alex_ 31.08.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 w ogóle gratulujemy naszemu duszkowi, który stał się nie wiadomo kiedy ELITĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MałaR. 31.08.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 witam pisaliscie tu ze terminy oczekiwania na drzwi sa bardzo dlugie, moze napiszecie mi gdzie szukaliscie drzwii?ja narazie ogladalem w castoramie, podobaly mi sie i nie byly wcale drogie. pzdr arek My wlasnie kupilismy drzwi w Leroy Merlin (czy jak to sie pisze), w koncu sie doczekalismy. Wybralismy drzwi Kronodoor, model Robin, kolor orzech, cena 295 zl (katalagowa 399,00). W sobote byla dostawa, wiec pewnie jeszcze sa. W LM zdecydowanie lepszy wybor niz w Castoramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ablonski 31.08.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 a moze ktos kupowal gdzies plyty azurowe? moze nie do konca tak sie to nazywa, chodzi mi o takie plyty co mozna po nich jezdzic, a rosnie w nich tez trawa.widzialem takie w castoramie, ale wydaje mi sie ze sa troche drogie, bo metr kwadratowy wychodzi 64zł (jedna płyta za 8zł ma 0,12 m^2)dziekiarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ablonski 31.08.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 chyba dobrze mi sie zdawalo ze plyty w castoramie sa troszke drogie...to co w castoramie kosztuje ponad 8zl, tu kosztuje 3:http://www.prefabet.gda.pl/?id=3tylko do gdanska nie bede jechal, moze ktos ma pomysl gdzie tego szukac?dziekiarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 01.09.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 muszę się pochwalić w zapomnienie odeszłą tzw. sławojka mężuś się z nią rozstał choć mu ciężko było a tak poza tym Marczysławy urlopują to może jakoś w tygodniu się skrzykniemy w gościnę a tak poza tym w MUROWAŃCU jest firma budowlana właściciel do dogadania, ale by trzeba było sprawdzić wykonawstwo pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucyperek 01.09.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 cemik my chyba jednak damy systemowe! Ale ja jestem otwarta na wszystkie dobre rady i dobre adresy. Witam my mamy jeden komin "metoda tradycyjna" drugi Schiedel. TOM-BUD z Osielska dał nam najkorzystniejszš cenę. Różnica była nawet 450zł. mamy jednocišgowy z wentylacjš. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 01.09.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 z tymi hurtowniami jest tak ile sie u kogo ugada to taką daje cenę Osielsko (nie znam nazwy) tez mialo dobre ceny ale jak w Ewercie powiedzialam ze gdzies mam lepsze to przebijali i to tak chyba jest ze wszystkim jak instalacje robilismy to różnica sięgnęła kilku tysięcy trzeba znaleźć miejsce z którego chce się brać: bo blisko po f-ry, bo łatwo coś po drodze odebrać itp. i wtedy męczyc ich o ceny jak im zależy na opinii i klientach to z niej zejdą na dzień dobry dają więcej że jak się ktoś skusi to płaci a jak nie to mają pole manewru ja mam taki układ z hurtownikiem że każda początkowa cena jest przedmiotem żartów i sukcesywnie ją obniżamy ile się da co jest łatwiejsze jak się z kimś zwiąże na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 01.09.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 dobre rady - skorzystamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eunika 03.09.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Cześć!! Zaczęliśmy budowę w lipcu, teraz jesteśmy na etapie stropu.Wchodzę do grupy kuj.-pom. a tam tylko Murowaniec!! Może jest ktoś kto buduje się w Osielsku lub Niemczu? Pozdrawiam wszystkich zakręcowych przez budowę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 04.09.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Wchodzę do grupy kuj.-pom. a tam tylko Murowaniec!! Pozdrawiam wszystkich zakręcowych przez budowę!! parafrazując No bo Murowaniec fajny jest no pozdrawiamy PS nowy sąsiedzie z Murowańca ujawnisz się nam w Murowańcu bo jednak sprawdziłam ulice, ja mam najbliżej do Kawki, Kolibra czy nie wiem jak tam jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucyperek 04.09.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Cześć!! Zaczęliśmy budowę w lipcu, teraz jesteśmy na etapie stropu.Wchodzę do grupy kuj.-pom. a tam tylko Murowaniec!! Może jest ktoś kto buduje się w Osielsku lub Niemczu? Pozdrawiam wszystkich zakręcowych przez budowę!! Cześc My budujemy od kwietnia w Dobrczu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocal 04.09.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Gdzie mogę kupić najtaniej kręgi betonowe do rowu melioracyjnego r 50 w okolicy bydgoszczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marczysław 04.09.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam, w dniach 23-24 wrzesnia, na Łuczniczce, odbywa się Jesienny Kiermasz Ogrodniczy. Jak ktoś nie zrobił zakupów lub nie dotarł do Żnina, to teraz ma okazję Aha jakiś forumowicz pytał o projektowanie ogrodów - prawdopodobnie będą tam ludki, którzy się tym zajmują. Pozdrawiam, Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marczysław 04.09.2006 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witamy.Szukamy skrzynki przyłączeniowej do prądu budowlanego.Jak elektryk mówił, musi być plastikowa z atestem.Może ktoś ma cosik takiegoś na zbyciu ? PzdrMarczysławowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 05.09.2006 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Witamy. Szukamy skrzynki przyłączeniowej do prądu budowlanego. Jak elektryk mówił, musi być plastikowa z atestem. Może ktoś ma cosik takiegoś na zbyciu ? Pzdr Marczysławowie Marczysława umawiamy się na czwartek na zlot tak wstępnie co ty na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 05.09.2006 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Nasz nowy sąsiad przyłącza się do zlotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 05.09.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 a tak poza tym RobertEs gdzie jesteś??? i co tam u Was słychać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 05.09.2006 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Aga Faciowa napisałam na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marczysław 05.09.2006 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Marczysława umawiamy się na czwartek na zlot tak wstępnie co ty na to?? Wstępnie możemy się umówić na czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 05.09.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Hej ludkowie potrzebuje namiarów na dobry tartak czyli taki który przytnie mi elementy a następnie podsuszy na placu przez powiedzmy miesiąc a nie przytnie mi elementy na 2 dni przed odbiorem. Polecacie tartak w Koronowie ale teraz podobno nie ma drewna i ma jakieś domki do składania czy jak. W recepcji siedzi mało zorientowana panienka i nawet nie może podać ceny drewna przez telefon. Podobno dobre drewno mają jeszcze w Prądkach. Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts