Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DACHPLUS ELIZA i JERZY SZYBILSCY

misiek_y

Recommended Posts

Witam

Czy ktoś miał do czynienia z tą fimą bo dali mi dobra ofertę na dachówkę z robocizną. Chodzi mi głównie o ich pracę może ktoś z ich usług korzystał?

Namiary na firmę

http://www.dachplus.pl/index.html

DACHPLUS

ELIZA i JERZY SZYBILSCY Sp. j.

05-152 ADAMÓWEK ul. PROSTA 63 A

NIP 531-14-40-614

PUNKTY SPRZEDAŻY:

05-082 BLIZNE ŁASZCZYŃSKIEGO

ul. WARSZAWSKA 2

tel./fax (0 22) 722-00-43

tel. (0 22) 796-15-17

SKLEP Z NARZĘDZIAMI

tel. (0 22) 796-15-17

e-mail: [email protected]

Kliknij aby powiększyć

05-092 ŁOMIANKI

ul. ŚLISKA 2

tel./fax (0 22) 751-04-14

tel. (0 22) 751-40-20

e-mail: [email protected]

Kliknij aby powiększyć

05-126 NIEPORĘT

ul. J.KAZIMIERZA 25

tel./fax (0 22) 772-34-54

• 3 years później...
mozesz dac im dach do wyceny, ale propomuje tez przeprowadzic rozmowy z innymi skladami, poniewaz warto pojezdzic i ponegocjowac. Ja ze swojej strony moge polecic kilku dobrych dekarzy ktorzy wykonuja prace na terenie warszawy i okolic. Choc lepiej wziasc z polecnia fachowca, ktorego prace sie obejzalo.

• 8 months później...
odświeżam wątek, natknąłem się na wizytówkę w sieci i chciałbym uzyskać jakieś informację na ich temat, czy ktoś do tego czasu już miał okazję korzystać z ich usług?

Moje doswiadczenia okropne, bledne zamowienie zwalanie winy na innych, robota sliczna ale co z tego kiedy dach i okna ciekna. Placic musialam cala kwote za materialy i okna zanim je otrzymalam co jest 2 mce przed za robote zaraz po a na naprawe czekam juz 2 tygodnie.Moze mialam pecha bo trafilam do innego punktu sprzedazy, moze ten w lomiankach pracuje lepiej. Firma byla mi polecona wiec radze rozmawiac nie z handlowcem ale bezposrednio z szefostwem. powodzenia