grzegorz2 09.12.2002 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2002 Gdzie kupowałaś beton? Mi oferowano po ok. 160 zł/m3 + dowóz i pompa płatne ekstra. Z ekipą (wyborem) walczę nadal...Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzena 10.12.2002 01:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2002 W Baumacie - ale ,nie ukrywam, poszukałam znajomych. Z Baumatu bylam zadowolona - solidni i punktualni. Wydaje mi się ,że zwykle w ofercie mają własny dowóz , a pompy polecają. Bloczki miałam z Betoru - też nie narzekam - solidni. Dość tanie drzewo na stemple przywiozłam sobie z leśnictwa w Zielonce. Pozdrowienia Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz2 10.12.2002 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2002 DziękiGrzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzena 12.12.2002 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2002 Cos w bydgosko-toruńskom zamarło życie budowlane................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz2 17.12.2002 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2002 Ścięło mrozem (a teraz chyba zasypało) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawpiwo 31.12.2002 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2002 Witam Wszystkich po dłu...........giej nieobecności. Od 3 mies mieszkam już we własnym domu.Wszystkim Forumowiczom z Kujaw i Pomorza życzę Wszystkiego Najlepszego oraz Spełnienia Marzeń Mieszkaniowych w nadchodzącym 2003 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzena 01.01.2003 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2003 Szczęśliwego Nowego Roku !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojas 02.01.2003 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2003 Witam po dłuższej ciszy. Najserdeczniejsze życzenia noworoczne dla wszystkich, wytrwałości w budowaniu i dobrych fachowców. Muszę przyznać, że wykończeniówka mnie wykańcza nerwowo, czasowo i finansowo, nie ma czasu, a co najgorsze i ochoty, na nic innego. W międzyświąteczny weekend kładłem kafelki w salonie, w najbliższy to samo w kuchni i jadalnie. Będzie trochę czyściej i przyjemniej. Płytki kupiłem 60x60 w I gatunku, ale różnice na szerokości płytek są do 2mm - i jak tu robić dobrą robotę? Mam pytanie odnośnie drzwi wewnętrznych - jakieś dobre namiary? Znam już oferty firm tj PORTA, SOKÓŁKA, URZĘDOWSKI. Porta wydaje się najbardziej korzystna, ale może macie lepsze pomysły, chętnie skorzystam z doświadczeń. PozdrawiamWojtek PSMoze ktos potrzebuje na budenek gospodarczy blaszaka? Mam na zbyciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawpiwo 02.01.2003 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2003 Wojtek polecam Tobie jeszcze firmę "Dziadek".Mają hurtownie na Fabrycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.01.2003 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2003 Cześć,ten blaszaczek to zapewne standartowy 3x5, z wrotami dwuskrzydłowymi? I jeszcze jedno pytanko za ile?Wspominałeś o solidnych cieślach, mógłybyś udostępnić ich namiary.pozdrawiam [ Ta wiadomość była edytowana przez: AndrzejD dnia 2003-01-06 20:21 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz2 11.01.2003 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2003 On 2003-01-02 09:30, wojas wrote: Mam pytanie odnośnie drzwi wewnętrznych - jakieś dobre namiary? Znam już oferty firm tj PORTA, SOKÓŁKA, URZĘDOWSKI. Porta wydaje się najbardziej korzystna, ale może macie lepsze pomysły, chętnie skorzystam z doświadczeń. Pozdrawiam Wojtek Mojej żonie podobały się drzwi firmy (marki??) Kubiszyn - w OknoThermie (Błonie, jak jedziesz od Białych Błót, za lotniskiem pierwsza w prawo w osiedle) - z ościeżnicami wychodziły po ok. 600 zł. Ale z czego toto jest zrobione - nie wiem... Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojas 13.01.2003 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2003 Witam, Namiary na ciśle : Zbigniew lub Michał Sulima tel. 3813992, 606903353. Blaszaczek istotnie standardowy, cena do uzgodnienia (tel 602329425). Dzieki za namiary na drzwi. Sprawdze. Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 14.01.2003 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2003 Czy ktoś wie czy Wiarus jeszcze żyje? Jego e-mail nie działa, na Forum nie ma go od czerwca. Swego czasu mnie zapraszał, a w czwartek jadę w Wasze rejony (dokładnie do EC Bydgoszcz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawpiwo 15.01.2003 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2003 To będziesz w firmie w której pracuję. O Wiarusie nic nie słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 15.01.2003 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2003 Pawpiwo - niezły numer Jeszcze mi nie potwierdzono wyjazdu, bo u nas często gęsto wszystko robi się na ostatnią chwilę. Co tam robisz? Ja przyjadę w sprawie wymiany systemu sterowania na CDC i połączenia go z innymi systemami Westinghouse'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawpiwo 17.01.2003 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2003 Zajmuję się gospodarką paliwową (węgiel,mazut) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 17.01.2003 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2003 Już zakończyłem prace. Niestety nie jechałem w końcu sam, więc nie próbowałem nikogo odwiedzać, bo jechaliśmy samochodem kolegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawpiwo 20.01.2003 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2003 Irek tam gdzie nocowałeś, dodatkowo jestem szefem tego obiektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 20.01.2003 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2003 Gdybym wiedział, to byśmy pogadali "u Ciebie" Paru moich kolegów będzie u Ciebie przy ruszającym projekcie, ale ja już niestety nie - wyjeżdżam za chlebem za wielką wodę. Pozdrawiam [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Frankai dnia 2003-01-20 11:07 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slagor 22.01.2003 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2003 Witam wszystkich forumowiczów ponownie na forum. Tym razem z Bydgoszczy. Zakończyłem banicję i mam nadzieję, że znajdę sobie jakieś zajęci oczywiście poza budowaniem domku. Czy ktoś ma namiary na jakiś barakowóz lub blaszaczek pomocny przy budowie, dajcie jakieś namiary. Macias grono budujących w Osielsku powiększyło nam się o kolejnego inwestora. Pozdrawiam sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts