bombel79 18.08.2009 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 witam, wlasnie stoje przed dylematem lokalizacji pralki... ze wzgledu ze mamy sporo przestzeni na poddaszu, wygospodarowalem 1 pomieszczeniu w ktorym chce uzadzic pralnio-suszarnie... i tak sie zastanaiwam czy w takim lokum powinna znalesc sie umywalka lub cos na ksztalt zlewu... co sadzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cienki66 18.08.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Tak - u mnie w pralni też będzie duża głęboka umywalka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Startos 18.08.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 witam, wlasnie stoje przed dylematem lokalizacji pralki... ze wzgledu ze mamy sporo przestzeni na poddaszu, wygospodarowalem 1 pomieszczeniu w ktorym chce uzadzic pralnio-suszarnie... i tak sie zastanaiwam czy w takim lokum powinna znalesc sie umywalka lub cos na ksztalt zlewu... co sadzicie? Bardzo fajny pomysł... na który z żoną również wpadliśmy Umywalka przydaja sie na 100%. Wszelkiego rodzaju "zamoczenia" poplamionych ubrań, czy płukanie, mycie rąk... Katalog czynności jest wielki, a na miejscu jest i woda i kanaliza, więc te dodatkowe kilka stów można przewidzieć w planach (i to niekoniecznie na etapie przeprowadzki - my umywalkę wstawimy sobie jak ochłoniemy po kosztach budowy, ale podejścia już będą gotowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 18.08.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 a może lepiej mała wanna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 19.08.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Sprawdza sie doskonale mała wanna na podwyższeniu aby rant był w okolicy bioder- bo to i koc można namoczyć i kalosze czy psa większych gabarytów przeprać ręcznie( jamnik z umywalki wystaje ) i wycieraczki czy dywaniki z samochodu i szafkę .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zygul 19.08.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 tez polecam małą wannę na wysokości szafek kuchennych nie chlapie sie jak ze zlewu i wygoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ralfi11 19.08.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 U nas jest głęboki zlew. Taki tani z marketu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 22.08.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 W/g mnie powinna być: pralka, umywalka, kibel ( bo jak się zachce ), bidet ( do mycia gumowców), sznur na pranie i żelasko z deską do prasowamia. Ps. o radiu zapomniałem , przyda się przy prasowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 23.08.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Umywalka jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona Adwalka 31.08.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Oczywiście, że powinna. Gdzie opłuczesz ręce gdy pobrudzą Ci się proszkiem ?A może brodzik na wysokości umywalki ? (mam takie "cóś" i jest świetnie- nie boli krzyż, można opłukać duże rzeczy- półki od lodówki i różne takie, albo namoczyć jakieś pranie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 01.09.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 pralnie mamy w piwnicy. nie ma umywalki. kiedys bedzie pewnie prysznic gdyz w tym pomieszczeniu kiedys ma powstac sauna sucha. jest woda, kanaliza wiec jak sie zachce umywalki to tez bedzie choc bardziej bym byl za niewielka wanna umocowana nieco wyzej - tak maja tescie i bardzos ie sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia ze Złotego Rogu 01.09.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 U mnie w pralni (jeszcze nieskończonej) zamontowaliśmy małą wannę 100x70 z brzegiem na wysokości bioder. Wanna już teraz sprawdza się świetnie (bo to i ciuchy robocze można namoczyć, albo psa wykąpać), ale gdybym miała ją montować dziś, to rzeczywiście byłaby na wysokości mniej więcej szafek kuchennych. Chyba byłoby wygodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 03.09.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Bedzie umywalak , a raczej zlewozmywak głęboki . Zawsze można coś namoczyć , zaprać czy buciorki wymyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anzys 04.09.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2009 u mnie mała umywalka (żona tak chciała), jakby chciała wannę to bym się zastrzelił - i tak mam już 4 łazienki w domku 280m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Veronique 10.09.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Nie zastanawiałam się nad tym, bo jeszcze jesteśmy na etapie przygotowywania się, więc do takich rzeczy mi daleko, ale również uważam, że większa umywalka lub wanienka by się przydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts