, kupiłaś onyx, czy antracyt? Jak się sprawują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielot2 21.04.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 A zna ktoś może zlewy Hansloren'a ? Chcemy kupić model Jazz 500x1000 bo innego czarnego w tym rozmiarze nie znaleźliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 05.05.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 rataj75, kupiłaś onyx, czy antracyt? Jak się sprawują? Ponawiam pytanie, bo sama stoję przed podobnym wyborem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 05.05.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Ja też chcę czarny zlewozmywak ale zupełnie nie wiem co wybrać - onyx czy antracyt? Do czarnego blatu chcę coś najbardziej czarnego Zdecydowałam się na Tekę CARA 45 B-TG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 05.05.2011 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Ja się zastanawiam nad Teka Aura lub Kea 60. Też do blatu czarnego. Chciałabym gdzieś zobaczyć na żywo te kolory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 05.05.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 No właśnie, chyba najlepiej byłoby zobaczyć na żywo. Ja mam za tydzień termin porodu i nie chcę się wypuszczać w podróże a musiałabym podjechać spory kawałek żeby obejrzeć, więc naberio nadzieja w Tobie Powiedz, po co Ci te pół zlewozmywaka? Nie lepiej mieć cały ociekacz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 05.05.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Już masz termin porodu? Kurcze, chyba szybko przeleciało! (pamietam jak wstawiałaś projekt kuchni na forum). Ta połówka mi się przyda - tak jak piszą dziewczyny - na owoce, czy noże żeby ociekły. Jest też tak że jak ktoś operuje przy dużym zlewie, a chce coś przepłukać albo ostudzic - wtedy używam małej komory. Tez jak wyciągam coś do rozmrożenia - do małej kładę. Wierz mi - mała komora przydaje się tak samo jak ociekacz. Dlatego zależy mi żeby mieć i to i to Ale kurcze, nie wiem kiedy mi się uda gdzieś wyskoczyć Teraz po pracy mamy cały czas akcję OGRÓD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angy 05.05.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Ja mam porównanie dziewczyny:wiggle:Sama zamówiłam sobie antracyt, bo akurat był w promocji (jeszcze nie rozpakowany, remont za miesiąc). Jest bardziej jednolity niż onyks, ma mniej tych malutkich ciapeczek. Więc jak ktoś chce bardziej czarny, to brałabym antracyt. Jedna uwaga: mówię o Tece, chociaż myślę, że w innych firmach jest podobna "zasada". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 05.05.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 hm.. to takie dziwne, prawda? bo onyks kojarzy się z czernią, a antracyt z grafitem... Ciekawe kto nadawał nazwy kolorów tym zlewozmywakom:-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rataj75 05.05.2011 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Ponawiam pytanie, bo sama stoję przed podobnym wyborem kupiłam zlew firmy Blanco antracyt, zależało mi, aby nie były widoczne "białe kropki", które występują w innych antracytach. Zlew sprawuje sie bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agami 05.05.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Zerknijcie, czy gdzieś w pobliżu nie ma jakiegoś punktu sprzedaży - http://www.teka.com/html/pl/contact/psprzedazy.php Albo zadzwońcie do Teki i podpytajcie. Najlepiej poprosić o namiary na przedstawiciela handlowego na wasz obszar. On wie najlepiej, gdzie choćby próbniki kolorów zostawiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
00marta 05.05.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 my mamy schocka onyx solido n-100, jedna duza komora, schock jest solidny tak słyszałam, jeszcze go nie uzytkuje leży w kartonie bo zbieram na blat nasz onyx jest czarny i w świetle miejscami się błyszczy jak brokat ale bardzo delikatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 05.05.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 kupiłam zlew firmy Blanco antracyt, zależało mi, aby nie były widoczne "białe kropki", które występują w innych antracytach. Zlew sprawuje sie bardzo dobrze. dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 05.05.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 (edytowane) Termin mam na 18 maja, więc jeszcze jest czas chociaż mój lekarz twierdzi, że na początku maja urodzę... hmm... przecież już jest początek maja! Ja chyba zaryzykuję ten antracyt. Mąż powiedział, że fuga antracytowa jest czarna jak węgiel Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, ale zawsze jakaś podpowiedź Teraz zastanawiam się nad tym zlewozmywakiem z połówką komory... Chociaż ja wybrałam Tekę CARA ze względu na spore wymiary komory - 34,2 cm/43,5 cm. Teka KEA ma komorę nieco mniejszą - 36,4 cm/36,4 cm no i ociekacz w modelu CARA jest dużo większy a ja jakoś nie wyobrażam sobie braku ociekacza! Bardzo przekonywujące były Twoje argumenty za połówką komory, NABERIO Muszę się z tym przespać. Edytowane 5 Maja 2011 przez KamillaDeMon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia228 06.05.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Ja mam deante reflex 1,5 komory czarny. Jestem z niego bardzo zadowolona, utrzymanie go w czystości to fraszka, główna komora jest głęboka i bardzo funkcjonalana, mała komora przydatna do ociekania owoców, warzyw, czy chłodzenia mleka dla dzieci. Ładnie komponuje się z czarnym granitem. Cena była bardzo przyzwoita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 06.05.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Termin mam na 18 maja, więc jeszcze jest czas chociaż mój lekarz twierdzi, że na początku maja urodzę... hmm... przecież już jest początek maja! Ja chyba zaryzykuję ten antracyt. Mąż powiedział, że fuga antracytowa jest czarna jak węgiel Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie, ale zawsze jakaś podpowiedź Teraz zastanawiam się nad tym zlewozmywakiem z połówką komory... Chociaż ja wybrałam Tekę CARA ze względu na spore wymiary komory - 34,2 cm/43,5 cm. Teka KEA ma komorę nieco mniejszą - 36,4 cm/36,4 cm no i ociekacz w modelu CARA jest dużo większy a ja jakoś nie wyobrażam sobie braku ociekacza! Bardzo przekonywujące były Twoje argumenty za połówką komory, NABERIO Muszę się z tym przespać. I co, przespałaś się? Co do antracytowej - tez mi się wygaje, że będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 06.05.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Mąż kazał wziąć ten 1-komorowy, bo ma 79 cm. Ten 1,5 komory też by się zmieścił ale poszedł by za bardzo do końca blatu i husband mówi, że będzie nieładnie wyglądało. Więc nie mam wyboru Może to i lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 06.05.2011 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 (edytowane) a propos dozowników na płyn do naczyń - mam szukać coś z Teki do zlewozmywaka tej firmy czy jest to obojętne?Z Teki znalazłam dwa i bardzo różnią się ceną:Teka Dozownik mydła CP 20Teka Dozownik do mydła JAD CPB Edytowane 6 Maja 2011 przez KamillaDeMon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts