albertos 18.08.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Jakie kraje byście zaproponowali mi spędzenie urlopu pod koniec września? Warunki: - gwarantowana pogoda- niska cena byłem już w Grecji, we Włoszech, Egipcie, Bułgarii, Chorwacji, Tunezji i Turcji.Dzięki za sugestie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.08.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Proponuje Malezję, temperatura we wrześniu do zniesienia, gorzej z niska cena transportu, natomiast na miejscu drogo (dla Polaka) nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 20.08.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Może Hiszpania? Świetny klimat i kultura. Pogoda tez a ceny trezba sprawdzic w biurach i necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KingaJanosz 15.04.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Mnie się podobało na kempingu w Chłapowie o nazwie - Lazurowe. Tanio i komfortowo i przy okazji zwiedziłam pobliską Jastrzebia Góre, Władysławowo , Płw.Helski i Trojmiasto . Co najważniejsze moglam troche zaoszczędzić , bo miałam ograniczony budżet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 17.04.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 z najbliższych : Wyspy Kanaryjskie, Jordania, Izrael, w zależności co lubi się robić na wakacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 17.04.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 (edytowane) Mnie się podobało na kempingu w Chłapowie Tanio i komfortowo i przy okazji zwiedziłam pobliską Jastrzebia Góre, Władysławowo , Płw.Helski i Trojmiasto . Co najważniejsze moglam troche zaoszczędzić , bo miałam ograniczony budżet. albertos trzy lata temu w drugiej połowie sierpnia pytał o wrzesień poza tym jeśli ktoś pyta o gwarantowaną pogodę zazwyczaj nie chodzi mu o to że by było cały czas zimno i deszcz jak nie pada to znaczy że leje. ............ Jordania, Izrael, w zależności co lubi się robić na wakacjach Jeśli ktoś lubi np. wydłubywać sobie kule i opatrywać rany postrzałowe to aktualnie faktycznie miejsce idealne. Edytowane 17 Kwietnia 2012 przez G.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 17.04.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Jeśli ktoś lubi np. wydłubywać sobie kule i opatrywać rany postrzałowe to aktualnie faktycznie miejsce idealne. w listopadzie byliśmy w Jordanii i wróciłam jakoś bez ran postrzałowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 17.04.2012 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 (edytowane) dode ostatnio ( z racji pracy) trochę koresponduję z gościem z Izraela i o ile jeszcze dwa miesiące temu był wyluzowany, miał czas i pisał o ładnej pogodzie to od jakichś 3 tygodni zrobił się nerwowy, koniecznie chce pozałatwiać otwarte kontrakty jak najszybciej i się zwijać bo jak twierdzi wojna wisi na włosku. A gość tam się urodził , wychował i mieszka więc powinien być przyzwyczajony i nie panikować bez powodu. Edytowane 17 Kwietnia 2012 przez G.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 19.04.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 niech będzie, nie napinam się. My w każdym bądź razie rozważamy jesienną wizytę w Izraelu, zobaczymy jak rozwinie się sytuacja. ( a ojciec założyciel pytał tylko o pogodę i niską cenę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ani.mozje 14.11.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Ja tam zastanawiam się właśnie czy we wrześniu przyszłego roku nie kopsnąć się gdzieś na wakacje ze względu na o wiele tańsze ceny. Aktualnie siedzę na internecie i zastanawiam się nad tym czy nie pojechać sobie na Chorwację w przyszłym roku. Przynajmniej miałabym zapewnioną tam dobrą pogodę i gwarancję, że nie będzie mi padać nad głową, a także pobyt w pełnym komforcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts