Aga - Żona Facia 20.07.2006 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 niu proszę Cię nie przesadzaj, bo się zawstydzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 20.07.2006 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Podaję namiar na firmę z Trzcińca (tak jak obiecałam - przejeżdzałam i spisałam): ATUMET ul. Łabędzia 1, Trzciniectel. 52/3910048 (dzisiaj ok. 21-ej)kom. 693470997Najlepiej zadzwonić i porozmawiać.Nic o nich nie wiem, więc nic nie napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
androzek 20.07.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 POlecam Pana Sławka z Budwaru na Krasińskiego.Mam te okna w mieszkaniu-bardzo dobre.Facet sympatyczny i kompetentny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 20.07.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 i od razu małe pytanko gdzie najtaniej kupic kręgi do studni ? Znalazłam namiar - chociaż nie wiem czy maja tanio czy drogo. Po prostu widziałam to ogłoszenie, dlatego teraz podaję. Najlepiej zadzwonić. TAURUS - WYROBY BETONOWEBrzoza ul. Bydgoska 40 tel/fax 3810423 Mają beton towarowy, kręgi, krawężniki, pustaki, bloczki, stropy i inne wyroby betonowe wg zamówień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 20.07.2006 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Ja mam pytanie czy ktoś wie gdzie można zdobyć gruz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucyperek 20.07.2006 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 niu proszę Cię nie przesadzaj, bo się zawstydzę Nie ma sie czego wstydzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 20.07.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 i od razu małe pytanko gdzie najtaniej kupic kręgi do studni ? Znalazłam namiar - chociaż nie wiem czy maja tanio czy drogo. Po prostu widziałam to ogłoszenie, dlatego teraz podaję. Najlepiej zadzwonić. TAURUS - WYROBY BETONOWEBrzoza ul. Bydgoska 40 tel/fax 3810423 Mają beton towarowy, kręgi, krawężniki, pustaki, bloczki, stropy i inne wyroby betonowe wg zamówień. a ja bloczki mam po sąsiedzku z Centrum betonowego OTTO, czyli bloczki z Murowańca i wszelki beton też nie wspomnę o gruzie, który się przydaje np. do tarasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 20.07.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 alex a ten dom z bali ktory potem jechalismy obejrzec to jakas pomylka - juz z drogi bylo widac ze cos jest nie teges, nawet tam nie weszlismy. Za to wyjechac z tych waszych uliczek nie moglismy. Chyba krecilismy sie tam z 15 minut dlatego też mam mieszane uczucia do bali, bo ten u nas wygląda jak letniskowy, a jak błądziliście to trzeba było do nas wrócić i było by łatwiej czekam na całkowitą krystalizację pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 20.07.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Dobrze, że napisałas o Słowińskich bo już sie przestraszyłam, że mam jakąś fobię na ich punkcie i że to są uczciwi ludzie, których sie czepiam, jak rzep psiego ogona! Ale starczy na ich temat bo i tak pewnie pąsieją ze złości! Jeśli chodzi o Twoje wątpliwości, to musze (niestety) Ci je rozwiać. Fajnie jest, że jest ktoś taki, kto "cementuje" wszystkich ludzi z tego forum. Według mnie właśnie Ty taka jesteś. Zgadzacie się ze mną? Nasza Aga jest THE BEST! Dzisiaj znajoma mi napomknęła że jest niezadowolona ze Słowińskich , niestety nie zapytała się wcześniej czy warto u nich coś robić. Aga a ty to się bo coś w tym musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 20.07.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Oj proszę się nie śmiać bo ja taka wstydliwa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 20.07.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Oj proszę się nie śmiać bo ja taka wstydliwa jestem ale Aga no któż się śmieje, jaka wstydliwa tylko tak piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 20.07.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 alex a ten dom z bali ktory potem jechalismy obejrzec to jakas pomylka - juz z drogi bylo widac ze cos jest nie teges, nawet tam nie weszlismy. Za to wyjechac z tych waszych uliczek nie moglismy. Chyba krecilismy sie tam z 15 minut a jak błądziliście to trzeba było do nas wrócić i było by łatwiej nie wiedzielismy jak sie do Was wraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niu 20.07.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 POlecam Pana Sławka z Budwaru na Krasińskiego.Mam te okna w mieszkaniu-bardzo dobre.Facet sympatyczny i kompetentny. Dzięki! Chyba zdecyduję się na nich. Przekonuje mnie różnica cenowa. A jeśli ktoś dokłada swoję rekomendację to mi lżej na duszy. Spasiba Sąsiadowi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niu 20.07.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 niu proszę Cię nie przesadzaj, bo się zawstydzę Nie ma sie czego wstydzic. No właśnie!!!!! Jak będę chciała bardziej przydziobać to wymyślę coś lepszego . Ten pierwszy raz to było gratis! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niu 20.07.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 zalezy - wylewki maszynowe + moksokret? i jeszcze zalezy jaki beton czy półsuchy czy nie, mówią , ze przy tej pogodzie min. miesiąa - dwa, zalezy też co ma być na podłodze jeśli plytki to ok, jesli panele a w ogóle parkiet to jak najdluzej, na forum ogólnym kilka miesięcy temu podjęłam ten temat i dostałam dużo porad od fachowców pozdrawiam Nie wiem czy to ma znaczenie, bo chudziaka już mamy dawno wylanego. Teraz trzeba docieplić podłogę i znowu wylać jakiś beton. Boże, dla mnie to czarniusieńka magia ! Może masz pod ręką link do tego tematu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elba 20.07.2006 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 tu masz link do wszystkich tematów - tam jest o wylkewkach i o czasie ich schnięcie pozdrowionka http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=47119 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niu 20.07.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 tu masz link do wszystkich tematów - tam jest o wylkewkach i o czasie ich schnięcie pozdrowionka http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=47119 Dzięki!!! Do nocy mam co czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macs 20.07.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 i od razu małe pytanko gdzie najtaniej kupic kręgi do studni ? Znalazłam namiar - chociaż nie wiem czy maja tanio czy drogo. Po prostu widziałam to ogłoszenie, dlatego teraz podaję. Najlepiej zadzwonić. TAURUS - WYROBY BETONOWEBrzoza ul. Bydgoska 40 tel/fax 3810423 Mają beton towarowy, kręgi, krawężniki, pustaki, bloczki, stropy i inne wyroby betonowe wg zamówień. Dzięki serdeczne pewnie skorzystam bo po sąsiedzku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 21.07.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 i od razu małe pytanko gdzie najtaniej kupic kręgi do studni ? Znalazłam namiar - chociaż nie wiem czy maja tanio czy drogo. Po prostu widziałam to ogłoszenie, dlatego teraz podaję. Najlepiej zadzwonić. TAURUS - WYROBY BETONOWEBrzoza ul. Bydgoska 40 tel/fax 3810423 Mają beton towarowy, kręgi, krawężniki, pustaki, bloczki, stropy i inne wyroby betonowe wg zamówień. Dzięki serdeczne pewnie skorzystam bo po sąsiedzku. Nie ma za co! Jak skorzystasz to później napisz czy warto było: cena, obsługa itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PrzemoBDG 21.07.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Czy ktoś ma namiary na sprawdzoną firmę do wykonania zewnętrznej podbitki dachu? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts