jgosik 09.08.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Mam pytanie do budujących ...czy ktoś coś wie o zbędnym gruzie lub piachu z wykopów...przyjmę każdą ilość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MałaR. 09.08.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 czy orientujecie sie ile kosztuje styropian o grubosci 15 cm na ocieplenie budynku? Gdzie maja rozsadne ceny? Ile placiliscie za robocizne? AgaZonaFacia, dzwonilam kilka razy do firmy z meblami kuchennymi, ale tam nikt nie podnosil sluchawki. Narazie nadal nie mam projektu kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
harpo 10.08.2006 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Nasza 15stka z frezem kosztowała 140 zł brutto z m3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 10.08.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 czy orientujecie sie ile kosztuje styropian o grubosci 15 cm na ocieplenie budynku? Gdzie maja rozsadne ceny? Ile placiliscie za robocizne? AgaZonaFacia, dzwonilam kilka razy do firmy z meblami kuchennymi, ale tam nikt nie podnosil sluchawki. Narazie nadal nie mam projektu kuchni NAPISAŁAM NA PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 10.08.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 nastal i harpo Poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIOUX 10.08.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 lucyperek napisał: SIOUX gdzie zamawialiscie kuchnię i jaki był termin realizacji? Potwierdzam. Terminy oczekiwanina na drzwi wewnętrzne to właśnie ok. 1 m-ca. _________________ Mam bardzo dobrego znajomego stolarza. Zdjęcia wkleję w następnym tygodniu lecz wiem, że u niego krucho z terminami... ( a u kogo nie ) Co do terminu to około 3 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIOUX 10.08.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Co do styropianu to zdradzę Wam, że w zeszłym tygodniu kupowałem dalmatyńczyka o gruboci 12 cm za 98 zł netto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 10.08.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 CHCĘ OGŁOSIĆ: ZACZĘLIŚMY Dzisiaj o 7.00 przyjechał Wykonawca z ekipą i działają. AGA jesteśmy z WAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! trzymamy kciuki za rozpoczętą budowę....życzę samych szybkich i rewelacyjnych wykonawców bez poślizgów w terminach i bezkompromisowych wyborów w wykończeniówce pozdrawiamy!! motyczka z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elba 10.08.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 a ja już jutro się wprowadzam!!! chociaz na razie nie mamy ciepłej wody - wszystko jest ale okazuje się , ze trzeba napełnić butle gazem, potem może dopiero przyjść serwisant i uruchomić. Aha jako, że już prawie skończyłam (Łochowo) zostalo mi tylko ogrodzenie służe pomocą, gdyby ktos potrzebowal informacji lub inspiracji (mój nanjowszy pomysl to mała kuchenka gaqzowa w kotlowni - w kuchni mam płytę elek. a kuchnia jest otwarta na salon dlatego ta kuchenka w kotlowni to bedzie robocza )pozdrawiam wszystkich rozpoczynajacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 10.08.2006 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 CHCĘ OGŁOSIĆ: ZACZĘLIŚMY Dzisiaj o 7.00 przyjechał Wykonawca z ekipą i działają. AGUŚ GRATULACJE jesteśmy z Wami !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 10.08.2006 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 czy orientujecie sie ile kosztuje styropian o grubosci 15 cm na ocieplenie budynku? Gdzie maja rozsadne ceny? Ile placiliscie za robocizne? AgaZonaFacia, dzwonilam kilka razy do firmy z meblami kuchennymi, ale tam nikt nie podnosil sluchawki. Narazie nadal nie mam projektu kuchni NAPISAŁAM NA PRIV STYROPIAN ja też poproszę namiary. Będę potrzbował 12cm do ocieplenia domu .. a podobno cały czas drożeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 10.08.2006 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Hejka Właśnie wczoraj zdecydowaliśmy się na ekipę bodowlaną i obgadaliśmy szczegóły dlatego też poszukuję namiarów na uczciwego i solidnego elektryka i na nierozpadający się blaszak. Może Wasze budowy się kończą i macie taki sprzęt na zbyciu a może macie jakiegoś fachmana którego możecie polecić. Blaszaka nie mam, namiarów też. Za to mogę polecić elektryka. Robił u RobertaEs, my też już korzystaliśmy przy podłączaniu prądu. Jak będzie elektryka w domu to też go weźmiemy. Wysyłam na priv. Też polecam, byłem bardzo z niego zadowolony, Do tej pory jeżeli mam jakąś sprawę - przyjedzie, zmieni, podłączy nie ma problemu. POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MałaR. 11.08.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 W Łochowie dostalismy cene 140 zl za 15 cm styropian (ale my bierzemy ok 240m). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MałaR. 11.08.2006 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Gdzie mozna kupic ladne i w rozsadnej cenie drzwi wewnetrzne? Temat, jak zawsze u mnie, do zalatwienia na wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elba 12.08.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 witam już z Lochowa!!!!!!!!!Drzwi wenetrzne mam z Porty - tańsza wersja na góre lepsza do części reprezentacyjnej (salon itp) mimo wszystko biorąc pod uwagę cene i jakosc uważam , że jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikun 12.08.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 a ja już jutro się wprowadzam!!! chociaz na razie nie mamy ciepłej wody - wszystko jest ale okazuje się , ze trzeba napełnić butle gazem, potem może dopiero przyjść serwisant i uruchomić. Aha jako, że już prawie skończyłam (Łochowo) zostalo mi tylko ogrodzenie służe pomocą, gdyby ktos potrzebowal informacji lub inspiracji (mój nanjowszy pomysl to mała kuchenka gaqzowa w kotlowni - w kuchni mam płytę elek. a kuchnia jest otwarta na salon dlatego ta kuchenka w kotlowni to bedzie robocza )pozdrawiam wszystkich rozpoczynajacych właśnie powoli zaczynamy "szukać ogrodzenia" 3 strony siatki powlekanej i z przodu jakieś słupki najlepiej klinkierowe i wypełnienie, chyba drewniane, nie wiemy jeszcze napewno. Masz jakieś namiary? my jesteśmy z torunia. ale może byc ktoś z okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikun 12.08.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2006 czy ktoś (najlepiej z Torunia) może polecić nam jakąś firmę od rolet, oczyszczalni i kominka? dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niu 14.08.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 CHCĘ OGŁOSIĆ: ZACZĘLIŚMY Dzisiaj o 7.00 przyjechał Wykonawca z ekipą i działają. AGA!!!! Hip hip huuuraaa!!! Gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niu 14.08.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Trochę mnie tu nie było... Ależ się pozmieniało!!! A props drzwi. Rzeczywiście terminy są oszołamiające. Na bramę garażową czekam 2 tygodnie a na drzwi wejściowe - przy dobrych układach - minimum 6 tygodni!!! Naprawdę pomyślcie o tym wcześniej! Potwierdzam: na drzwi wewnętrzne czas oczekiwania ok. 4 tygodni. SZOK! Pozdrawiam Wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 14.08.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 CHCĘ OGŁOSIĆ: ZACZĘLIŚMY Dzisiaj o 7.00 przyjechał Wykonawca z ekipą i działają. AGA!!!! Hip hip huuuraaa!!! Gratuluję!!! niu dziękuję bardzo! Mamy już ławy, w środę wchodzą murować sciany fundamentowe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts