lucyperek 28.08.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 witam kto mi powie gdzie szukac taniutkich paneli?najlepiej takich za 10zl metr:) wprowadzam sie szybko po wylewce, wiec che polozyc cos na dwa, trzy lata...chyba ze bedzie ladne i wytrzyma dluzej:) pisaliscie tu ze terminy oczekiwania na drzwi sa bardzo dlugie, moze napiszecie mi gdzie szukaliscie drzwii?ja narazie ogladalem w castoramie, podobaly mi sie i nie byly wcale drogie. pzdr arek My zdecydowaliśmy sie na drzwi DRE (http://www.dre.pl). Wydaje mi sie że nie mają zbyt wygórowanych cen. Za 10 szt. z montażem i ościeżnicami ok. 6000 (z uwzglednieniem rabatu). Zamawialismy je koło Media Martkt (Korbud) pozdrawiam wszystkich .......po dłuższej nieobecności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gromal 28.08.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Witam i dziękuję za miłe powitanie . A co do prądu to działkę mamy na rogu ulicy Kawki i Kruczej i z tego co się dowiadywałem to prądu ni widu ni słychun (za mało chętnych na KW w naszym fyrtlu) najbliższe ujęcie ok 100/150 m od działki. Ale za to woda przed samą działką. Pozdrawiam Kris. To tak jak u mnie - chodzi mi o prąd - 5 lat karzą mi czekać. Z tego co wiem większość działek w Murowańcu jest sprzedana. Ludziska pewnie kupili działki na lokaty, dlatego ZE twierdzi, że za mało chętnych. Nie pozostaje nam nic innego, jak czekać na łaskę ZE pozdrawiam Więc jak sobie radzisz na budowie z prądem albo raczej z jego brakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marczysław 28.08.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Więc jak sobie radzisz na budowie z prądem albo raczej z jego brakiem. Dostałam zgodę na p. budowlany i chcemy w tym tygodniu położyć. Słup stoi na działce u sasiada; wyraził zgodę na postawienie skrzynki na jego posesji. Najśmieszniejsze, że nie mogą mnie na stałe podłączyć do tego słupa - niby linia pełna, ale budowlany, który jest droższy - to proszę bardzo. Martwi mnie, co będzie dalej? Jak zakończę budowę i zabiorą mi budowlany??? ... chodowla chomików, tylko jak będą miały ciemno to nie zapanuję nad ich rozmnażaniem Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gromal 28.08.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Alex napisał To jeszcze ja witam bardzo naszego sąsiada a tak przy okazji Kawki to po wjedździe skręcasz w Strusią?? tez okolica mi się podoba Witam. Alex Kawki nie łaczy się ze Strusią. Ze Strusiej skręcasz w Kolibra i dojeżdzasz do Strusiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 28.08.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Alex napisał To jeszcze ja witam bardzo naszego sąsiada a tak przy okazji Kawki to po wjedździe skręcasz w Strusią?? tez okolica mi się podoba Witam. Alex Kawki nie łaczy się ze Strusią. Ze Strusiej skręcasz w Kolibra i dojeżdzasz do Strusiej. nie wiem jak to zrobić żeby ze Strusiej w kolibra i do Strusiej ale chyba to są rejony RobertEsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marczysław 28.08.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Alex napisał To jeszcze ja witam bardzo naszego sąsiada a tak przy okazji Kawki to po wjedździe skręcasz w Strusią?? tez okolica mi się podoba Witam. Alex Kawki nie łaczy się ze Strusią. Ze Strusiej skręcasz w Kolibra i dojeżdzasz do Strusiej. nie wiem jak to zrobić żeby ze Strusiej w kolibra i do Strusiej ale chyba to są rejony RobertEsa Droga sąsiadko Kolibra jest koło Ciebie; tam gdzie mnie widziałaś, jak zbierałam kamienie Grunt, to znać swoje osiedle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 28.08.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Alex napisał To jeszcze ja witam bardzo naszego sąsiada a tak przy okazji Kawki to po wjedździe skręcasz w Strusią?? tez okolica mi się podoba Witam. Alex Kawki nie łaczy się ze Strusią. Ze Strusiej skręcasz w Kolibra i dojeżdzasz do Strusiej. nie wiem jak to zrobić żeby ze Strusiej w kolibra i do Strusiej ale chyba to są rejony RobertEsa Droga sąsiadko Kolibra jest koło Ciebie; tam gdzie mnie widziałaś, jak zbierałam kamienie Grunt, to znać swoje osiedle Ależ droga sąsiadko, koło mnie jest Szkolna, Żurawia i Przesmyk a tam gdzie ty byłaś to już dalej jest czyli bliżej sąsiada Ibizy jako przydrożna informacja bliskie okolice znam w akcie rozpaczy jest mapa przy szkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maagg 28.08.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Katafiasz mi zrobil za 10zl za metr ale doliczyl: 250zl za dylatacje-mozna zrobic samemu pewnie za 50zl 350zl za wiorki-jeden kosztuje chyba 35, zuzyli moze z dwa, trzy 200 za jakis uszlachetniacz co jego 5litrowe kosztuje chyba 20zl pozatym wszystko ladnie moze sie wstrzelisz na 5wrzesnia bo wetedy mial mi robic, a robil wczoraj... pzdr Witam wszystkich Miałem dziś przyjemność poznania Pana Katafiasza (nie zrobił na mnie najlepszego wrażenia - nie do końca wiem ile co kosztuje ). Podchodzi do sprawy chyba mało uczciwie . 1. Twierdzi, że robocizna 10 zł/m2, a reszta to szczegóły. 2. "Kruszywo najlepiej dam swoje 650zł za 26 ton (myśli że 1 samochód nie starczy to lepiej zabrać 2 jak zostanie to OK). 3. Myślę że 5 palet wystarczy" (1 paleta 1,4 tony*5=7 ton)" 4. Dylatacja wiele się nią nie przejmował - po waszych uwaga mam wrażenie że nie naciskał na temat żeby powstał problem który da się rozwiązać podczas lania za odpowiednią stawkę. 5. Uszczelniacze zabrzmiały tak: eeee to na pewno dadzą ludzie od instalacji centralnego, a jak nie dadzą to ja mam zawsze na samochodzie żaden problem. 6. O żadnych wiórkach nie wspominał (więc nadal nie wiem o co chodzi) Umówiłem się z nim wstępnie na koniec września, ale proszę wszystkich którzy przechodzili przez posadzki o opinie i szczegóły wykonania takowej usługi. Myślę że Pan Katafiasz fachowcem jest może i dobrym ale chce dodatkowo przyciąć na wszystkim na maxa. Pozdrawiam maagg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ablonski 28.08.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Katafiasz mi zrobil za 10zl za metr ale doliczyl: 250zl za dylatacje-mozna zrobic samemu pewnie za 50zl 350zl za wiorki-jeden kosztuje chyba 35, zuzyli moze z dwa, trzy 200 za jakis uszlachetniacz co jego 5litrowe kosztuje chyba 20zl pozatym wszystko ladnie moze sie wstrzelisz na 5wrzesnia bo wetedy mial mi robic, a robil wczoraj... pzdr Witam wszystkich Miałem dziś przyjemność poznania Pana Katafiasza (nie zrobił na mnie najlepszego wrażenia - nie do końca wiem ile co kosztuje ). Podchodzi do sprawy chyba mało uczciwie . 1. Twierdzi, że robocizna 10 zł/m2, a reszta to szczegóły. 2. "Kruszywo najlepiej dam swoje 650zł za 26 ton (myśli że 1 samochód nie starczy to lepiej zabrać 2 jak zostanie to OK). 3. Myślę że 5 palet wystarczy" (1 paleta 1,4 tony*5=7 ton)" 4. Dylatacja wiele się nią nie przejmował - po waszych uwaga mam wrażenie że nie naciskał na temat żeby powstał problem który da się rozwiązać podczas lania za odpowiednią stawkę. 5. Uszczelniacze zabrzmiały tak: eeee to na pewno dadzą ludzie od instalacji centralnego, a jak nie dadzą to ja mam zawsze na samochodzie żaden problem. 6. O żadnych wiórkach nie wspominał (więc nadal nie wiem o co chodzi) Umówiłem się z nim wstępnie na koniec września, ale proszę wszystkich którzy przechodzili przez posadzki o opinie i szczegóły wykonania takowej usługi. Myślę że Pan Katafiasz fachowcem jest może i dobrym ale chce dodatkowo przyciąć na wszystkim na maxa. Pozdrawiam maagg z piachem akurat chyba dobra cena, bo to piach plukany, normalnie jedno auto bierze okolo 15ton, a tu masz w jednym transporcie 26ton, jakby co mozesz wziasc 18bedzie 100zl taniej:)uwazam ze na piachu duzo nie oszukal:) nie wiem ile masz metrow, i jaka gruba wylewke ale u mnie na 120 metrow, grubosci 8cm zeszlo 95workow cementu. uszczelnienie to chyba to samo co dylatacja, to taka pianka grubosci 5-10mm i wysokosci 10cm, daje sie ja na brzegach wylewki. wiorki daja zasami, wtedy niby beton jest mocniejszy i nie peka podczas schniecia, jak masz podlogowke przygotuj sie tez na plastyfikator. moze u mnie policzyl wiecej bo ekipa wchodzila na budowe o 16ej a schodzila o 21:30... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 28.08.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Witamy w naszej grupie Czy możemy się pochwalić, że od czwartku mamy STAN ZERO! Cieszymy się bardzo! (nasze portfele troche mniej) no Aga gratulujemy w takim tempie to jednak u Ciebie będzie ten taras najszybciej JA JUŻ MAM TARAS Zapraszam na kawę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 28.08.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Na targach w Żninie był mój synek z moimi rodzicami. Bardzo mu się podobało. nie widzieliśmy żadnego malucha z tabliczką "FACIO JUNIOR" :D alex jak mogłaś go nie zauważyć. Toż to takie "żywe srebro", na dodatek miał tabliczkę z czerwonym napisem "SZUKAM CIOCI A...." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elba 28.08.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Magg u mnie Ktafiasz wziął 10 zł za m. mój mąż wszystko załatwial sam_ styropian, piach i cement i co tam jeszcze było trzeba - byliśmy zadowoleni - zwłaszcza jak pochodziliśmy po sasiadach , którzy byli na takim etapie jak my i porównalismy jakość pracy na plus dla p. Katafiasza pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maagg 28.08.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Reasumując Pan Katafiasz dobry fachowiec, a materiał trzeba mu dostarczć . Rozumiem, że byliście zadowoleni z jakości usługi i to mi wystarczy. Dziękuję i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maagg 28.08.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 W formie rekompensaty mogę polecić dobrego dekarza. Jeśli szukacie takowego fachowca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 29.08.2006 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Witamy w naszej grupie Czy możemy się pochwalić, że od czwartku mamy STAN ZERO! Cieszymy się bardzo! (nasze portfele troche mniej) no Aga gratulujemy w takim tempie to jednak u Ciebie będzie ten taras najszybciej JA JUŻ MAM TARAS Zapraszam na kawę! jak to możliwe że w Murowańcu jeszcze żadnego tarasu nie ma Aga napisz jak dokładnie trafić na priva to spróbujemy podjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 29.08.2006 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Reasumując Pan Katafiasz dobry fachowiec, a materiał trzeba mu dostarczć . Rozumiem, że byliście zadowoleni z jakości usługi i to mi wystarczy. Dziękuję i Pozdrawiam podłoga jest ok ale mieliśmy swój piasek i swój cement, za to skroił nas na dylatacji i plastyfikatorach ja z Katafiaszem załatwiałam przez telefon także nie wiem jak w rozmowie bezpośredniej, ale chyba dokładnie o to chodzi aby dać swój materiiał w zaporowej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 29.08.2006 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Na targach w Żninie był mój synek z moimi rodzicami. Bardzo mu się podobało. nie widzieliśmy żadnego malucha z tabliczką "FACIO JUNIOR" :D alex jak mogłaś go nie zauważyć. Toż to takie "żywe srebro", na dodatek miał tabliczkę z czerwonym napisem "SZUKAM CIOCI A...." a ciocia taka gapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 29.08.2006 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 alex napisałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 29.08.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 alex napisałam na priv czytałam, czytałam jak nam wujek nie pomruczy to kiedyś się skrzykniemy i pozostalą część Murowańca weźmiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jgosik 29.08.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Aga gratulacje ...podobnie jak Wy mamy stan zero i też się cieszymy jak nie wiem co . Może uda mi się wkleic kilka zdjęć z naszego lądowiska Teraz mamy miesięczna przerwę szkoda, czekamy na naszego p. Romka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts