KarolinaS 16.09.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Wiesław Gac oto link do strony FSM i ich biura nieruchomości -tam są wszystkie informacje kontakt również-dzwoniłam ale nie pamiętam ile kosztował m2. Chcemy przeprowadzić badanie gruntu nasz architekt dał nam numer jednego geologa ale od wczoraj nie moge się do niego dodzwonić, więc prośba- czy ktoś ma kontakt do geologa, który robi badania gruntu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolinaS 16.09.2006 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Jeszcze link http://www.fordonskasm.pl/inwestycje.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiesław Gac 16.09.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Jeszcze link http://www.fordonskasm.pl/inwestycje.php Dzięki za info Już tą stronkę dzisiaj odwiedziłem, byłem nawet także w Murowańcu na terenie tych działek.Spisałem sobie z tablicy numery telefonów. W poniedziałek dowiem się ile za metr kwadratowy wołają. Troszkę przeraża mnie bliskość tej sympatecznej betoniarni , strasznie się tam kurzy . Wiecie może do kiedy ma stać tam ta betoniarnia , czy wogóle zostanie kiedyś zlikwidowana. Alex jak sobie radzisz z tak przemiłym sąsiadem. Czy mocno jest uciązliwa ta betoniarnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 18.09.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Pisałam już o tym ciutek wczesniej, że jak dla mnie to same korzyści :D i niech trochę będą bo się betonik przyda i ich oświetlenie wieczorkami jest fajne, bo nie wiem kiedy gmina coś zrobi na naszej ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.09.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 czy jest tu ktoś z okolic Torunia kto ma trochę ziemi na zbyciu za symboliczną opłatą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitro 18.09.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 symboliczną, to znaczy jaką ?.... 35 zł za m2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.09.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 nitro, hmm.....może troche mniej Pamietaj, że biedny inwestor musi jeszcze ponieść koszt transportu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitro 18.09.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 małe nieporozumienie ...myślałam o działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marczysław 18.09.2006 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Witam Mam dylematy natury moralnej i chciałbym je rozwiać . Czy ktoś, z szanownych forumowiczów, używa pieca na pelety tudzież owies ? Chciałbym dowiedzieć się, ile tego paliwa taki piecyk zużywa, i czy duża jest różnica między grzaniem peletem a owsem. Pozdrawiam Marczysław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 19.09.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Witam Mam dylematy natury moralnej i chciałbym je rozwiać . Czy ktoś, z szanownych forumowiczów, używa pieca na pelety tudzież owies ? Chciałbym dowiedzieć się, ile tego paliwa taki piecyk zużywa, i czy duża jest różnica między grzaniem peletem a owsem. Pozdrawiam Marczysław Marczysława a nie szkoda Ci owsa, bo można z niego zupkę mleczną zrobić a tak poza tym pytanko kiedy będziecie na działeczce bo ja to bardziej wolałabym się dowiedzieć kiedy wybieracie się do suczki do Zamościa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gromal 19.09.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 dzwonilem, cenil sie 100zl... mam jakiegos takiego za 65zl i jest z lochowa, nawet jak bedzie mniej sprawny to powinno wyjsc taniej. dziekuje Witam. Jak bym mugł prosić namiary na koparkowych tego w Łochowie i tego drugiego za 100zł. Będę wdzięczny za informacje. gromal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gromal 19.09.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Dziękuje ablonski za szybką odpowiedz, bardzo się przyda. Rozumię że te ceny to za godzinę pracy?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ablonski 19.09.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 tak za godzine.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwelinaS 19.09.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Witam wszystkich kupiliśmy z mężem glebę w Łochowicach. W przyszłym roku chcemy sie budować, tzn. zacząć. Możecie dać nam namiary na solidnych, rzetelnych i niezbyt drogich murarzy i dekarzy.Chcemy doprowadzić do stanu surowego otwartego. Dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karmipro 20.09.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 JESTEM Z BRZOZY BYDGOSKIEJ CZY KTOŚ MA NAMIAR NA FIRMĘ GDZIE WYPOŻYCZĘ GLEBOGRYZARKĘ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ablonski 20.09.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 dzisiaj byl u mnie koparkowy, pokopal godzine a potem koparka sie popsula:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karmipro 20.09.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 CHĘTNIE PRZYGARNĘ PARE WYWROTEK CZARNEJ ZIEMI EWENTUALNIE NAMIAR NA KOGOŚ KTO TYM HANDLUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiesław Gac 20.09.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 CHĘTNIE PRZYGARNĘ PARE WYWROTEK CZARNEJ ZIEMI EWENTUALNIE NAMIAR NA KOGOŚ KTO TYM HANDLUJE Witam Generalnie to w Bydgoszczy jest trudno zdobyć tanią ładną czarną ziemię . Mam namiary na gościa który wozi ziemię z gruzami itp wykopaną na robotach drogowych. Cena takiej ziemi to 50zł-90zł (nadaje się to do podniesienia terenu bo warzywka czy kwiatki to na tym nie urosną) Środkiem ubocznym są kamienie i gruzy .Czarnoziem kosztuje w okolicach 350zł Namiary: ROBERT 668822181 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 20.09.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 CHĘTNIE PRZYGARNĘ PARE WYWROTEK CZARNEJ ZIEMI EWENTUALNIE NAMIAR NA KOGOŚ KTO TYM HANDLUJE wysłałem na priv pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 20.09.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 CHĘTNIE PRZYGARNĘ PARE WYWROTEK CZARNEJ ZIEMI EWENTUALNIE NAMIAR NA KOGOŚ KTO TYM HANDLUJE wysłałem na priv pozdrawiam Ja też chcę!!!!!!!!!!! Tzn. ziemię i namiar na ziemię. Poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts