Marcin z Bydzi 07.12.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 albo napuścić gazety że kradną policja nic nie robi władza też nie to może policja się ruszy (bo to działa najbardziej) Pomysł z gazetami na początek to chyba dobry , może władza weźmie się w końcu do roboty . Wiecie, ja też myślałam o naszych bydgoskich mediach, ale może ostatni raz spróbujemy ... po dobroci Zrobilibyśmy jeszcze jedno spotkanko z władzami, jak by to nie dało żadnego rezultatu, to dopiero narobić trochę szumu. Każdy z nas Muro-buraków gdzieś tam pracuje, ma jakieś znajomości, i jak władza nie będzie chciała pomóc, to sami weźmiemy los w swoje ręce?! Co WY na to? Pzdr, Asia Jak by mi ukradli coś to bym chyba wziął w swoje ręce, ale nie sprawy tylko kija do beysballa Sam się zastanawiam co zrobić jak będę sie budować. Myślałem o blaszaku, ale na złodzieja nie ma rady kłódke rozwali i tyle. Pomysł z namiotem jak u Alex nie jest zły tylko musi być ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 07.12.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 albo napuścić gazety że kradną policja nic nie robi władza też nie to może policja się ruszy (bo to działa najbardziej) Pomysł z gazetami na początek to chyba dobry , może władza weźmie się w końcu do roboty . Wiecie, ja też myślałam o naszych bydgoskich mediach, ale może ostatni raz spróbujemy ... po dobroci Zrobilibyśmy jeszcze jedno spotkanko z władzami, jak by to nie dało żadnego rezultatu, to dopiero narobić trochę szumu. Każdy z nas Muro-buraków gdzieś tam pracuje, ma jakieś znajomości, i jak władza nie będzie chciała pomóc, to sami weźmiemy los w swoje ręce?! Co WY na to? Pzdr, Asia Jak by mi ukradli coś to bym chyba wziął w swoje ręce, ale nie sprawy tylko kija do beysballa Sam się zastanawiam co zrobić jak będę sie budować. Myślałem o blaszaku, ale na złodzieja nie ma rady kłódke rozwali i tyle. Pomysł z namiotem jak u Alex nie jest zły tylko musi być ciepło ogrodzenie groźny pies (lub groźnie wyglądający) i halogen na czujkę ... a najlepiej czujny sąsiad (ja miałem to szczęście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marczysław 07.12.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Jak by mi ukradli coś to bym chyba wziął w swoje ręce, ale nie sprawy tylko kija do beysballa Gdybyś TY widział, co mój małżonek wozi w aucie Przy okazji pochwalę się Sam się zastanawiam co zrobić jak będę sie budować. Myślałem o blaszaku, ale na złodzieja nie ma rady kłódke rozwali i tyle. Pomysł z namiotem jak u Alex nie jest zły tylko musi być ciepło Na wiosnę zapowiada się duży ruch w budowaniu, więc będzie raźniej i ... w kupie cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marczysław 07.12.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 RobertEs ogrodzenie pod 220V groźny pies (lub groźnie wyglądający) mało skuteczny - patrz psy w betoniarni - też groźne, a nie zatrzymały włamywaczy i halogen na czujkę hmmmm dobra myśl, pod warunkim, że sąsiad nie ma głębokiego snu; lepsza WYJĄCA SYRENA ... a najlepiej czujny sąsiad (ja miałem to szczęście) mój jest czujny, ale co z tego, skoro była mgła i widoczność na wyciągnięcie ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 07.12.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 RobertEs ogrodzenie pod 220V groźny pies (lub groźnie wyglądający) mało skuteczny - patrz psy w betoniarni - też groźne, a nie zatrzymały włamywaczy i halogen na czujkę hmmmm dobra myśl, pod warunkim, że sąsiad nie ma głębokiego snu; lepsza WYJĄCA SYRENA ... a najlepiej czujny sąsiad (ja miałem to szczęście) mój jest czujny, ale co z tego, skoro była mgła i widoczność na wyciągnięcie ręki im więcej utrudnień tym bardziej odstrasza ... chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin z Bydzi 07.12.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Gdybyś TY widział, co mój małżonek wozi w aucie Przy okazji pochwalę się No pochwal sie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 07.12.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Jak by mi ukradli coś to bym chyba wziął w swoje ręce, ale nie sprawy tylko kija do beysballa Gdybyś TY widział, co mój małżonek wozi w aucie Przy okazji pochwalę się Sam się zastanawiam co zrobić jak będę sie budować. Myślałem o blaszaku, ale na złodzieja nie ma rady kłódke rozwali i tyle. Pomysł z namiotem jak u Alex nie jest zły tylko musi być ciepło Na wiosnę zapowiada się duży ruch w budowaniu, więc będzie raźniej i ... w kupie cieplej namiot był w sierpniu zeszłego roku temperatura była bardzo niska i schodziło do 0 w nocy a w dzień 20 kilka , blaszak nic nie daje sąsiedzi naprzeciwko taki mają i nic nie dało, kupili taczkę powozili jednego dnia trochę piasku, a na drugi już nie było rozmwawiałam z Gminą i kwestia autobusu utknęła w szafie, czyli pismo przypominające jest OK trochę tam ostro napisałam i sie przestraszyłam że na zaś RobertEs masz szansę nie podpaść mogę sie zamówić na wysyłanie tego, jak co prosze o maile albo o spisanie w jednego posta komu Marczysława może to nie jest głupi pomysł pod warunkiem że będą wszyscy a również i Ty!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marczysław 07.12.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 alex_ RobertEs masz szansę nie podpaść mogę sie zamówić na wysyłanie tego, jak co prosze o maile albo o spisanie w jednego posta komu możesz mi przesłać, @ znasz Marczysława może to nie jest głupi pomysł pod warunkiem że będą wszyscy a również i Ty!! Skoro zaproponowałam, to chyba będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marczysław 07.12.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Gdybyś TY widział, co mój małżonek wozi w aucie Przy okazji pochwalę się No pochwal sie...... Tego nie da się opisać, to trzeba zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 07.12.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 alex_ RobertEs masz szansę nie podpaść mogę sie zamówić na wysyłanie tego, jak co prosze o maile albo o spisanie w jednego posta komu możesz mi przesłać, @ znasz Marczysława może to nie jest głupi pomysł pod warunkiem że będą wszyscy a również i Ty!! Skoro zaproponowałam, to chyba będę To teraz jakiś termin trzeba ustalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 07.12.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Fakt, że odpadają domki parterowe, które z reguły są bardzo rozłoż(rz)yste? rozłoż(rz)yste Może ktoś nas odwiedzi w sobotę. Bedziemy od 7.00 . Nie wiem do której! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 07.12.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 alex_ jak co prosze o maile albo o spisanie w jednego posta komu Spisuję: Marczysława Gromal Kola Marcin z Bydzi Dori (chyba też mogę) Gacek jeszcze ktoś chętny?? Jak co będę próbować przez Muratora, Gackowi się udaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 07.12.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Fakt, że odpadają domki parterowe, które z reguły są bardzo rozłoż(rz)yste? rozłoż(rz)yste Może ktoś nas odwiedzi w sobotę. Bedziemy od 7.00 . Nie wiem do której! I co Murowaniec na to?? Jedziemy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 07.12.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Fakt, że odpadają domki parterowe, które z reguły są bardzo rozłoż(rz)yste? rozłoż(rz)yste Może ktoś nas odwiedzi w sobotę. Bedziemy od 7.00 . Nie wiem do której! I co Murowaniec na to?? Jedziemy?? Tylko sie nie rozpychajcie łokciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 07.12.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Fakt, że odpadają domki parterowe, które z reguły są bardzo rozłoż(rz)yste? rozłoż(rz)yste Może ktoś nas odwiedzi w sobotę. Bedziemy od 7.00 . Nie wiem do której! I co Murowaniec na to?? Jedziemy?? Tylko sie nie rozpychajcie łokciami no nie my tak skromniutko tylko nie z kogutami o 7 a troszkę póżniej gdzieś 10-11 na chwileczkę pogadać , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin z Bydzi 07.12.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Fakt, że odpadają domki parterowe, które z reguły są bardzo rozłoż(rz)yste? rozłoż(rz)yste Może ktoś nas odwiedzi w sobotę. Bedziemy od 7.00 . Nie wiem do której! Moze wpadne, coprawda sam pewnie i nie o 7 (srodek nocy ). A gdzie wogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 07.12.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 A nie możecie o 7.30??? No dobra o 8.00! Żartowałam. Lojalnie piszę, że nie wiemy do której będziemy. Może do 12-ej, 13-ej. Lepiej zadzwonić. Marcin wyśle na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin z Bydzi 07.12.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 A nie możecie o 7.30??? No dobra o 8.00! Żartowałam. Lojalnie piszę, że nie wiemy do której będziemy. Może do 12-ej, 13-ej. Lepiej zadzwonić. Marcin wyśle na priv. Moge wziąść psinucha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 07.12.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 A nie możecie o 7.30??? No dobra o 8.00! Żartowałam. Lojalnie piszę, że nie wiemy do której będziemy. Może do 12-ej, 13-ej. Lepiej zadzwonić. Marcin wyśle na priv. Moge wziąść psinucha? umówmy się na jedną godzinę, bo się będziemy rozmijać, jak co my też możemy wziąść psisko, a jakiej rasy zwierza masz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin z Bydzi 07.12.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 A nie możecie o 7.30??? No dobra o 8.00! Żartowałam. Lojalnie piszę, że nie wiemy do której będziemy. Może do 12-ej, 13-ej. Lepiej zadzwonić. Marcin wyśle na priv. Moge wziąść psinucha? umówmy się na jedną godzinę, bo się będziemy rozmijać, jak co my też możemy wziąść psisko, a jakiej rasy zwierza masz?? Mój pies jest szlachetnej rasy zwanej KUNDEL bez rodowodu bo ze schronska. a tak poważnie to będe w sobote 11.30 tak myślę z małym może poślizgiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts