Aga - Żona Facia 20.09.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Słyszałam, ze w okolicach Lisiego Ogona, Łochowa budują POCZTE POLSKĄ i wożą ziemię. Ma ktoś namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 20.09.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Znajomi szukają działki: okolice Murowańca, Zamościa, Rynarzewa. Czy ktoś ma może jakieś telefony na takowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 20.09.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 dzisiaj byl u mnie koparkowy, pokopal godzine a potem koparka sie popsula:( Czyżby to był koparkowy z Łochowa??? My też mieliśmy takiego pana z koparką z Łochowa. Po godzinie sprzęt padł. A pan z Białych Błót ma ładną nową koparkę, tyle, że troszkę droższą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ablonski 20.09.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 tak, to ten z lochowa...zobaczymy jutro po poludniu ma powrocic...prawda jest taka ze za prawie godzine wzial 50zl, a z bialych blot sam dojazd 100zl. Jutro ma naprawic i jeszcze raz probowac, moze teraz bedzie lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 21.09.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 CHĘTNIE PRZYGARNĘ PARE WYWROTEK CZARNEJ ZIEMI EWENTUALNIE NAMIAR NA KOGOŚ KTO TYM HANDLUJE wysłałem na priv pozdrawiam Ja też chcę!!!!!!!!!!! Tzn. ziemię i namiar na ziemię. Poproszę wysłałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 21.09.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 CHĘTNIE PRZYGARNĘ PARE WYWROTEK CZARNEJ ZIEMI EWENTUALNIE NAMIAR NA KOGOŚ KTO TYM HANDLUJE wysłałem na priv pozdrawiam Ja też chcę!!!!!!!!!!! Tzn. ziemię i namiar na ziemię. Poproszę wysłałem To i ja poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ecoplast 21.09.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Witam. Po mału dokańczamy budowę w Elgiszewie k/G.Dobrzynia Pozdrawiam wszystkich budujących... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.09.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 ecoplast, tylko szmba czy pos też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 21.09.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 CHĘTNIE PRZYGARNĘ PARE WYWROTEK CZARNEJ ZIEMI EWENTUALNIE NAMIAR NA KOGOŚ KTO TYM HANDLUJE wysłałem na priv pozdrawiam Ja też chcę!!!!!!!!!!! Tzn. ziemię i namiar na ziemię. Poproszę wysłałem To i ja poproszę poszło ... powinienem od gościa dostać jakąś prowizję powołajcie sie na mnie to może dostane jaką zniżkę następnym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
harpo 21.09.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 KarolinaSGeolog poszedł do Ciebie na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 21.09.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Witam. Po mału dokańczamy budowę w Elgiszewie k/G.Dobrzynia Pozdrawiam wszystkich budujących... Dobra rzecz z tą reklamą firmy. Poczytamy, zobaczymy, przeanalizujemy. Dla 3-4 osób jak duży potrzebny jest zbiornik? PS. Jaki dom wybudowaliście? Parterowy, czy z poddaszem. Napisz coś wiecej. Może jakieś doświadczenia ztego okresu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 21.09.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Robert wspomnę o Tobie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.09.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 dzwoniłam do tego faceta. Nie ma poś biologicznych tylko drenażowe. Siedziba firmy jest w bloku, w mieszkaniu Nie wiem czy to dobrze czy źle....ale jakoś tak dziwnie odbieram firmy handlujące czymś tak dużym, które znajdują się w 4-piętrowym bloku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 21.09.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 CHĘTNIE PRZYGARNĘ PARE WYWROTEK CZARNEJ ZIEMI EWENTUALNIE NAMIAR NA KOGOŚ KTO TYM HANDLUJE wysłałem na priv pozdrawiam Ja też chcę!!!!!!!!!!! Tzn. ziemię i namiar na ziemię. Poproszę wysłałem To i ja poproszę Ja też bardzo proszę o namiar na ziemię! Kto by pomyślał, że będę prosić o namiary zimię myślałam, że wcześniej zabraknie ludzkości wody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 23.09.2006 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Witam. Śledzę wątek od jakiegoś czasu i przyszła pora się zapisać. Budujemy się w Szkocji za Rynarzewem. I teraz prośba - czy może ktoś z was nie chciałby przygarnąć pieska? Tu jest o nim więcej http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=81005&highlight= Sami mamy już 4 psy i 5 kotów więc odpadamy ale może ktoś z was ma miejsce obok domu na postawienie budy dla fajnej lokatorki.[/url]http://foto.onet.pl/upload/9/54/_630534_s.jpghttp://foto.onet.pl/upload/8/96/_630532_s.jpghttp://foto.onet.pl/upload/12/4/_630533_s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 23.09.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Witam. Śledzę wątek od jakiegoś czasu i przyszła pora się zapisać. Budujemy się w Szkocji za Rynarzewem. I teraz prośba - czy może ktoś z was nie chciałby przygarnąć pieska? Tu jest o nim więcej http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=81005&highlight= Sami mamy już 4 psy i 5 kotów więc odpadamy ale może ktoś z was ma miejsce obok domu na postawienie budy dla fajnej lokatorki.[/url] możesz napisać coś więcej o suni, gdzie właściciele wyjeżdżają czy im się za jakiś czas nie przypomni że chcą psa z powrotem itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 23.09.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Lena mieszka w łochowie. Właścicielka sprzedała dom i wyprowadza się do bloku do swojej matki. Niedługo wyjedzie do USA.Poza tym będziemy chceli spisać umowę adopcyjną z nowym opiekunem. Zeby porozmawiać o suni, proszę o kontakt pod nr 510 193 919. To kontakt do Eli, ktora dogląda i dokarmia Lenę.Lena cały czas mieszka na podwóku w budzie, jest czasem zapraszana do domu. akceptuje kota, domownika. Bawi się z synem właścicieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 24.09.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Lena cały czas czeka na kogoś kto da jej szansę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ablonski 24.09.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 a moze tos wie gdzie w bydgoszczy wynajac rusztowania?i jaki jest tego przyblizony koszt?dziekujearek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 25.09.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 CHĘTNIE PRZYGARNĘ PARE WYWROTEK CZARNEJ ZIEMI EWENTUALNIE NAMIAR NA KOGOŚ KTO TYM HANDLUJE wysłałem na priv pozdrawiam Ja też chcę!!!!!!!!!!! Tzn. ziemię i namiar na ziemię. Poproszę wysłałem To i ja poproszę Ja też bardzo proszę o namiar na ziemię! Kto by pomyślał, że będę prosić o namiary zimię myślałam, że wcześniej zabraknie ludzkości wody... poszło pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts