Aga - Żona Facia 19.10.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 JUZ DZISIAJ MIALAM WKU.... WIADOMOSĆ i prosze nie dokladaj jeszcze dzis do pieca juz ja ta gmine pogonie, bo mnie zaraz trafi alex co się stało, że się tak zdenerwowałaś? Tak między nami to widzę, że jesteście optymistami jeżeli chodzi o ten gaz. Niedługo zbliżają się wybory, więc pan sołtys z Murowańca i pani wójtowa; wraz z pana sołtysową z Zamościa opowiadają bajki o gazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 19.10.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 co sie dzieje w tym roku z wszelkimi ekipami to normalnie jakas paranojaw tym roku to jakies niemozliwe książęta którym trzeba w d.. włazić aby łaskawie przyszli coś zrobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gromal 19.10.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 PILNIE potrzebuje hydraulika z uprawnieniami, który moze podłączyć kominek CTM (płaszcz wodny i elektronika) a kominek miał być w styczniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gromal 19.10.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Alex lub ktoś kto wie, mam pytanie co do kominka z płaszczem wodnym, trzeba jakiegoś architekta żeby zrobił projekt instalacji grzewczej , jak podłączyć iak rozprowadzić ogrzewanie po domu itp bo się nie orjętuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 19.10.2006 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 PILNIE potrzebuje hydraulika z uprawnieniami, który moze podłączyć kominek CTM (płaszcz wodny i elektronika) a kominek miał być w styczniu nie kominek miał być w połowie września zainstalowany w domu, ale producent miał obsuwę, potem pomylił zamówienie i przyjechał nie ten ale to nic nie szkodzi bo przecież hydraulik "święta krowa" ma terminy i mnóstwo pracy miał byc jutro rano (bardzo pesymistyczna wersja zakładała poniedziałek) a ja od wczoraj się denerwuję, bo jakoś hydraulik milczy a jeszcze niepewność czy kominek dojedzie dzisiaj to ja się pofatygowałam do hurtowni a tam relaksik bo kominek stoi od wtorku (o czym ja nie wiem), a hydraulik da radę poniedziałek to najwcześniej no ewentualnie wtorek i jakoś nie widzi większej potrzeby mnie o tym informować bo przecież nic się nie dzieje normalnie mnie trafiło najchętniej wzięłabym kogoś innego ale k... no nie ma ludzi, a terminy z kosmosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 19.10.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Alex lub ktoś kto wie, mam pytanie co do kominka z płaszczem wodnym, trzeba jakiegoś architekta żeby zrobił projekt instalacji grzewczej , jak podłączyć iak rozprowadzić ogrzewanie po domu itp bo się nie orjętuje najlepiej wez kiedys Gordiego i na spacerek podjedz bo dzisiaj nie mam nerwów a projekt ten co dostosowuje moze naniesc na gotowca, jak nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gromal 19.10.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Tak między nami to widzę, że jesteście optymistami jeżeli chodzi o ten gaz. Niedługo zbliżają się wybory, więc pan sołtys z Murowańca i pani wójtowa; wraz z pana sołtysową z Zamościa opowiadają bajki o gazie. Mam więć propozycję może czas zmieniś sołtysa na kogoś młodszego myślę tu raczej o nowych mieszkańcach - czas na nową krew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 19.10.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Tak między nami to widzę, że jesteście optymistami jeżeli chodzi o ten gaz. Niedługo zbliżają się wybory, więc pan sołtys z Murowańca i pani wójtowa; wraz z pana sołtysową z Zamościa opowiadają bajki o gazie. Mam więć propozycję może czas zmieniś sołtysa na kogoś młodszego myślę tu raczej o nowych mieszkańcach - czas na nową krew chcesz kandydować ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucyperek 19.10.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 co sie dzieje w tym roku z wszelkimi ekipami to normalnie jakas paranoja w tym roku to jakies niemozliwe książęta którym trzeba w d.. włazić aby łaskawie przyszli coś zrobili Podaje nr do mojego magica od kominka na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 19.10.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 co sie dzieje w tym roku z wszelkimi ekipami to normalnie jakas paranoja w tym roku to jakies niemozliwe książęta którym trzeba w d.. włazić aby łaskawie przyszli coś zrobili Podaje nr do mojego magica od kominka na priv nie doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gromal 19.10.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Tak między nami to widzę, że jesteście optymistami jeżeli chodzi o ten gaz. Niedługo zbliżają się wybory, więc pan sołtys z Murowańca i pani wójtowa; wraz z pana sołtysową z Zamościa opowiadają bajki o gazie. Mam więć propozycję może czas zmieniś sołtysa na kogoś młodszego myślę tu raczej o nowych mieszkańcach - czas na nową krew chcesz kandydować ??? Ja to jeszcze nie mieszkam ale widziałem pewien zamieszkały domek na ul Strusiej blisko betoniarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 19.10.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Tak między nami to widzę, że jesteście optymistami jeżeli chodzi o ten gaz. Niedługo zbliżają się wybory, więc pan sołtys z Murowańca i pani wójtowa; wraz z pana sołtysową z Zamościa opowiadają bajki o gazie. Mam więć propozycję może czas zmieniś sołtysa na kogoś młodszego myślę tu raczej o nowych mieszkańcach - czas na nową krew chcesz kandydować ??? Ja to jeszcze nie mieszkam ale widziałem pewien zamieszkały domek na ul Strusiej blisko betoniarni a ja nie widziałam, trochę dalej osiołki pilnują własności banku :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gromal 19.10.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 a ja myślałem że tam mieszka Pani Wójtowa z Panem Sołtysem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 19.10.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 no tak nie do konca wyszlo, bo u nas nie grzeja a mezus jeszcze do pracy musial jechac Robuś do dzieciątek pojechał, Gacek uciekł, a Marczysławy nie dojechały No tak , znowu ten latający gacek narozabiał ,przyleciał i szybko odleciał , no to ci nygus Przepraszam wszystkich że tak szybko zwiałem , obiecuję poprawę i następnym razem napewno zostanę dłużej Chyba będę musiał jakoś zrekompensować tą ucieczkę Pozdrowienia dla wszystkich budujących trzymamy za słowo :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 19.10.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 a ja myślałem że tam mieszka Pani Wójtowa z Panem Sołtysem ale raczej władzy tak nie można łączyć - konflikt intersów z tego co słuchy chodzą i wójtowa i sołtys są z Murowańca :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 19.10.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 no tak nie do konca wyszlo, bo u nas nie grzeja a mezus jeszcze do pracy musial jechac Robuś do dzieciątek pojechał, Gacek uciekł, a Marczysławy nie dojechały No tak , znowu ten latający gacek narozabiał ,przyleciał i szybko odleciał , no to ci nygus Przepraszam wszystkich że tak szybko zwiałem , obiecuję poprawę i następnym razem napewno zostanę dłużej Chyba będę musiał jakoś zrekompensować tą ucieczkę Pozdrowienia dla wszystkich budujących trzymamy za słowo :P Ok A może macie jakąś propozycję w jaki sposób ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gromal 19.10.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 no tak nie do konca wyszlo, bo u nas nie grzeja a mezus jeszcze do pracy musial jechac Robuś do dzieciątek pojechał, Gacek uciekł, a Marczysławy nie dojechały No tak , znowu ten latający gacek narozabiał ,przyleciał i szybko odleciał , no to ci nygus Przepraszam wszystkich że tak szybko zwiałem , obiecuję poprawę i następnym razem napewno zostanę dłużej Chyba będę musiał jakoś zrekompensować tą ucieczkę Pozdrowienia dla wszystkich budujących trzymamy za słowo :P Ok A może macie jakąś propozycję w jaki sposób ..... Najlepiej na wiosnę ekipa murowańca prężna jak się wszyscy zbierzemy to na każdej działce po tygodniu pracy, temu fundamencik, temu ściani itd. i nie potrzeba będzie budowlańców. A jak dobrze pójdzie to otworzymy wlasną firmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gromal 19.10.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 a ja myślałem że tam mieszka Pani Wujtowa z Panem Sołtysem no nie wiem, chyba lepiej żeby była Wójtowa w Murowańcu chyba że dysleksja działa ale raczej władzy tak nie można łączyć - konflikt intersów sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 19.10.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 sorki OK Lucyperka jak namiary bo u mnie cisza dobry duszku masz cosik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia_100 19.10.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Mam pytanie w sprawie wniosku o wydanie decyzji o WZ. O co chodzi w pkt. 2.3 "Określenie charakt. parametrów techn. inwestycji". Nie wiem jeszcze czy bedziemy się budować więc skąd mam wiedzieć takie szczegóły? Rozumiem, że nie są mi do wniosku potrzebne warunki przyłącza z Enea lub Wodociągami, bo moge przecież nie być właścicielem działki a mam prawo złożyć wniosek o WZ. We wniosku piszą załączniki: umowa z gestorem sieci!! Ktoś wczesniej pisal, że w styczniu składał wniosek o WZ i dołączył warunki przyłaczenia do sieci z Enea i wodociągów. Może mi ktoś wyjaśni z budujących. Please! i Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts