borussia2000 08.03.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Marzec pięknie się wystroił, W kole między dziećmi stoi I gromadkę uśmiechniętą Pyta: jakie dzisiaj święto?... Zapamiętaj sobie - dzisiaj jest DZIEŃ KOBIET! Marzec wyjął grosik srebrny, Teraz będzie mu potrzebny. Do kwiaciarni marzec pobiegł, Kupić bukiet na dzień kobiet Wszystkim Paniom z okazji ich święta życzę dużo słońca i radości , aby wszystko, co sobie wymarzycie się spełniło i żeby szczęście na stałe z Wami było. DZIĘKUJĘ GACUSIU ŚLICZNIE ZA ŻYCZENIA. A czy ktoś wie kiedy przypada święto FACETÓW... bedziemy musiły sie kobitki zrewanżować GACUSIOWI.. święto facetów jest chyba we wrześniu (o ile dobrze dobrze pamiętam) GACUŚ dzięki za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 08.03.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 ..... http://kartki.onet.pl/_i/d/tulipany.jpg Wszystkim Paniom z okazji ich święta życzę dużo słońca i radości , aby wszystko, co sobie wymarzycie się spełniło i żeby szczęście na stałe z Wami było. Dołączam się do życzeń. Wszystkiego najlepszego wszystkim Forumowiczkom RobertEs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 08.03.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Kobiety dziekuja Dzis w to swieto zrobilam sobie sama prezent i zlozylam w Starostwie wniosek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zukow 08.03.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Ja do nich już jeździłam, ale siedzi tam w sekretariacie pani, która nic nie wie. Obiecuje, że przekaże projektantowi nasze zapytanie i na tym się kończy. Cisza... Pan K. robi bardzo dobra wrażenie i myślę, że jest dobrym fachowcem, ale być może nabrał za dużo pracy. Hej ja zamówiłem u nich projekt i mam na 19-go umówione spotkanie na podpisanie umowy na adaptacje i zmiany w projekcie - jeżeli są z tym SPEKTRUM takie kłopoty to może się gdzieś indziej będę adaptował ? Co radzicie - ja jestem dopiero na początku tej drogi i proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA I KRZYŚ 08.03.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 w imieniu własnym dziekuje za sympatyczne życzenie pilnie kupie jakąś budę na budowę !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA I KRZYŚ 08.03.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 PILNIE KUPIĘ JAKĄS BUDĘ NA BUDOWĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 08.03.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Ja do nich już jeździłam, ale siedzi tam w sekretariacie pani, która nic nie wie. Obiecuje, że przekaże projektantowi nasze zapytanie i na tym się kończy. Cisza... Pan K. robi bardzo dobra wrażenie i myślę, że jest dobrym fachowcem, ale być może nabrał za dużo pracy. Hej ja zamówiłem u nich projekt i mam na 19-go umówione spotkanie na podpisanie umowy na adaptacje i zmiany w projekcie - jeżeli są z tym SPEKTRUM takie kłopoty to może się gdzieś indziej będę adaptował ? Co radzicie - ja jestem dopiero na początku tej drogi i proszę o odpowiedź. Jak na razie to chyba nikomu z forum nie dotrzymali określonego w umowie terminu . Ja na twoim miejscu w umowie którą będziesz miał podpisać dopisał karę finansową za każdy dzień zwłoki ( spóźnienia ) , albo poszukałbym innego biura bardziej punktualnego . Niestety w mojej umowie nie ma żadnego punktu który określałby jakieś kary na wypadek spóźnienia , szkoda że nie zauważyłem tego przed podpisaniem . Jeżeli chodzi o poprawne i rzetelne opracowanie poprawewk w projekcie i adaptacji to nie mogę się wypowiedzieć bo dokumenty jeszcze są w Spektrum. Okaże się jak zostaną złożone do starostwa . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolinaS 08.03.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Dziękuje serdecznie Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kola1719501112 08.03.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Ja do nich już jeździłam, ale siedzi tam w sekretariacie pani, która nic nie wie. Obiecuje, że przekaże projektantowi nasze zapytanie i na tym się kończy. Cisza... Pan K. robi bardzo dobra wrażenie i myślę, że jest dobrym fachowcem, ale być może nabrał za dużo pracy. Hej ja zamówiłem u nich projekt i mam na 19-go umówione spotkanie na podpisanie umowy na adaptacje i zmiany w projekcie - jeżeli są z tym SPEKTRUM takie kłopoty to może się gdzieś indziej będę adaptował ? Co radzicie - ja jestem dopiero na początku tej drogi i proszę o odpowiedź. Ja osobiście nie polecam. Adaptacja trwała prawie miesiąc dłużej niż było w umowie. A co do rzetelności to okazało się, że zmiany, które wprowadziliśmy były zrobione, ale nie dokońca tak jak chcieliśmy żeby były zrobione Dziwne tym bardziej, że zmiany, o których mówię były nie tylko omawiane słownie, ale też pan G. K. robił osobiście do nich rysunki. Zresztą była to sama kosmetyka, a nie jakieś poważne przeróbki. p.s. dzięki oczywiście wszystkim panom za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 08.03.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Ja też dziękuję bardzo. Mnie puścili z pracy już o 10.00. Ale fajnie. Można załatwiać sprawy budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jgosik 08.03.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Aga żona Facia Rzadko zaglądam na forum , nie mówiąc już o odpisywaniu...ale nie ukrywam , że kibicuję Twojej budowie i czytam Twój dziennik. Napisz na jakim etapie jesteś, może jakieś zdjęcia . Z okazji naszego święta życzę Tobie wielu chwili wolnych i chęci do pisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Kero 08.03.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Ja też dziękuję bardzo. Mnie puścili z pracy już o 10.00. Ale fajnie. Można załatwiać sprawy budowlane I ja dołączam swoje życzenia wszystkim Paniom. Oby Wam się budowy nie śniły. Aga - ja się puszczam sam - oczywiście z pracy:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziucha 08.03.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Witam grupę bydgosko-torunska Od dłuższego czasu czytam forum, ale dopiero teraz postanowiłam się do Was "zapisać" Jeśłi chodzi o biuro projektowe, to kupowaliśmy projekt w Tanich Domach w B.B. Trafiliśmy przypadkiem i gość nam przypadł do gustu. Wszystko załatwił błyskawicznie; ale na kier-bud. się nie zdecydowaliśmy na niego /mamy swojego/. Piszecie o problemach z niedotrzymaniem termibów przez biura, ale moim zdaniem, jast taki boom na budowanie, że biura przeżywają oblężenie i się nie wyrabiają. Nie wspomnę o galopujących cenach materiałów i robocizny... Pozdrawiam i życzę wszystkim wytrwałości w budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 08.03.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Witam grupę bydgosko-torunska Od dłuższego czasu czytam forum, ale dopiero teraz postanowiłam się do Was "zapisać" Jeśłi chodzi o biuro projektowe, to kupowaliśmy projekt w Tanich Domach w B.B. Trafiliśmy przypadkiem i gość nam przypadł do gustu. Wszystko załatwił błyskawicznie; ale na kier-bud. się nie zdecydowaliśmy na niego /mamy swojego/. Piszecie o problemach z niedotrzymaniem termibów przez biura, ale moim zdaniem, jast taki boom na budowanie, że biura przeżywają oblężenie i się nie wyrabiają. Nie wspomnę o galopujących cenach materiałów i robocizny... Pozdrawiam i życzę wszystkim wytrwałości w budowaniu Witaj Dziucha w NASZEJ GRUPIE Tobie również życzę wytrwałości i przede wszystkim solidnych wykonawców. Pozdrawiam serdecznie Tasija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 08.03.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Ja do nich już jeździłam, ale siedzi tam w sekretariacie pani, która nic nie wie. Obiecuje, że przekaże projektantowi nasze zapytanie i na tym się kończy. Cisza... Pan K. robi bardzo dobra wrażenie i myślę, że jest dobrym fachowcem, ale być może nabrał za dużo pracy. Hej ja zamówiłem u nich projekt i mam na 19-go umówione spotkanie na podpisanie umowy na adaptacje i zmiany w projekcie - jeżeli są z tym SPEKTRUM takie kłopoty to może się gdzieś indziej będę adaptował ? Co radzicie - ja jestem dopiero na początku tej drogi i proszę o odpowiedź. Pierwsze swoje kroki skierowaliśmy do DAKO i szybko z tamtąd uciekliśmy. Spektrum zrobiło na nas bardzo dobre wrażenie. Z rozmów dotyczących adaptacji byliśmy bardzo zadowoleni i szczerze polecałam to biuro. Obecna sytuacja jest taka: tydzień po terminie. Dzisiaj zadzwoniliśmy kolejny raz do nich i oczywiście to samo, sekretarka nic nie wie, osoba odpowiedzialna nieobecna. Jutro biuro jest nieczynne, bo będą na targach. Mam nadzieję spotkać tam wreszcie pana K. i dowiedzieć się co jest grane. GACUŚ jeśli w twojej sytuacji coś się wyjaśni daj znać. Co do f-my Tanie Domy z B.B. to na tym forum czytałam mało pozytywną opinię o nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 08.03.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Kobiety dziekuja Dzis w to swieto zrobilam sobie sama prezent i zlozylam w Starostwie wniosek Przyłączam się do podziękowań mkkafe mkkafe gratulacje przejścia do kolejnego etapu . Zazdroszczę Ci takiego prezentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziucha 08.03.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Co do f-my Tanie Domy z B.B. to na tym forum czytałam mało pozytywną opinię o nich. A byłaś u nich??? Czy tylko czytałaś opinie??? Bo widzisz, ja również czytałam a jednak zaryzykowałam, i wszystko było ok. /p.s. nie mam zamiaru nikomu robić reklamy / .... gdzie dwoje ludzi, tam trzy opinie ... TASIJA dziękuję za powitanie. Twój dziennik jest dla mnie motorem... D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 08.03.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Skoro opinie nie były pozytywne to po co miałam do nich jechać?Zgadzam się z tobą, że każda osoba ma inne wrażenia i tyle będzie też opinii.Na tym forum wyrażamy własne zdanie więc ja się wypowiedziałam na temat Spektrum, a Tanie Domy znam tylko ze słyszenia (na forum). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jgosik 08.03.2007 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Zauwazyłam , że większość z Was jest na początkowym etapie i pewnie będziecie roblili wykopy. A ja szukam ziemi z wykopów , gdyby ktoś wiedział coś na ten temat jestem zainteresowana - Osielsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 08.03.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Zauwazyłam , że większość z Was jest na początkowym etapie i pewnie będziecie roblili wykopy. A ja szukam ziemi z wykopów , gdyby ktoś wiedział coś na ten temat jestem zainteresowana - Osielsko Ja też proszę o namiary, potrzebuję duuużo ziemi z wykopów, bo budynek osadziliśmy wyżej, jak przewidywał projekt. Oczywiście jgosik ma pierszeństwo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts