papuch 11.08.2010 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2010 abigaill okna będę brała ze sklepu internetowego oknadachowe.com - są pod POznaniem i dostawa jest gratis - wyjdzie nas taniej o 700zł (dla jednych to strata czasu dla innych kawał grosza- jestem w tych innych pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolinaS 12.08.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Witam,poszukuje sprawdzonego salonu w Bydgoszczy, który sprzedaje drzwi DRE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peter_piotr 13.08.2010 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 (edytowane) Witam proszę Was o opinię na temat elektryki do domu. Mam już wycenę od polecanego elektryka. Zakres prac: - gniazda, światło, TV, SAT, alarmy, instalacja odgromowa, przygotowanie kabli do bramy, videodomofonu, kamery, kino domowe, wyprowadzenie prądu poza dom, indukcja w kuchni... - prąd i licznik mam już w skrzynce przy działce, trzeba doprowadzić do domu - dom z Solbetu, parterówka, 140m z garażem Proszę o informacje o cenach w rejonie Bydgoszczy za wykonanie kompleksowej usługi, wszystkiego od A do Z. Bez materiału lub z materiałem. pozdrawiam ja mam elektryka za 35zl za punkt jak cie interesuje podam nr. na prv. do sprzedania mam okno dachowe firmy roofline filia velux okno było zamontowane a potem zdjęte , cena do uzgodnienia prosze o sms oddzwonię 666288635 wymiar okna 78x140 , kupione było w hurtowni w zielonce izo-hurt Edytowane 13 Sierpnia 2010 przez peter_piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rume 13.08.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Witam, poszukuje sprawdzonego salonu w Bydgoszczy, który sprzedaje drzwi DRE. Ja kupowałem DRE na Wojska Polskiego z tyłu Hermesu, nie było problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anuchny 13.08.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 Dzięki wielkie PS- mozna wiedzieć gdzie budujecie? i jaki koszt za fundamenty, ściacny- bo mam kilka wycen ale nie mam jeszcze do czego porównać No to ja jestem jeszcze bardziej "w lesie"- pierwsze dwie wyceny dostanę w poniedziałek, buduję w Złejwsi Małej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abigaill 13.08.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2010 My mieliśmy 3 wyceny1. 54 tys2.72 tys.3.30 ts. niezły rozrzut,co? dach 15 tys.robocizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławas 14.08.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 45 proc. dotacji do kredytu zaciągniętego na kupno i montaż kolektorów słonecznych.Z tego co sie dowiedzialem to najszybciej w Bydgoszczy mozna to zalatwic w MR Banku Stary Port 9.Co o tym sadzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia23 14.08.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Witam! Ja jestem na etapie kupna projektu, klaudyna z arexu, budowę planuje rozpocząc na 2011. Czy ktos może polecić ekipe budowlana i dekarza. Buduje w olimpinie koło brzozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hrhrhr 14.08.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 45 proc. dotacji do kredytu zaciągniętego na kupno i montaż kolektorów słonecznych.Z tego co sie dowiedzialem to najszybciej w Bydgoszczy mozna to zalatwic w MR Banku Stary Port 9.Co o tym sadzicie? Też chce podejść do tematu ale papierologie zostawiam sobie na zimę. Myślałam, że u nas tylko Bank Spółdzielczy i BOŚ wchodzą w rachubę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławas 15.08.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Też chce podejść do tematu ale papierologie zostawiam sobie na zimę. Myślałam, że u nas tylko Bank Spółdzielczy i BOŚ wchodzą w rachubę. MR Bank zrzesza banki spoldzielcze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
p.p.h.u mirko 15.08.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 45 proc. dotacji do kredytu zaciągniętego na kupno i montaż kolektorów słonecznych.Z tego co sie dowiedzialem to najszybciej w Bydgoszczy mozna to zalatwic w MR Banku Stary Port 9.Co o tym sadzicie? Witam mam pytanie jaki koszt liczyliście tych solarów. Chodzi mi dokładnie jak go wykożystacie czy tylko na wode czy też uwzględniacie ogrzewanei domu. Jakie ceny podają wam firmy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
__Marek 16.08.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Witam,Szukam namiarów na sprawdzonego stolarza - mam do obłożenia lane betonowe schody + poręcze. Orientujecie się jakie teraz są ceny za stopień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaoj20008 16.08.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Witam.Odsprzedam skrzynkę na prąd budowlany z bebechami i kablem ok. 10m. Odbior w Toruniu.Zainteresowanych wraz z ceną zapraszam na priv.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tymi 16.08.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Witam wszystkich budujących z woj. kuj-pom. Jestem nowa i dopiero na początku przygody z budowaniem, więc - przyznaję się bez bicia - do tej pory "podgladałam" jedynie to forum. Znalazłam tu wiele cennych informacji, za co wszystkim dzielącym się nimi publicznie dziękuję. Niedługo zaczynamy, więc mam pytanie: czy ktoś ma na zbyciu blaszak i wc? Będę wdzięczna za wszelkie info. Prawie zapomniałam - budujemy się w Maksie. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abigaill 16.08.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Czytałam ciekawy wątek o solarach i ktoś tam pięknie wyliczył jak to się opłaca (a raczej nie opłaca) kredyt wisi,prowizja dla banku itp.oszczędność niewielka za to wielkie haloooo z tematu oto Polska właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilcia75 16.08.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Witam! Poszukuję namiarów na dobrego architekta/projektanta z okolic Torunia - Bydgoszczy. Byłabym bardzo wdzięczna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hrhrhr 17.08.2010 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Witam, Szukam namiarów na sprawdzonego stolarza - mam do obłożenia lane betonowe schody + poręcze. Orientujecie się jakie teraz są ceny za stopień? Mam 18 stopni i calość ma mnie kosztować około 8 tyś. - drewno buk. Miałam kilka wycen i wszystkie oscylowało wokół tej kwoty. Co do solarów - można linka Abigaill? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Makosia 17.08.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 mam do sprzedania garaż blaszak po budowie w miejscowości ciele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tymi 18.08.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 mam do sprzedania garaż blaszak po budowie w miejscowości ciele Makosia, napisałam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emjot27 18.08.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Witam. Mi właśnie fachowiec robił płytki w kotłowni za 30zł/m2 ale ma tyle pracy że wpadł w dwa weekendy i zrobił na cacy.Mogę zapytać czy da radę. Dzięki za odpowiedź. Nie miałem dostępu do netu i nie mogłem odpowiedzieć, a szkoda, bo już umówiłem się z fachowcem na kwotę 37 zł :/ Ale cóż, przynajmniej go sprawdzę bo ma mi później zrobić kompleksowo wykończenie domu od ocieplenia, po stelaże na poddaszu na łazienkach i podłogach w salonach konczywszy. Mam jeszcze tylko pytanie, gdzie kupywaliście płytki do kotłowni. Ja najtaniej znalazłem gres za 16,90 w OBI i za 14 zł płytki na ścianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts