erek36 18.08.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Witam serdecznie wszystkich!Mam takie pytanie czy miał ktoś styczność z ekipą do dachu Pana Mariana Sumery ze Skawiny.Pilnie potrzebuje ekipy i polecono mi tą firmę lecz niestety nic o niej nie wiem!Jeżeli już ktoś ma doświadczenie z nimi to proszę o wszelki informacje na [email protected].Z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erek36 22.08.2009 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 Ponawiam pytanie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erek36 06.09.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Podnoszę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts