nielot2 06.11.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 (edytowane) Dzięki bardzo. Zlewy pasują nam 3 Teka Kea 60 B-TG Teka Universo 60 B-TG Franke SID 611 - 78 Teraz telefony do producentów EDYTA - Już po telefonach Info dla potomnych - więcej niż jeden otwór w przypadku Franke mają serie Mythos i Calypso. W przypadku Teki - Aura, Astral i Menorca. Z uwagi na ich ceny raczej dozownika nie będzie. Chyba że da się w blat zamontować Edytowane 6 Listopada 2012 przez nielot2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agami 06.11.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Dzięki bardzo. Zlewy pasują nam 3 Teka Kea 60 B-TG Proponuję zamiast Kea zlew ADRIATICO 1,5 (reginox by schock) Ten sam wygląd, a tu (o dziwo) można zrobić dodatkowy otwór. Podpowiem, gdzie jeszcze można w podobnych zlewach: Blanco Zia 6s, Brenor Eridianus, Brenor Juno, Plados Ancona, Śmigielski Milano 100 - może coś z tego ci się spodoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielot2 06.11.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Dzięki za propozycje ale cenowo przekraczają zlewozmywakowy budżet. Także będziemy wybierać spośród 3ech wspomnianych powyżej. Może ktoś mógłby podpowiedzieć ? Mi w sumie pasuje ta mała komora ale mógłbym się też obejść bez tego dodatku. A Franke (przynajmniej na zdjęciach) podoba nam się bardziej niż Teka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agami 06.11.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2012 Dzięki za propozycje ale cenowo przekraczają zlewozmywakowy budżet. Także będziemy wybierać spośród 3ech wspomnianych powyżej. Może ktoś mógłby podpowiedzieć ? Mi w sumie pasuje ta mała komora ale mógłbym się też obejść bez tego dodatku. A Franke (przynajmniej na zdjęciach) podoba nam się bardziej niż Teka Nie zauważyłam, że może być i jedna komora plus ociekacz. I taniej Brenor Carina, Corona, Deneb i Leo, Fooch Fusion (tylko ten ma mały ociekacz). Wiem, że było tutaj na forum zdjęcie zlewu i do tego były nawet dwa dozowniki właśnie na blacie. Jak znajdę, to wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gaciek 09.11.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 czy ktoś ma TEKĘ Zeno B-TG antracyt albo onyx? Chciałabym zlew o trochę "ciekawszym" kształcie. Ten ma 1 okrągłą komorę i ociekacz. Ma 86 cm, trochę dużo, bo wolałabym mniejszy - nie mam za dużo miejsca. Rozważałam jeszcze Franke Milam MIG 614, ale jest dużo droższy i w graficie. Pomóżcie, czy to dobry wybór do jasnego melażowego blatu? Nie mogę też zdecydować się na baterię. Z jednej strony podoba mi się w AUK chrom łączony z kamieniem, albo wysoka bateria np. Teka Cubus. Pomóżcie może ktoś ma coś podobnego, albo może jakiś lepszy pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lajla80 19.11.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Witam mam pytanie dotyczące zlowyzmywaka Teka Aura 60 B-TG, moze ktos mi pomoże. Jest w nim wyfrezowane 6 otworów i z tego co widzialam na rysunku to są jednakowej średnicy 35mm, czy ktoś montował w nim dozownik na płyn? Bo czesto w zlewozmywakach jest wyszczególnione ze sa mniejsze otwory do dozowników o średnicy 25 mm. Zastanawiam się czy każdy dozownik (Teka, Kludi itp) bedzie do tych otworów pasowal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mitch 19.11.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Zastanawiam się czy każdy dozownik (Teka, Kludi itp) bedzie do tych otworów pasowal. Ja kupiłem dozownik Franke Comfort i pasował do Aury idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blackjack2 23.11.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Czarny zlewozmywak? hmm, w sumie czemu nie, jeśli ladnie sie skomponuje z resztą mebli, byle nie cała kuchnia byla w czerni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minia111 23.11.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 pięknie wygląda ale bardzo widoczne są wszelkie osady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonkaD 23.11.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Na moim czarnym zlewie nie widać żadnych osadów, łatwo go utrzymać w czystości. Jak go kupowałam, wydotykałam wszystkie i zauważyłam, że różniły się powłoką, niektóre były troszkę chropowate, mój jest gładki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Semira_ 23.11.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 witamczy ktos użytkuje granitowy, czarny zlew z firmy kernau? w salonach kuchennych chwalą ale wolałabym usłyszeć/przeczytać opinie użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 09.12.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Mam czarny zlewozmywak Alveus Rock. Nic specjalnego, półka średnia-niższa W sobotę postanowiłam go umyć porządnie. Znaczy gąbka i CIF. Nie żeby wyglądał źle, ale raz na jakiś czas to trzeba zrobić Ostatnio jakoś z pół roku temu to robiłam :wstydzi_się: Wzięłam więc cifa, gąbkę, wyszorowałam. Myślę, umyję od razu umywalkę w łazience. Idę z tą gąbką, dotykam umywalki, a tam aż czarno z tej gąbki leci. Taki zlew miałam brudny a nic widać nie było. Nie zamieniłabym go na nić innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 09.12.2013 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 No to wolałabym chyba biały zlew, żeby ten brud było widać... Bo ja wolę omyć i mieć czysto, niż pocieszać się, że brudu nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 09.12.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Wydawało mi się, ze jak codziennie go płuczę i przecieram go co dwa- trzy dni zmywakiem tak porządinej jak jakimś tam zmywaniu, to jest ok. Ten biały też dopiero jakby potraktować czymś typu CIF to wyjdzie jaki czysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonkaD 09.12.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Dokładnie. Czarny zlew kupiłam nie po to, żebym mogła utrzymywać go w brudzie, tylko zeby nie widać było zacieków, bo metalowy doprowadzał mnie do szału, tak samo jak czarna szklana płyta gazowa, brr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
endka 16.06.2014 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 ktoś ma? PLADOS ELEGANCE 78.10 CZARNY METALIK?może się wypowiedzieć?do tego bateria PLADOS TIZEK CZARNY METALIK/CHROM?jakieś opinie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatorek 16.06.2014 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2014 ja też się przymierzam do czarnego zlewozmywaka. Moje typy: 1. Blanco Axon II 6S (ale cena...) 2. Blanco Modex-m 60 .... jeszcze droższy niż 1 3. Blanco Classic 8s 4. V&B Subway 5. Blanco Alaros 6s mam 2 tygodnie na wybór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts