alex_ 25.08.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 a jak tam z czasem o ktorej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 25.08.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Jeździmy tam z mężem co roku. I jest zawsze dużo roślinności wszelkiej. I drzewka owocowe i iglaki ,kwiaty . Są też oczka wodne ,pergole i inne takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 25.08.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Marczysławowie jak tam pozwolenie no pochwalcie sie choć troszkę coś mi moi sąsiedzi tak jakoś zamilkli czy co?? A bo My tacy nieśmiali Prawda! Mamy pozwolenie i czekamy, aż się uprawomocni. Mamy wodę oraz dzisiaj dostaliśmy zgodę na prąd budowlany - lepszy taki niż żaden! Na początku wrzesnia składamy papiery do banku o kredycik i mam nadzieje, że zaczynamy! Do zobaczyska w ... Żninie i nie wykupcie wszystkich roślinek ... żeby dla nas starczyło Pozdrawiam, Asia no oczywiście WIELKIE GRATULACJE WIELKIE DZIĘKI Dzwoniłam do Żnina i będą roślinki WITAM WSZYSTKICH targi rozpoczynają się w sobotę o 13.00 potrwają do niedzieli wieczorem. Do Żnina można jechać na dwa sposoby: 1. Przez Szubin - kierunek Poznań 2. Na Inowrocław, w Brzozie odbić na Łabiszyn, a później jak znaki wskazują. ... W samyn Żninie kierujcie się na rynek i z tamtąd to już widać pozdrawiam i do zobaczenia My będziemy ok godz. 15-16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gromal 25.08.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Witam wszystkich. Właśnie kupiłem działkę w Murowańcu k/Bydgoszczy - bardzo ładna okolica. Na działce chcemy zbudować Szmaradga z pracowni IGN.Pozdrawiam przy okazji przyszłych sąsiadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 25.08.2006 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Witam wszystkich. Właśnie kupiłem działkę w Murowańcu k/Bydgoszczy - bardzo ładna okolica. Na działce chcemy zbudować Szmaradga z pracowni IGN. Pozdrawiam przy okazji przyszłych sąsiadów. Bardzo dobry wybór. Sąsiedzie ... rewelacja pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 26.08.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Witamy w naszej grupie Czy możemy się pochwalić, że od czwartku mamy STAN ZERO! Cieszymy się bardzo! (nasze portfele troche mniej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marczysław 27.08.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Witam wszystkich. Właśnie kupiłem działkę w Murowańcu k/Bydgoszczy - bardzo ładna okolica. Na działce chcemy zbudować Szmaradga z pracowni IGN. Pozdrawiam przy okazji przyszłych sąsiadów. Witamy nowego sąsiada A tak z ciekawości - jak wygląda u Ciebie sprawa prądu? Pozdrawiam, Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gromal 27.08.2006 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Witam i dziękuję za miłe powitanie . A co do prądu to działkę mamy na rogu ulicy Kawki i Kruczej i z tego co się dowiadywałem to prądu ni widu ni słychun (za mało chętnych na KW w naszym fyrtlu) najbliższe ujęcie ok 100/150 m od działki. Ale za to woda przed samą działką. Pozdrawiam Kris. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marczysław 27.08.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 Witam i dziękuję za miłe powitanie . A co do prądu to działkę mamy na rogu ulicy Kawki i Kruczej i z tego co się dowiadywałem to prądu ni widu ni słychun (za mało chętnych na KW w naszym fyrtlu) najbliższe ujęcie ok 100/150 m od działki. Ale za to woda przed samą działką. Pozdrawiam Kris. To tak jak u mnie - chodzi mi o prąd - 5 lat karzą mi czekać. Z tego co wiem większość działek w Murowańcu jest sprzedana. Ludziska pewnie kupili działki na lokaty, dlatego ZE twierdzi, że za mało chętnych. Nie pozostaje nam nic innego, jak czekać na łaskę ZE pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ablonski 27.08.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 witamkto mi powie gdzie szukac taniutkich paneli?najlepiej takich za 10zl metr:)wprowadzam sie szybko po wylewce, wiec che polozyc cos na dwa, trzy lata...chyba ze bedzie ladne i wytrzyma dluzej:)pisaliscie tu ze terminy oczekiwania na drzwi sa bardzo dlugie, moze napiszecie mi gdzie szukaliscie drzwii?ja narazie ogladalem w castoramie, podobaly mi sie i nie byly wcale drogie.pzdrarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elba 27.08.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2006 a tak dla odmiany, nie zna ktoś z Was osoby lub firmy (jak najtanszej rzecz jasna ) która zajmuje się projektowaniem ogrodow z okolic Łochowa? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marczysław 28.08.2006 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 witam kto mi powie gdzie szukac taniutkich paneli?najlepiej takich za 10zl metr:) wprowadzam sie szybko po wylewce, wiec che polozyc cos na dwa, trzy lata...chyba ze bedzie ladne i wytrzyma dluzej:) pisaliscie tu ze terminy oczekiwania na drzwi sa bardzo dlugie, moze napiszecie mi gdzie szukaliscie drzwii?ja narazie ogladalem w castoramie, podobaly mi sie i nie byly wcale drogie. pzdr arek Witaj, Widziałm reklamę paneli za 10 zł/m, na Fordońskiej, zaraz za Sklejkami. Pozdrawiam, Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 28.08.2006 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Witam wszystkich. Właśnie kupiłem działkę w Murowańcu k/Bydgoszczy - bardzo ładna okolica. Na działce chcemy zbudować Szmaradga z pracowni IGN. Pozdrawiam przy okazji przyszłych sąsiadów. Bardzo dobry wybór. Sąsiedzie ... rewelacja pozdrawiamy To jeszcze ja witam bardzo naszego sąsiada a tak przy okazji Kawki to po wjedździe skręcasz w Strusią?? tez okolica mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 28.08.2006 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Marczysławowie jak tam pozwolenie no pochwalcie sie choć troszkę coś mi moi sąsiedzi tak jakoś zamilkli czy co?? A bo My tacy nieśmiali Prawda! Mamy pozwolenie i czekamy, aż się uprawomocni. Mamy wodę oraz dzisiaj dostaliśmy zgodę na prąd budowlany - lepszy taki niż żaden! Na początku wrzesnia składamy papiery do banku o kredycik i mam nadzieje, że zaczynamy! Do zobaczyska w ... Żninie i nie wykupcie wszystkich roślinek ... żeby dla nas starczyło Pozdrawiam, Asia no oczywiście WIELKIE GRATULACJE WIELKIE DZIĘKI Dzwoniłam do Żnina i będą roślinki WITAM WSZYSTKICH targi rozpoczynają się w sobotę o 13.00 potrwają do niedzieli wieczorem. Do Żnina można jechać na dwa sposoby: 1. Przez Szubin - kierunek Poznań 2. Na Inowrocław, w Brzozie odbić na Łabiszyn, a później jak znaki wskazują. ... W samyn Żninie kierujcie się na rynek i z tamtąd to już widać pozdrawiam i do zobaczenia My będziemy ok godz. 15-16 i kto był na targach bo nam się udało mężuś nie mruczał a tak serio nawet Robertsów spotkaliśmy a sąsiadka Marczysława była??? targi fajne tylko kasy brak ale czas pożytecznie spędzony umówiłam sie z sąsiadami na truskawki i zobaczyliśmy krówkę taką że do Animalsów bym dzwoniła a oni do mnie że tak być musi, za to mam przyprawy świata pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 28.08.2006 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Niestety podniosłem raban a na targi nie pojechałem. Ostatecznie byliśmy rodzinnie na grzybach. Fajnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 28.08.2006 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Na targach w Żninie był mój synek z moimi rodzicami. Bardzo mu się podobało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marczysław 28.08.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 i kto był na targach bo nam się udało mężuś nie mruczał a tak serio nawet Robertsów spotkaliśmy a sąsiadka Marczysława była??? targi fajne tylko kasy brak ale czas pożytecznie spędzony umówiłam sie z sąsiadami na truskawki i zobaczyliśmy krówkę taką że do Animalsów bym dzwoniła a oni do mnie że tak być musi, za to mam przyprawy świata pozdrawiam dla odmiany mój mężuś mruczał, że na tym etapie "budowy" już chcę sadzić roślinki. Na razie muszą mi wystarczyć te, które już zasadziłam. Pojechaliśy za to na grzyby - dwie pełne reklamówki - mówią same za siebie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 28.08.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 i kto był na targach bo nam się udało mężuś nie mruczał a tak serio nawet Robertsów spotkaliśmy a sąsiadka Marczysława była??? targi fajne tylko kasy brak ale czas pożytecznie spędzony umówiłam sie z sąsiadami na truskawki i zobaczyliśmy krówkę taką że do Animalsów bym dzwoniła a oni do mnie że tak być musi, za to mam przyprawy świata pozdrawiam dla odmiany mój mężuś mruczał, że na tym etapie "budowy" już chcę sadzić roślinki. Na razie muszą mi wystarczyć te, które już zasadziłam. Pojechaliśy za to na grzyby - dwie pełne reklamówki - mówią same za siebie pozdrawiam mój mężuś sam w sobotę z ranka przyniósł grzybków sporo, no prawie tyle samo, piekarnik pracuje intensywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 28.08.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Witamy w naszej grupie Czy możemy się pochwalić, że od czwartku mamy STAN ZERO! Cieszymy się bardzo! (nasze portfele troche mniej) no Aga gratulujemy w takim tempie to jednak u Ciebie będzie ten taras najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 28.08.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Na targach w Żninie był mój synek z moimi rodzicami. Bardzo mu się podobało. nie widzieliśmy żadnego malucha z tabliczką "FACIO JUNIOR" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts