partner 25.09.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 czy może ktoś z was nie chciałby przygarnąć pieska? może nie wy ale ktoś z waszych znajomych? Tu jest o nim więcejhttp://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=81005&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 25.09.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 partner oglądałam tego pieska. Powiem szczerze gdybym miała już w tej chwili zamieszkać to bym go wzięła. Ale mój dom dopiero się buduje, a ja nie mam sumienia brać psa i go trzymać w zimie na dworzu i to bez właścicieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 25.09.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 bardzo dziekuję za dobre chęci, mam dobre wiadomości: dziś był pewien pan zobaczyć Lenę, bardzo mu się spodobała. Chce ją zabrać do swego domu, gdzie czekają na nią dzieci i żona. Będzie mieszkała stosunkowo blisko, a więc będzie można ją odwiedzić. Proszę trzymajcie kciuki, żeby wszystko dobrze się skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
harpo 25.09.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 ablonskiWysłałm Ci info o rusztowaniu na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 26.09.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 partner, trzymam kciuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Auck 26.09.2006 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Witam, Mam do oddania piasek z wykopow, okolice Brzozy Bydgoskiej. Jezeli ktos jest zainteresowany to prosze o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ablonski 26.09.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 witammusze wykonac podbitke, jestem zdcydowany zrobic ja z plyty osb i przygotowac pod tynkowanie. moze ktos polecil by mi jakas ekipe?moze jakies zlote raczki ktore zrobia to za rozsandne pieniadze?bede bardzo wdzieczny za jakas pomoc, bo to wsumie jedyna rzecz ktorej nie mam komu powierzyc:(jezeli podalibyscie tez orientacyjne ceny to bede bardzo wdzieczny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 27.09.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 partner oglądałam tego pieska. Powiem szczerze gdybym miała już w tej chwili zamieszkać to bym go wzięła. Ale mój dom dopiero się buduje, a ja nie mam sumienia brać psa i go trzymać w zimie na dworzu i to bez właścicieli. partner, trzymam kciuki... dzięki wam za zainteresowanie się psiakiem. Lena jest już w Szubinie. zamieściliśmy ogłoszenie na stronie internetowej gminy Szubin do której należymy i znalazła się chętna rodzinka która przygarneła pieska do domku jednorodzinnego. jeszcze raz dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saymon 27.09.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Witam wszystkich mieszkańców i budowniczych w Murowańcu.Mam zamiar kupić działkę przy ul. Drozda. czy ktoś może mi powiedzieć jak wygląda sytuacja z prądem w tej okolicy i wodą??Jeszcze jedno pytanko jeżeli nie pojazdem własnym to czym można dojechać do Murowańca??Pozdrawiam i dzięku z góry za podpowiedzi.Saymon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 28.09.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Witam wszystkich mieszkańców i budowniczych w Murowańcu. Mam zamiar kupić działkę przy ul. Drozda. czy ktoś może mi powiedzieć jak wygląda sytuacja z prądem w tej okolicy i wodą?? Jeszcze jedno pytanko jeżeli nie pojazdem własnym to czym można dojechać do Murowańca?? Pozdrawiam i dzięku z góry za podpowiedzi. Saymon ja moge napisac na temat dojazdu autobus 92, bus do Szubina albo każdy PKS w tym kierunku do Biskupinka i dalej spacerek albo sasiad jadacy samochodzikiem ale mowi sie ze od nowego roku 92 ma jezdzic do szkoly w Murowancu czyli prawie do konca tzw. betonowki :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kipol 28.09.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 WitamOd około 3 miesięcy szukam działki w Murowańcu.Z różnym skutkiem. Obecnie napewno są działki sprzedawane przez Fordońską spółdzielnię mieszkaniową i Spółkę Murowaniec.Niestety chciałem kupić działkę na kredyt, więc mogę kupić tylko działkę budowlaną. Nie mogę też kupić działki z wieczystym użytkowaniem, które są oferowane przez powyższe firmy.Czy ktoś z was może wie od kogo mogę kupić działkę w Murowańcu ... koniecznie budowlaną.wielkość działki której szukam od 800 do 1300 m2. dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyla 28.09.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Ratunku Czy ktoś z Was ma może kominy Schidla,szukam dobrej niedrogiej oferty.Gdzie szukać na naszym terenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 29.09.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Witam Od około 3 miesięcy szukam działki w Murowańcu. Z różnym skutkiem. Obecnie napewno są działki sprzedawane przez Fordońską spółdzielnię mieszkaniową i Spółkę Murowaniec. Niestety chciałem kupić działkę na kredyt, więc mogę kupić tylko działkę budowlaną. Nie mogę też kupić działki z wieczystym użytkowaniem, które są oferowane przez powyższe firmy. Czy ktoś z was może wie od kogo mogę kupić działkę w Murowańcu ... koniecznie budowlaną. wielkość działki której szukam od 800 do 1300 m2. dzięki z góry chyba nie masz racji albo zmien bank bo ziemia jest wieczysta i rolna ale jak jest plan zagospodarowania to jak budowlana skoro prawo utożsamia działke rolna z planem z działka budowlana to bank nie powinien byc ponad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gromal 29.09.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Witam Od około 3 miesięcy szukam działki w Murowańcu. Z różnym skutkiem. Obecnie napewno są działki sprzedawane przez Fordońską spółdzielnię mieszkaniową i Spółkę Murowaniec. Niestety chciałem kupić działkę na kredyt, więc mogę kupić tylko działkę budowlaną. Nie mogę też kupić działki z wieczystym użytkowaniem, które są oferowane przez powyższe firmy. Czy ktoś z was może wie od kogo mogę kupić działkę w Murowańcu ... koniecznie budowlaną. wielkość działki której szukam od 800 do 1300 m2. dzięki z góry Witam. Jestem tego samego zdania co Alex, popytaj w innych bankach. Ja kupiłem działkę od spółki murowaniec z wieczystym użytkowaniem płacąc za nią kredytem i nie było problemu w banku. A jeżeli jest to dla ciebie problem to możesz wykupić ziemię w gminie na dzień dzisiejszy jest to 4 zł za m2, i masz ją na własność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 29.09.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Ratunku Czy ktoś z Was ma może kominy Schidla,szukam dobrej niedrogiej oferty.Gdzie szukać na naszym terenie My kupiliśmy 2 tygodnie temu komin Schiedla Rondo 20 (tzn. nieocieplony) do kominka + 4 wentylacyjne na 7,6 m wysokie. Zapłaciliśmy 2.650 zł. Pytaj w TOM-BUD Osielsko, lub EWERT na Toruńskiej w Bydgoszczy, lub Piec-Mat-Bud w Bydgoszczy. Trzeba się targować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kipol 29.09.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Witam Od około 3 miesięcy szukam działki w Murowańcu. Z różnym skutkiem. Obecnie napewno są działki sprzedawane przez Fordońską spółdzielnię mieszkaniową i Spółkę Murowaniec. Niestety chciałem kupić działkę na kredyt, więc mogę kupić tylko działkę budowlaną. Nie mogę też kupić działki z wieczystym użytkowaniem, które są oferowane przez powyższe firmy. Czy ktoś z was może wie od kogo mogę kupić działkę w Murowańcu ... koniecznie budowlaną. wielkość działki której szukam od 800 do 1300 m2. dzięki z góry Witam. Jestem tego samego zdania co Alex, popytaj w innych bankach. Ja kupiłem działkę od spółki murowaniec z wieczystym użytkowaniem płacąc za nią kredytem i nie było problemu w banku. A jeżeli jest to dla ciebie problem to możesz wykupić ziemię w gminie na dzień dzisiejszy jest to 4 zł za m2, i masz ją na własność. A w jakim banku dostałeś kredyt na taką działkę Dzwoniłem do kilku banków i powiedzieli mi, że skoro nie będzie moją własnością (wieczyste użytkowanie), to nie mogą założyć hipoteki. A jeżeli chodzi o wykupienie z gminy, to dopiero mogę to zrobić jak stanę się wieczystym użytkownikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kipol 29.09.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Witam Od około 3 miesięcy szukam działki w Murowańcu. Z różnym skutkiem. Obecnie napewno są działki sprzedawane przez Fordońską spółdzielnię mieszkaniową i Spółkę Murowaniec. Niestety chciałem kupić działkę na kredyt, więc mogę kupić tylko działkę budowlaną. Nie mogę też kupić działki z wieczystym użytkowaniem, które są oferowane przez powyższe firmy. Czy ktoś z was może wie od kogo mogę kupić działkę w Murowańcu ... koniecznie budowlaną. wielkość działki której szukam od 800 do 1300 m2. dzięki z góry chyba nie masz racji albo zmien bank bo ziemia jest wieczysta i rolna ale jak jest plan zagospodarowania to jak budowlana skoro prawo utożsamia działke rolna z planem z działka budowlana to bank nie powinien byc ponad No niestety tak jest Nie dostanę kredytu hipotecznego na zakup innej działki niż budowlana.A zgodnie z nowym prawem każda działka, która nie ma ważnego planu zagospodarowania automatycznie staje się działką rolną. A jeżeli chodzi o działkę z wieczystym użytkowaniem, to nie dadzą mi kredytu na działkę, której nie jestem właścicielem tylko wieczystym użytkownikiem.;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 29.09.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 komin Schiedla najtaniej mają w EWERCIE na Toruńskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gromal 29.09.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Witam Od około 3 miesięcy szukam działki w Murowańcu. Z różnym skutkiem. Obecnie napewno są działki sprzedawane przez Fordońską spółdzielnię mieszkaniową i Spółkę Murowaniec. Niestety chciałem kupić działkę na kredyt, więc mogę kupić tylko działkę budowlaną. Nie mogę też kupić działki z wieczystym użytkowaniem, które są oferowane przez powyższe firmy. Czy ktoś z was może wie od kogo mogę kupić działkę w Murowańcu ... koniecznie budowlaną. wielkość działki której szukam od 800 do 1300 m2. dzięki z góry Witam. Jestem tego samego zdania co Alex, popytaj w innych bankach. Ja kupiłem działkę od spółki murowaniec z wieczystym użytkowaniem płacąc za nią kredytem i nie było problemu w banku. A jeżeli jest to dla ciebie problem to możesz wykupić ziemię w gminie na dzień dzisiejszy jest to 4 zł za m2, i masz ją na własność. A w jakim banku dostałeś kredyt na taką działkę Dzwoniłem do kilku banków i powiedzieli mi, że skoro nie będzie moją własnością (wieczyste użytkowanie), to nie mogą założyć hipoteki. A jeżeli chodzi o wykupienie z gminy, to dopiero mogę to zrobić jak stanę się wieczystym użytkownikiem. Dostałem go w lukasie, nie roboli najmniejszych problemów jezeli chodzi o wieczyste, ale za to papierologia jak sie patrzy niby juz wszystko załatwione a tu znowu coś. Możliwe ze trafiliśmy akurat na świerzego pracownika bo przyjeła nas kierowniczka a kończyła inna pracownica. Ale dostaliśmy i juz po wszystkim mamy ziemię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ablonski 30.09.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 witam musze wykonac podbitke, jestem zdcydowany zrobic ja z plyty osb i przygotowac pod tynkowanie. moze ktos polecil by mi jakas ekipe?moze jakies zlote raczki ktore zrobia to za rozsandne pieniadze? bede bardzo wdzieczny za jakas pomoc, bo to wsumie jedyna rzecz ktorej nie mam komu powierzyc:( jezeli podalibyscie tez orientacyjne ceny to bede bardzo wdzieczny:) naprawde nikt nie ma zadnego kontaktu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts