kasiakp 18.08.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 http://img147.imageshack.us/img147/4373/d7oy0.jpg czy ktos orientuje sie co to za plytkibyly pokazywane w watku gres drewnopodobny ale niestety bez nazwy a z fotki nie za bardzo moge odczytacInteresuja mnie szczegolnie te drugie od dolu niestety nazwa nierozszyfrowanapodobne sa do serenissimy ale to raczej nie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.08.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Widziałam takie na Bartyckiej w W-wie. O ile dobrze kojarzę to miały bardziej chropowatą powierzchnię niz serenissima. Ale nazwy nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mykellka 18.08.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Wydaje mi się, że to Venus Ceramica seria Pertified Forest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 19.08.2009 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 mykellka bylam na stronie i chyba to nie jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts