Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

czy orientujecie sie ile kosztuje styropian o grubosci 15 cm na ocieplenie budynku? Gdzie maja rozsadne ceny?

Ile placiliscie za robocizne?

AgaZonaFacia, dzwonilam kilka razy do firmy z meblami kuchennymi, ale tam nikt nie podnosil sluchawki. Narazie nadal nie mam projektu kuchni :(

NAPISAŁAM NA PRIV

lucyperek napisał:

SIOUX gdzie zamawialiscie kuchnię i jaki był termin realizacji? Potwierdzam. Terminy oczekiwanina na drzwi wewnętrzne to właśnie ok. 1 m-ca.

Mam bardzo dobrego znajomego stolarza. Zdjęcia wkleję w następnym tygodniu lecz wiem, że u niego krucho z terminami... ( a u kogo nie :evil: ) Co do terminu to około 3 tygodnie.

CHCĘ OGŁOSIĆ: ZACZĘLIŚMY :D :D :D

Dzisiaj o 7.00 przyjechał Wykonawca z ekipą i działają. :D :p :lol: :D :p :lol:

AGA jesteśmy z WAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

trzymamy kciuki za rozpoczętą budowę....życzę samych szybkich i rewelacyjnych wykonawców :lol: bez poślizgów w terminach i bezkompromisowych wyborów w wykończeniówce :D

pozdrawiamy!!

motyczka z rodziną :wink:

a ja już jutro się wprowadzam!!! chociaz na razie nie mamy ciepłej wody - wszystko jest ale okazuje się , ze trzeba napełnić butle gazem, potem może dopiero przyjść serwisant i uruchomić. Aha jako, że już prawie skończyłam (Łochowo) zostalo mi tylko ogrodzenie służe pomocą, gdyby ktos potrzebowal informacji lub inspiracji (mój nanjowszy pomysl to mała kuchenka gaqzowa w kotlowni - w kuchni mam płytę elek. a kuchnia jest otwarta na salon dlatego ta kuchenka w kotlowni to bedzie robocza )pozdrawiam wszystkich rozpoczynajacych

czy orientujecie sie ile kosztuje styropian o grubosci 15 cm na ocieplenie budynku? Gdzie maja rozsadne ceny?

Ile placiliscie za robocizne?

AgaZonaFacia, dzwonilam kilka razy do firmy z meblami kuchennymi, ale tam nikt nie podnosil sluchawki. Narazie nadal nie mam projektu kuchni :(

NAPISAŁAM NA PRIV

STYROPIAN

ja też poproszę namiary. Będę potrzbował 12cm do ocieplenia domu

.. a podobno cały czas drożeje :evil:

Hejka

Właśnie wczoraj zdecydowaliśmy się na ekipę bodowlaną i obgadaliśmy szczegóły dlatego też poszukuję namiarów na uczciwego i solidnego elektryka i na nierozpadający się blaszak. Może Wasze budowy się kończą i macie taki sprzęt na zbyciu a może macie jakiegoś fachmana którego możecie polecić. :roll:

Blaszaka nie mam, namiarów też.

Za to mogę polecić elektryka. Robił u RobertaEs, my też już korzystaliśmy przy podłączaniu prądu. Jak będzie elektryka w domu to też go weźmiemy. Wysyłam na priv.

Też polecam, byłem bardzo z niego zadowolony,

Do tej pory jeżeli mam jakąś sprawę - przyjedzie, zmieni, podłączy

nie ma problemu. POLECAM

a ja już jutro się wprowadzam!!! chociaz na razie nie mamy ciepłej wody - wszystko jest ale okazuje się , ze trzeba napełnić butle gazem, potem może dopiero przyjść serwisant i uruchomić. Aha jako, że już prawie skończyłam (Łochowo) zostalo mi tylko ogrodzenie służe pomocą, gdyby ktos potrzebowal informacji lub inspiracji (mój nanjowszy pomysl to mała kuchenka gaqzowa w kotlowni - w kuchni mam płytę elek. a kuchnia jest otwarta na salon dlatego ta kuchenka w kotlowni to bedzie robocza )pozdrawiam wszystkich rozpoczynajacych

właśnie powoli zaczynamy "szukać ogrodzenia" 3 strony siatki powlekanej i z przodu jakieś słupki najlepiej klinkierowe i wypełnienie, chyba drewniane, nie wiemy jeszcze napewno. Masz jakieś namiary? my jesteśmy z torunia. ale może byc ktoś z okolic.

Trochę mnie tu nie było... Ależ się pozmieniało!!!

A props drzwi. Rzeczywiście terminy są oszołamiające. Na bramę garażową czekam 2 tygodnie a na drzwi wejściowe - przy dobrych układach - minimum 6 tygodni!!! :evil: :evil: :evil: Naprawdę pomyślcie o tym wcześniej! Potwierdzam: na drzwi wewnętrzne czas oczekiwania ok. 4 tygodni. SZOK!

Pozdrawiam Wszystkich!