Gorgio 06.09.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 No chyba jeszcze będzie... Przecież do zimy jeszcze trochę, to może tej jesieni trochę będzie... Rosjanie mówią: "U nas zima od października do lipca, a tak to wsio lato i lato." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonart1 07.09.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 poniewaz cos czuje ze braknie mi desek na szalowanie stropu, poprosze o info na PW jak ktos ma zbedne dechy i chce sie ich pozbyc za rozsadne pieniadze.. dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petrus05 07.09.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Jakiej grubości stosowaliście folię budowlana pod wylewki?Proszę równiez o namiary, gdzie kupowaliście i za ile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchab 08.09.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Jakiej grubości stosowaliście folię budowlana pod wylewki? Proszę równiez o namiary, gdzie kupowaliście i za ile. Czy ta folia ma być zarazem hydroizolacją? Czy też mówisz o folii która przychodzi na styropian? Jeżeli chodzi o hydroizolację to ja dawałem papę (bo miałem) i na to najtańszą folię budowlaną. W garażu na styropian dałem połączone paski zwykłej folii. Potraktowałem to po prostu jako warstwę poślizgową dla wylewki... W domu z kolei pod podłogówkę wykonawca położył folię aluminiową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 08.09.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Nie mogłam się oprzeć zrobieniu fotki tej wzorcowej budowie http://best.kafe.w.interii.pl/S4030968.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 08.09.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 A poza tym to mam 15 szt bloczków 24x24x59 solbetu na zbyciu, może być do zamiany na bloczki fundamentowe , szczegóły na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petrus05 09.09.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Jakiej grubości stosowaliście folię budowlana pod wylewki? Proszę równiez o namiary, gdzie kupowaliście i za ile. Czy ta folia ma być zarazem hydroizolacją? Czy też mówisz o folii która przychodzi na styropian? Jeżeli chodzi o hydroizolację to ja dawałem papę (bo miałem) i na to najtańszą folię budowlaną. W garażu na styropian dałem połączone paski zwykłej folii. Potraktowałem to po prostu jako warstwę poślizgową dla wylewki... W domu z kolei pod podłogówkę wykonawca położył folię aluminiową. Chodzi mi o folię układaną na chudziak, pod styropian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin z Bydzi 09.09.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Nie mogłam się oprzeć zrobieniu fotki tej wzorcowej budowie http://best.kafe.w.interii.pl/S4030968.JPG to budował Chuck Noris.. prawdziwy twardziel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bonart1 09.09.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 witam,budowa w zlejwsi. Szukam tartaku z tania wiezba - musze kupic belki do podparcia szalunku stropu - przekroj np 8x12. Moglibyscie sie podzielic namiarami. PW lub publicznie. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 10.09.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 ja mojego tartaku nei polecam, zresta i tak chyba nie po drodze wpadlam nadmienic ze centrum ogrodnicze na Grunwaldzkiej do 25 wrzesnia prowadzi wyprzedaz drzew i krzewow - wszystko minus 40 % Oplaca sie zwlaszcza na duzych okazach. Nabylam sporego klona palmowego za 35 zl, berberysy po 6 zl wychodza...mozna zasilic swoje ogrodki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominika22 10.09.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 czy ktoś może wie jak będzie przebiegać droga od biskupinka do kruszyna krajeńskiego? dokładnie chodzi mi o to gdzie będzię się kończyć i w którym miejscu będzie przebiegać dokładnie, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_PiotR_ 10.09.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 witam.. w projekcie mam "schemat" schodow.. tzn.. spis ile desek i jakich... gdzie najlepiej z takim zamowieniem podjechac?? chodzi mi o to zeby to byly schody w przyzwoitej cenie a nie jakies kosmosy za 10 tysiecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 10.09.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 witam.. w projekcie mam "schemat" schodow.. tzn.. spis ile desek i jakich... gdzie najlepiej z takim zamowieniem podjechac?? chodzi mi o to zeby to byly schody w przyzwoitej cenie a nie jakies kosmosy za 10 tysiecy 10 tys za schody to raczej malo kosmosy zaczynaja sie mniej wiecej od 20 tys przynajmniej rok temy tak bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominika22 10.09.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 CZY ZNACIE SCHEMAT DROGI KTÓRA MA IŚĆ OD RESTAURACJI BISKUPINEK W STRONĘ KRUSZYNA KRAJEŃSKIEGO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 10.09.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 CZY ZNACIE SCHEMAT DROGI KTÓRA MA IŚĆ OD RESTAURACJI BISKUPINEK W STRONĘ KRUSZYNA KRAJEŃSKIEGO? Kiedyś wszystko na ten temat można było znaleźć na stronie GDDKiA ale w tej chwili nic nie znalazłem . Link http://www.reprocentrum.pl/gddkia/041/ podawany wcześniej na tym forum niestety też nie działa Troszkę informacji znajdziesz tutaj: http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=337763&page=62 A od siebie dodam że koło biskupinka będzie wiadukt drogowy za pośrednictwem którego będzie można przejechać nad S5 (ekspresówką) z Lipnik do kruszyna i z powrotem . http://img214.imageshack.us/img214/151/s5cl4.jpg Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów a w szczególności dla sąsiadów mieszkających i budujących w murowańcu bo sporo czasu już mnie tam nie było no ale niestety totalny brak czasu mi na to nie pozwala Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominika22 11.09.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 dziękuję bardzo za odp ws. drogi do kruszyna, pozdrawiam i życzę wszystkim miłego i słonecznego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majcher 11.09.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 A skoro już mówimy i drogach. Czy ktoś wie jak będzie wyglądał wjazd na ekspresówkę w węźle w Stryszku z drogi lokalnej? W tej chwili droga lokalna ma wjazd na estakadę, ale to rozwiązanie tymczasowe. Wiem że tuż za węzłem w Strzyszku sa światła. Czy to będzie jedyny styk drogi lokalnej z S5 (a własciwie z drogą 25)? Czy wiecie może gdzie jest dostępna mapka, która pokazuje mozliwe zjazdy z S5 na drogę lokalna w okolicach Przyłęk-Zielonki? Nastała złota polska jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dakota 14.09.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 dzień dobry, dawno mnie nie było wykańczam się z wykończeniówką parę przemyśleń z etapu wykończeniowego: - zamówiliśmy granit nieregularny ze Strzegomia na podjazd, na moje jest super, ciekawe jak się da ułożyć i ile będzie z tym problemu i czy cena się nie wyrówna - pamiętajcie, żeby firmę "Lau" obchodzić szerokim łukiem, niech Was nawet nie pokusi (tak jak nas pokusiło) samego wkładu zamawiać - schody jednobiegowe proste ażurowe nie muszą (a nawet prawie nie mogą) zmieścić się w 10 tys. - zamuliliśmy z drzwiami, bo nie mogliśmy się zdecydować, teraz sobie poczekamy i ściana do otynkowania też - tynk zewnętrzny Kabe ładnie się zmywa, wewnętrzny modelowany dobrze się kładzie - nie było w planach, ale, że osłabliśmy, zleciliśmy firmie wyrównanie działki, wyplewienie, zrobienie nawodnienia i zasianie trawki - cały tył, bo przód jeszcze rozgrzebany - stoją już trzy iglaki, a drzewka owocowe tudzież borówki (zamówione z allegro, ciekawe co przyjdzie) dopiero przyjadą - kafelki są już kompletne i częściowo położone, część zamówiona w sklepie internetowym za znacznie niższą kwotę i wszystko ok - ścianka prysznicowa zamówiona też w sklepie internetowym (super obsługa), ale jeszcze czekam - z szaleństw zakupiony zmiękczacz wody , hydraulika prawie ukończona - nadal polecam cegłę ręcznie formowaną z Cegielni Hoffmanowskiej, pięknie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 14.09.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 ja mojego tartaku nei polecam, zresta i tak chyba nie po drodze wpadlam nadmienic ze centrum ogrodnicze na Grunwaldzkiej do 25 wrzesnia prowadzi wyprzedaz drzew i krzewow - wszystko minus 40 % Oplaca sie zwlaszcza na duzych okazach. Nabylam sporego klona palmowego za 35 zl, berberysy po 6 zl wychodza...mozna zasilic swoje ogrodki Ciekawe, ciekawe. Pojadę tam tylko prosze numer Grunwaldzka ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaMariusz1719505155 14.09.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Witam, poszukuję ekipy do budowy domu (Projekt) . Chciałbym zbudować w tym roku fundamenty a od wiosny dalej, ma ktoś kontakt na sprawdzoną i nie za drogą ekipę? Buduję w Nekli okolice Dobrcza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts