Monik_d 06.05.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Witam,Szukam dobrej i sprawdzonej ekipy montującej system centralnego odkurzania w okolicach Bydgoszczy. Czy ktoś z Was montował może coś takiego u siebie i może powiedzieć jaki jest orientacyjny koszt zakupu samych materiałów i ich montażu? Chciałabym na razie tylko poprowadzić samą instalację 5-ciu gniazd ssących (przed tynkami) bez żadnego osprzętu.PozdrawiamMonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 09.05.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 dołączam się do pytania o ekipę do centralnego odkurzacza. Tak jak MInik_d chcę zamontować na razie sam system a potem zobaczyć co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 09.05.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Czy ktoś montował bramy przez NALAZKA w Bydgoszczy? Chodzi o bramę Hormann. dzięki z góry.a jak nie Nalazek to gdzie znaleźć bramę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatiJ 09.05.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Witamzaczynam budowe w czerwcu w Brzozie k/Bydgoszczy. W związku z tym mam pytanie czy ktoś ma namiary na niedrogiego geodete do wytyczenia fundamentów - jakie są ceny? oraz na koparkowego do odgarnięcia chumusu i wykopów? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatiJ 09.05.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Witam mam pytanie, czy ktoś z Was może korzystał z usług firmy SM-BUD Sławomir Juchniewicz z Złotnik Kujawskich? Proszę o jakiekolwiek info na priv. Będe wdzięczny za wszystkie opinie... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meehowy 09.05.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Czy ktoś montował bramy przez NALAZKA w Bydgoszczy? Chodzi o bramę Hormann. dzięki z góry. a jak nie Nalazek to gdzie znaleźć bramę? Gdzie Hormanna to nie wiem, ale do Novofermu moge spokojnie polecic OknoPlus (willa Gertruda). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 09.05.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Wytyczaliśmy fundamenty w listopadzie i geodeta kosztował nas 100zł za punkt (wytyczył nam rogi domu a garaż nam majster sam wyliczył i oznakował) więc 400zł za całość, a koparkowego postaraj się dostać z Brzozy - bo nie policzy ci za dojazd (ja miałam potrzebnego nagle i szybko więc jechał chyba z Łochowa 1 godz drogi liczona jak godzina pracy czyli 200zł- bo i powrót dodatkowo) Licz się z 80-110 zł za godzinę pracy. Przy zasypaniu fundmentów mieliśmy jakiegoś farta bo człowiek policzył nam 500zł za dwa popołudnia pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meehowy 09.05.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Witam zaczynam budowe w czerwcu w Brzozie k/Bydgoszczy. W związku z tym mam pytanie czy ktoś ma namiary na niedrogiego geodete do wytyczenia fundamentów - jakie są ceny? oraz na koparkowego do odgarnięcia chumusu i wykopów? pozdrawiam Ja placilem 300 PLN, robil mi to gosc, ktorego nazwiska nie pamietam, ale nr tel. mial 513192805. Gdyby ten nr nie byl aktualny, to inny geodeta, ktory robil mi mape do celow projektowych, a potem inwentaryzacje powykonawcza, bardzo mily gosc: Grzegorz Łassa tel. 601674195. Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bucz88 09.05.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 (edytowane) Witam Przymieżam się do zkupu pieca z podajnikiem na groszek Galmet 17KW,proszę o opinie jeżeli ktoś posiaa taki piec.Nadal poszukuje Namiary na sprawdzone firmy od instalacji CO i wod-kan Dzieki Witam jestem tu nowy zaczynam dopiero budować domek a raczej szukam taniego rysunku może ktos cos wie na ten temat Jeśli chodzi o ekipe która kładzie instalacje CO i wod-kan. to mam numer do fachowców którzy robili u moich rodziców. Mogę polecić ich z czystym sumieniem. Maja bardzo przystępne ceny. Bezpłatne dworactwo Podaje nr 728976813. Pamiętam tez ze podłączają szamba, przydomowe oczyszczalnie ścieków . Edytowane 9 Maja 2010 przez bucz88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZaKontyK 10.05.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Czy ktoś montował bramy przez NALAZKA w Bydgoszczy? Chodzi o bramę Hormann. dzięki z góry. a jak nie Nalazek to gdzie znaleźć bramę? Nalazek - Tak (na Łęczyckiej) U mnie - OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatiJ 10.05.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 ponawiam pytanie... Witam mam pytanie, czy ktoś z Was może korzystał z usług firmy SM-BUD Sławomir Juchniewicz z Złotnik Kujawskich? Proszę o jakiekolwiek info na priv. Będe wdzięczny za wszystkie opinie... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZaKontyK 10.05.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Szukam dobrej ekipy do wykonania sufitu (około 110 m2) z płyt kartonowo-gipsowych do stropodachu drewnianego. Poza tym ekipę, która solidnie kładzie gładź szpachlową ma tynku CW. A także płytkarza (glazurnika) do położenia płytek w całym domu. Czy moglibyście polecić kogoś sprawdzonego? Sufit, gładzie - POLECAM - Marcin - 609 214 050 Kafle ????? Chyba, pogadaj (ja miałem inną ekipę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 10.05.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Dori, czy suczka jest jeszcze dostępna? Jak mogę się skontaktowac? Masz zapchana skrzynkę na pv.Pozdrawiam! Witaj Nel! Nasze pieski ostatecznie znalazły nowe domy. Ale nie było łatwo. Przeżyłam chwile grozy, kiedy mąż zaczął już przygotowania do wywozu ich do schroniska. Argument był jeden: to tam przychodzą ludzie zainteresowani małymi psiakami ,a moje ogłoszenia pozostawały (jak dotąd) bez echa. A psiaki rosły i już wybiegały poza terytorium naszej nieogrodzonej działki i było to niebezpieczne i dla nich i dla zmotoryzowanych... Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 10.05.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 kurcze, w sprawie tych bram garażowych segmentowych Hormanna... dzwoniłam do Uni-door : za 2 bramy LPU 40 250cm szer chcą 6,964 zł, Lasman : to samo za 6,200 a Nalazek: 7,500 co powoduje te różnice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kola1719501112 11.05.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Witam, Szukam dobrej i sprawdzonej ekipy montującej system centralnego odkurzania w okolicach Bydgoszczy. Czy ktoś z Was montował może coś takiego u siebie i może powiedzieć jaki jest orientacyjny koszt zakupu samych materiałów i ich montażu? Chciałabym na razie tylko poprowadzić samą instalację 5-ciu gniazd ssących (przed tynkami) bez żadnego osprzętu. Pozdrawiam Monika Podaję namiar na pana z firmy Beam - 501 506 286 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bekaert 11.05.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 kurcze, w sprawie tych bram garażowych segmentowych Hormanna... dzwoniłam do Uni-door : za 2 bramy LPU 40 250cm szer chcą 6,964 zł, Lasman : to samo za 6,200 a Nalazek: 7,500 co powoduje te różnice? A. wyposażenie , automatyka itp B montaż C. rabat w fabryce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatiJ 11.05.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Witam ENEA zrobiła mi w końcu skrzynke z prądem na działce w Brzozie. Poprosze o namiary na jakiegoś elektryka z uprawnieniami co by podłączył mi reszte do budowy... i doradził co zakupić... Może macie kogoś w rozsądnej cenie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 11.05.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 co do bramy garażowej to wyjaśniła się taniość- Lasman ma tą samą bramę ale z napędem jakiejś włoskiej firmy. W efekcie zdecydowaliśmy się na taniość bo daje gwarancje na napęd tez na 2 lata tak jak hormann. Za jakiś czas dowiemy się czy to był dobry ruch... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 11.05.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Znacie może okna firmy anpok? sąsiad poleca, są tańsze od okien z krakowa - pewnie się na nie zdecydujemy ale jeśli ktoś miał doczynienia to napiszciepozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bekaert 12.05.2010 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 co do bramy garażowej to wyjaśniła się taniość- Lasman ma tą samą bramę ale z napędem jakiejś włoskiej firmy. W efekcie zdecydowaliśmy się na taniość bo daje gwarancje na napęd tez na 2 lata tak jak hormann. Za jakiś czas dowiemy się czy to był dobry ruch... jeżeli markowe typu BFT, Came, Nice, Beninca to będzie dobry ruch jeżeli będziesz chciał sterować również bramą wjazdową na jednym pilocie bez dodatkowych wydatków na radioodbiorniki i w przypadku Hormanna przekaźniki do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts