ablonski 02.10.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Czy zna ktos sklep DOM I STYL NA UL. fORDONSKIEJ 333? Przed chwila trafilam na ta firme w necie i jestme ciekawa czy cos o nich slyszelsicie? Mają ciekawą ofertę?Warto tam zajrzeć\? DROGO nie chcialem nic pisac bo myslalem ze moze cos sie zmienilo...dla mnie tez bylo strasznei drogo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MałaR. 02.10.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Gdzie w takim razie waszym zdaniem warto zajrzec, zeby wyposazyc dom w meble, lampy, stół itp, itd? Oczywiscie w przywoitych cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MałaR. 02.10.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 I jeszcze jedno. Gdzie jest duzy wybor płytek, gresow itp. podlogowych, kuchennych, na tarasy? W Castorami i LM widzialam ze jest sporo tego, ale nie mialam czasu zeby sie dokladnie przyjrzec. Gdzie wy sie zaopatrywaliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 02.10.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 MałaR. pomogłabym Ci, ale ja nie jestem tak daleko jak Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MałaR. 03.10.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Aga, dzieki za chęć wspolpracy hihi. Ja najpilniej bede potrzebowac plytek na podlogi. Potem dopiero meble. Narazie i tak czesc zostanie tych co mamy, ale chcialabym sobie troszke polazic i popatrzec zeby wiedziec ile kasy mi trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
harpo 03.10.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 MałaR.Kafle oprócz hipermarketów: zajrzyj do sklepu obok Media markt, chyba nazywa się Wema, i Kafra na Przemysłowej. Piękne i nienajtańsze kafle znajdziesz też na Wojska Polskiego, nie pamiętam dokładnego adresu ale w poblizu ronda Kujawskiego, zaraz obok kościoła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 03.10.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 ablonski dziękuje za udzielenie odpowiedzi w Murowańcu za jakies 2 tyg bedzie spotkanie z wojtowa warto bylo by przyjsc, wszyscy mieszkancy obecni RobetEs i przyszli Marczysławy i pozostali, ktorych nie wymienilamjest szansa przed wyborami cos wyciagnac dla Murowanca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mint 03.10.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Czy zna ktos sklep DOM I STYL NA UL. fORDONSKIEJ 333? Przed chwila trafilam na ta firme w necie i jestme ciekawa czy cos o nich slyszelsicie? Mają ciekawą ofertę?Warto tam zajrzeć\? DROGO Tak, moze jest drogo, ale firma ma naprawde bogatą ofertę. Warto tam zajrzeć choćby po to, by zapoznać się z tym co jest na rynku dostępne. Jest tam sporo aranżacji mebli, można zlecić uszycie firan, sporo oryginalnych mebli... Co do cen, to z przykrością potwierdzam, że kilkukrotnie zdarzyło mi się wyszukać w tym sklepie produkt, który ostatecznie kupiłem w innym sklepiej. Zdecydowanie taniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 03.10.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 ablonski dziękuje za udzielenie odpowiedzi w Murowańcu za jakies 2 tyg bedzie spotkanie z wojtowa warto bylo by przyjsc, wszyscy mieszkancy obecni RobetEs i przyszli Marczysławy i pozostali, ktorych nie wymienilam jest szansa przed wyborami cos wyciagnac dla Murowanca A kiedy dokładnie i gdzie ma się odbyć to spodkanie z Panią Wójtową. Chętnie też przyjdę i posłucham co ma się dziać w najbliższym czasie w Murowańcu oraz jakie zmiany mają nastąpić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 03.10.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 ablonski dziękuje za udzielenie odpowiedzi w Murowańcu za jakies 2 tyg bedzie spotkanie z wojtowa warto bylo by przyjsc, wszyscy mieszkancy obecni RobetEs i przyszli Marczysławy i pozostali, ktorych nie wymienilam jest szansa przed wyborami cos wyciagnac dla Murowanca A kiedy dokładnie i gdzie ma się odbyć to spodkanie z Panią Wójtową. Chętnie też przyjdę i posłucham co ma się dziać w najbliższym czasie w Murowańcu oraz jakie zmiany mają nastąpić. miejsce na pewno szkoła a data i godzina to ciut pozniej bo jeszcze nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 03.10.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 OK dzięki .Jak już termin będzie znany to prosiłbym o informację.pozdrawiam[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 04.10.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 RobertEs odezwał byś się kiedyś! Co u Was słychać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 04.10.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 W Murowańcu to się tłok robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.10.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 W Murowańcu to się tłok robi. Aga przeczytalam ze jestes z Bydgoszczy. czy moge miec prosbe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SIOUX 04.10.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Witajcie, poszukuję tanich słupków do ogrodzenia. Pomócie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marczysław 04.10.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Witajcie, poszukuję tanich słupków do ogrodzenia. Pomócie !!! Osowa Góra (na koncu Ołowianej) Osiedle Leśne (na terenie Makrum) Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gromal 04.10.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Witam budujących w Bydgposzczy i okolicach. Czy ktoś z was musiał zburzyc stary dom przed budową nowego? Interesuja mnie wszystkie szczegóły. Stary dom jest podpiwniczony. Czy znacie kogoś kto wykonuje takie prace? Ile to może kosztowac? Będę wdzięczna. Papierpologię załatwię sama. Witam serdecznie. Ostatnio a dokładnie wczoraj szperałem po forum muratora i natknołem się na kolegę o pseudo RYDZIU który opisuje w swoim dzienniku budowy burzenia starego domu i budowę nowego. Proponuję poprośić go bezpośrednio o radę. A adres jedo dziennika budowy to: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=27859 Poadrawiam gromal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gromal 04.10.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 ablonski w Murowańcu za jakies 2 tyg bedzie spotkanie z wojtowa warto bylo by przyjsc, wszyscy mieszkancy obecni RobetEs i przyszli Marczysławy i pozostali, ktorych nie wymienilam jest szansa przed wyborami cos wyciagnac dla Murowanca Witam Ja też bym prosił o informację o spotkaniu w Murowańcu, jak oczywiście będą znane szczegóły. Trzeba trochę powalczyć o naszą wioskę Może w końcu poznam osobiście naszą brać z Murowańca. Pozdrawiam Kris. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaG 04.10.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 witam, słuchajcie właśnie wywalczyłam z eneą zmianę przeniesienia istniejącego licznika z budynku, który idzie pod rozbiórkę na początek dizałki pod cele budowlane -- i w zwiazku z tym mam pytanie czy ma ktoś z Was na zbyciu skrzynke energetyczną...będę wdzieczna za pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 04.10.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 RobertEs odezwał byś się kiedyś! Co u Was słychać??? halo, halo odzywam się .... to jaaaaa co u nas?? mieszkamy już sobie na wsi i żadko mam okazję zajrzeć na forum. A prace postępują. Domek ocieplony, kotłownia prawie skończona. Jak na razie dogrzewamy się kominkiem. Czekamy na pana od schodów i stolarza, u którego zamówiliśmy stó i krzesła. Fajnie jest ... no poza jednym... kasy nam zabrakło i właśnie jestem w trakcie załatwiania kredytu refinansowego z dobraniem. Dobrze, że jestem optymistą bo inaczej już bym się chyba pochlastał no i tarasu jeszcze nie mamy, ale zapraszamy (komarów coraz mniej ) parapetówa tuż tuż (parapety leżą i nie mogę się zebrać, żeby je osadzić ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts