Gość OtoKero 21.04.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Wysyłaj i nie zastanawiaj się - mój sąsiad na przodku zawsze ma żonę. Z nim osobiście żadnych interesów nie robię a przed nią raczej umykam:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi1719502262 21.04.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Proszę o poradę. Po wstawieniu okien jedni radzą wstępnie "obrobić", gdyż utrudnia to kradzież - inni z kolei twierdzą, ze to i tak nic nie da - szkoda czasu i pieniędzy. 1. Jakie Wasze zdanie i doświadczenie? 2. Jeśli obrabialiście - to i wewnątrz i zewnątrz - czy tylko z jednej strony? 3. Kliny rozumiem trzeba wyjąc do tej obróbki? 4. Obciąć pianke na równi ze ścianą? Czy może ciut głębiej? Z góry dziękuję - nie mogę znaleźć chętnego i chyba sam będę musiał to zrobić. My obrabialiśmy najszybciej jak sie dało- po zamontowaniu okien przed obróbką była nawet noc spędzona na działce na "czuwaniu" Chyba lepiej nie kusić złego... Piankę obcinaliśmy równo ze ścianą, a kliny zostały, potem je powyciągaliśmy i uzupełnialiśmy. pozdrawiam E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kos_kostek 22.04.2008 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Najlepiej w tym samym dniu założyć alarm i podłączyć sie do jakiejsś agencji ...........ochrony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyciu 22.04.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Witam Ponawiam prośbę o namiary na fachmanów od drewnianej podbitki dachowej...Prośbę kieruje głównie do tych już wykończonych - nie macie podbitek?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eli2 22.04.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Najlepiej w tym samym dniu założyć alarm i podłączyć sie do jakiejsś agencji ...........ochrony Alarm 1.200 zł + 60zł/miesięcznie agencja Ale zgadzam się najlepiej. Ja mam alarm wyjący i... sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 22.04.2008 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Witam Ponawiam prośbę o namiary na fachmanów od drewnianej podbitki dachowej... Prośbę kieruje głównie do tych już wykończonych - nie macie podbitek?? pozdrawiam Namiarów do fachowców nie podam, bo drewnianą podbitkę robiłem sam. Jeżeli masz jednak pytania o sposób wykonania, chętnie odpowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
4don 22.04.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Witam. Może likwiduje ktoś ogrodzenie tymczasowe? Poszukuję stempli, które by się do tego celu nadawały. A potrzeba mi tego ze 50 szt. Nie wiem czy pomoge ale kupiłem 1m3 stempli ok 80- (wys 2,5 m średnica 10-12 cm)- szt w Żołędowie w nadlleśnictwie,za ok 200 pln polcecam. W razie czego moge podesłac info na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
4don 22.04.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!! Potrzebuję pilnie namiar na firmę transportową (lub gościa z wywrotką), która przewiezie mi z Bydgoszczy na dziakę (ok. 10 km w jedną stronę) 200 ton ziemi. Gdyby jeszcze usługa była tania to byłoby super. Tomek Hirsch tel. 607334834 ma kilka koparek i wywrotek, powołaj sie na Bartka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorgio 22.04.2008 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Nie wiem czy pomoge ale kupiłem 1m3 stempli ok 80- (wys 2,5 m średnica 10-12 cm)- szt w Żołędowie w nadlleśnictwie,za ok 200 pln polcecam. W razie czego moge podesłac info na priva Dzięki bardzo. Znalazłem już takie od 2,7 do 3 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 22.04.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Witam Ponawiam prośbę o namiary na fachmanów od drewnianej podbitki dachowej... Prośbę kieruje głównie do tych już wykończonych - nie macie podbitek?? pozdrawiam nie mamy - ale my jeszcze nie wykonczeni wykanczani powoli bedziemy robic sami za "jakis" czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwka76 22.04.2008 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Witam Potrzebuje namiary do dobrego fachowca, który przeprowadzi ekspertyzę budowlaną (mam nie zalany dokońca podciąg w stropie). Najlepiej z okolić Torunia. Dziękuje z góry Pozdrawiam serdecznieIwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leeonq 23.04.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 witamMa ktoś może na zbyciu uzywana siatke lesna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 23.04.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Witam Ponawiam prośbę o namiary na fachmanów od drewnianej podbitki dachowej... Prośbę kieruje głównie do tych już wykończonych - nie macie podbitek?? pozdrawiam witaj mamy ale plastikową z Castoramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 24.04.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Najlepiej w tym samym dniu założyć alarm i podłączyć sie do jakiejsś agencji ...........ochrony Alarm 1.200 zł + 60zł/miesięcznie agencja Ale zgadzam się najlepiej. Ja mam alarm wyjący i... sąsiadów ja proponuje chociaz syrene na elewacje przykrecic ewentualnie biorac ja kilka razy na krotko do akumulatora aby sobie powyla na dachu mozna dac kawalek prostego drutu dla oka wyglada jak alarm z powiadomieniem a to juz polowa sukcesu przede wszystkim prewencja mialem tak powiem szczerze dluzszy czas i dzialalo nawet ekip[a ktora miala klucz czekala przed domem a przyjade i otworze oraz udam ze wciskam guzik w pilocie aby alarm rozbroic jak raz nie moglem to powiedzialem aby chwile poczekali to wysle sms-a i alarm sie wylaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eli2 24.04.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 ... nawet ekipa ktora miala klucz czekala przed domem a przyjade i otworze oraz udam ze wciskam guzik w pilocie aby alarm rozbroic jak raz nie moglem to powiedzialem aby chwile poczekali to wysle sms-a i alarm sie wylaczy... He he he - dobre. Uśmiałem się z tym SMSem - he he he Założyłem wyjąco-świecący alarm z czujnikiem na ruch. Caly koszt to około 300zł. Tyle to da radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyciu 24.04.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 He he he - dobre. Uśmiałem się z tym SMSem - he he he Założyłem wyjąco-świecący alarm z czujnikiem na ruch. Caly koszt to około 300zł. Tyle to da radę. Nie ma się z czego śmiać - no chyba że z samej sytuacji, bo technicznie to nie jest problem by sterowanie centralą wykonywać z telefonu. Ba nawet istnieją takie rozwiązania na rynku. Co do wyjącego alarmu - syrena na zewnątrz a czujka (jedna?) w środku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 24.04.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 ... nawet ekipa ktora miala klucz czekala przed domem a przyjade i otworze oraz udam ze wciskam guzik w pilocie aby alarm rozbroic jak raz nie moglem to powiedzialem aby chwile poczekali to wysle sms-a i alarm sie wylaczy... He he he - dobre. Uśmiałem się z tym SMSem - he he he Założyłem wyjąco-świecący alarm z czujnikiem na ruch. Caly koszt to około 300zł. Tyle to da radę. WySTARCZy zwyKLA CA10 SATELA * MODEM GPS ale taki dzialajacy powiedzmy oglednie w 2 strony polozyc troche wiecej przewodow w domu to nawet sms-em wlaczysz ekspres do kawy aby byla swieza jak dojedziesz do domku po dlugiej podrozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi1719502262 24.04.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 witam Przymierzamy się do układania kostki brukowej, może ktoś ma namiary na sprawdzona i rozsądną cenowo firmę? pozdrawiamE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Makosia 25.04.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 SPRZEDAM GAZOBETON - PORIT 24X25X50 ILOŚĆ 300 SZTUK. ZAFOLIOWANE NA PALETACH. CENA DO UZGODNIENIA. TEL. 603 968 601 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 25.04.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 witam Przymierzamy się do układania kostki brukowej, może ktoś ma namiary na sprawdzona i rozsądną cenowo firmę? pozdrawiam E. ja znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts