gromal 29.08.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Alex napisał To jeszcze ja witam bardzo naszego sąsiada a tak przy okazji Kawki to po wjedździe skręcasz w Strusią?? tez okolica mi się podoba Witam. Alex Kawki nie łaczy się ze Strusią. Ze Strusiej skręcasz w Kolibra i dojeżdzasz do Strusiej. nie wiem jak to zrobić żeby ze Strusiej w kolibra i do Strusiej ale chyba to są rejony RobertEsa Droga sąsiadko Kolibra jest koło Ciebie; tam gdzie mnie widziałaś, jak zbierałam kamienie Grunt, to znać swoje osiedle Ależ droga sąsiadko, koło mnie jest Szkolna, Żurawia i Przesmyk a tam gdzie ty byłaś to już dalej jest czyli bliżej sąsiada Ibizy jako przydrożna informacja bliskie okolice znam w akcie rozpaczy jest mapa przy szkole Przepraszam wszystkich za dezinformacje . Trochę sie zakręciłem z tymi ulicami , oczywiście ze Strusiej skręcamy w Kruczą i dojeżdżamy do Kawki, tam gdzie niebawem stanie mój dom. A przy okazji jeżeli jest ktoś chętny to mogę przesłać mapkę Murowańca którą skserowałem sobie w urzędzie gminy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 29.08.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 jak nam wujek nie pomruczy ... o jakim wujku Ty piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 30.08.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 jak nam wujek nie pomruczy ... o jakim wujku Ty piszesz Aga bo jak ciocia A.... ma mężunia, to on jest wujkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 30.08.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Alex napisał To jeszcze ja witam bardzo naszego sąsiada a tak przy okazji Kawki to po wjedździe skręcasz w Strusią?? tez okolica mi się podoba Witam. Alex Kawki nie łaczy się ze Strusią. Ze Strusiej skręcasz w Kolibra i dojeżdzasz do Strusiej. nie wiem jak to zrobić żeby ze Strusiej w kolibra i do Strusiej ale chyba to są rejony RobertEsa Droga sąsiadko Kolibra jest koło Ciebie; tam gdzie mnie widziałaś, jak zbierałam kamienie Grunt, to znać swoje osiedle Ależ droga sąsiadko, koło mnie jest Szkolna, Żurawia i Przesmyk a tam gdzie ty byłaś to już dalej jest czyli bliżej sąsiada Ibizy jako przydrożna informacja bliskie okolice znam w akcie rozpaczy jest mapa przy szkole Przepraszam wszystkich za dezinformacje . Trochę sie zakręciłem z tymi ulicami , oczywiście ze Strusiej skręcamy w Kruczą i dojeżdżamy do Kawki, tam gdzie niebawem stanie mój dom. A przy okazji jeżeli jest ktoś chętny to mogę przesłać mapkę Murowańca którą skserowałem sobie w urzędzie gminy. Pozdrawiam. JAK NAJBARDZIEJ MILE WIDZIANE w końcu mam wrażenie że to będzie koło RobertEsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 30.08.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 jak nam wujek nie pomruczy ... o jakim wujku Ty piszesz Aga bo jak ciocia A.... ma mężunia, to on jest wujkiem sorki zapomniałam o wujku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 30.08.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 jak nam wujek nie pomruczy ... o jakim wujku Ty piszesz Aga bo jak ciocia A.... ma mężunia, to on jest wujkiem sorki zapomniałam o wujku no właśnie Aga a wujek taki fajny bo domek cioci buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 30.08.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 W formie rekompensaty mogę polecić dobrego dekarza. Jeśli szukacie takowego fachowca . Ja poproszę o namiary! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 30.08.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Pytanko: jakie kominy systemowe polecacie (i dlaczego?).gdzie można kupić te polecane przez Was kominy? Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 30.08.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Witamy w naszej grupie Czy możemy się pochwalić, że od czwartku mamy STAN ZERO! Cieszymy się bardzo! (nasze portfele troche mniej) no Aga gratulujemy w takim tempie to jednak u Ciebie będzie ten taras najszybciej JA JUŻ MAM TARAS Zapraszam na kawę! Cieszymy się, że prace postępują ... No to chyba czas wyskoczyć do Was na tą kawę... poproszę na priv instrukcję dojazdu ... a później będziemy się zdzwaniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 30.08.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Alex napisał To jeszcze ja witam bardzo naszego sąsiada a tak przy okazji Kawki to po wjedździe skręcasz w Strusią?? tez okolica mi się podoba Witam. Alex Kawki nie łaczy się ze Strusią. Ze Strusiej skręcasz w Kolibra i dojeżdzasz do Strusiej. nie wiem jak to zrobić żeby ze Strusiej w kolibra i do Strusiej ale chyba to są rejony RobertEsa Droga sąsiadko Kolibra jest koło Ciebie; tam gdzie mnie widziałaś, jak zbierałam kamienie Grunt, to znać swoje osiedle Ależ droga sąsiadko, koło mnie jest Szkolna, Żurawia i Przesmyk a tam gdzie ty byłaś to już dalej jest czyli bliżej sąsiada Ibizy jako przydrożna informacja bliskie okolice znam w akcie rozpaczy jest mapa przy szkole Przepraszam wszystkich za dezinformacje . Trochę sie zakręciłem z tymi ulicami , oczywiście ze Strusiej skręcamy w Kruczą i dojeżdżamy do Kawki, tam gdzie niebawem stanie mój dom. A przy okazji jeżeli jest ktoś chętny to mogę przesłać mapkę Murowańca którą skserowałem sobie w urzędzie gminy. Pozdrawiam. Szczerze, to kolo mnie jest malo oznaczonych ulic. Ja mieszkam na Kukułczej, której jeszcze nie ma fizycznie ... i żadnej tabliczki nawet nie postawili. ... widziałem tylko ul. Spacerową, a Kawki - nie mam pojęcia A PLAN MUROWAŃCA to też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 30.08.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Witamy w naszej grupie Czy możemy się pochwalić, że od czwartku mamy STAN ZERO! Cieszymy się bardzo! (nasze portfele troche mniej) no Aga gratulujemy w takim tempie to jednak u Ciebie będzie ten taras najszybciej JA JUŻ MAM TARAS Zapraszam na kawę! jak to możliwe że w Murowańcu jeszcze żadnego tarasu nie ma Ja to nie ma??? Ty masz pół tarasu a ja mam "tarasik" - i to w dodatku zadaszony ... ale co prawda to prawda - u mnie prędzej pewnie będzie parapetówa niż wylany taras ... a tak na marginesie to się już całkowicie przeprowadziliśmy do Murowańca. Jutro zdajemy klucze od naszego starego mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemik1 31.08.2006 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Pytanko: jakie kominy systemowe polecacie (i dlaczego?). gdzie można kupić te polecane przez Was kominy? Polecam dobrą cegłę i inteligentnego murarza. Kanały można robić jakiekolwiek (oczywiście w granicach rozsądku). Muszą być tylko wygładzane (równe fugi co to nie wystają i nie są wklęsłe) w środku - u mnie murarz wygładzał rękawicą. Na zewnętrz zawsze się otynkuje. Takie systemy są sprawdzone od kilkuset lat. Kupić można w każdej hurtowni - pytaj o dobrą cegłę na kominy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 31.08.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Witamy w naszej grupie Czy możemy się pochwalić, że od czwartku mamy STAN ZERO! Cieszymy się bardzo! (nasze portfele troche mniej) no Aga gratulujemy w takim tempie to jednak u Ciebie będzie ten taras najszybciej JA JUŻ MAM TARAS Zapraszam na kawę! Cieszymy się, że prace postępują ... No to chyba czas wyskoczyć do Was na tą kawę... poproszę na priv instrukcję dojazdu ... a później będziemy się zdzwaniać sąsiad jakoś tak nie na bieżąco jesteś jak dojechać to wiem tylko myślałam że się całym Murowańcem skrzykniemy co by Faciom w budowie nie przeszkadzać Marczysławy co wy na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 31.08.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Cieszymy się, że prace postępują ... No to chyba czas wyskoczyć do Was na tą kawę... poproszę na priv instrukcję dojazdu ... a później będziemy się zdzwaniać Zaraz prześle na priva. Zapraszamy serdecznie. (Znaczy w tę niedzielę po 15-ej odpada bo idziemy na impreze rodzinną, ale tak to w każdej chwili!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 31.08.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 ... a tak na marginesie to się już całkowicie przeprowadziliśmy do Murowańca. Jutro zdajemy klucze od naszego starego mieszkania Cieszę się bardzo, że teraz już będziecie na swoim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 31.08.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Pytanko: jakie kominy systemowe polecacie (i dlaczego?). gdzie można kupić te polecane przez Was kominy? Z góry dziękuję za pomoc Schiedel, Leier my mamy IBF komin jak komin z tym że gwarancja na 30 lat ale nie obejmuje rozbieranie ściany i obudowy kominka, to się nadaje do sądu tylko mogę polecić faceta który stawia takie kominy systemowe i jest dobry my kupiliśmy w Ewercie u Bartka tylko trzeba go docisnąć o ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 31.08.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 cemik my chyba jednak damy systemowe!Ale ja jestem otwarta na wszystkie dobre rady i dobre adresy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 31.08.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 ... a tak na marginesie to się już całkowicie przeprowadziliśmy do Murowańca. Jutro zdajemy klucze od naszego starego mieszkania Cieszę się bardzo, że teraz już będziecie na swoim! Sąsiad no wreszcie bo nudno było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 31.08.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 alex dzięki za wiadomość o tych kominach. Jak dasz radę to "skrzyknij" wszystkich i zapraszamy Jaką kto lubi kawę lub herbatę bo muszę jechać na zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 31.08.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 alex dzięki za wiadomość o tych kominach. Jak dasz radę to "skrzyknij" wszystkich i zapraszamy Jaką kto lubi kawę lub herbatę bo muszę jechać na zakupy ciocia i wujek o herbatce a pozostali strawią chyba kawsko takie z mleczkiem i rozpuszczalne bo RobertEsowa Anka ma malucha ale bez szaleństw weźmiemy swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts