Horatio 15.12.2006 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Zaczynam w marcu budowę w Murowancu Mam zamair do wrzesnia polozyć instalacje, zamknąc dom i nie stoi do wiosny ale po tym artukule to ciezkie chwile bede przezywał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA I KRZYŚ 15.12.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Zaczynam w marcu budowę w Murowancu Mam zamair do wrzesnia polozyć instalacje, zamknąc dom i nie stoi do wiosny ale po tym artukule to ciezkie chwile bede przezywał.... Myślę,że na każdym etapie trzeba będzie czatować na złodziei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA I KRZYŚ 15.12.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Zaczynam w marcu budowę w Murowancu Mam zamair do wrzesnia polozyć instalacje, zamknąc dom i nie stoi do wiosny ale po tym artukule to ciezkie chwile bede przezywał.... na jakiej ulicy masz działkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Horatio 15.12.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Na koncu ulicy Bielika,Nowa ulica Bielikowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA I KRZYŚ 15.12.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Na koncu ulicy Bielika, Nowa ulica Bielikowa kurczę, nie wiem gdzie to jest ... My mamy na Puchacza-też chcemy zacząć na wiosnę marzec/kwiecień budowę.Chcielibyśmy uporać się z tym w jeden rok(nie wiem czy nam się uda) ,ale takie są plany.Jak nie damy rady -to pod mostem będę mieszkać chyba (sprzedajemy mieszkanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Horatio 15.12.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Przy biskupinku w lewo i następnie przejazd obok betoniarni i jakiś kilometr My już sprzedaliśmy mieszkanie Anita , Amela i Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 15.12.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 nie uciekła tylko pracuje :P , w weekend czekają mnie porządki w domku, Święta idą :D jak wpadnie mi mapka w ręce to mogę coś tam wrzucić ale sporo osób nie wiem gdzie mają działeczeki i może być cięzko a jpg można puszczać muratorem to jak co może zacząć od wersji elektronicznej, po kolei każdy tyle chyba będzie mógł edytować i namazać co trzeba, co Wy na to?? Wyślij elektronicznie... Tylko nie do wszystkich razem, a jakoś po kolei, tak, aby każdy mógł nanieść swoje i potem przesłać dalej z już naniesionymi swoimi namiarami... Potem kolejny naniesie swoje i tak dalej... Olek Witam. Może prościej będzie zrobić fotkę tablicy z mapą murowańca i tam pozaznaczać gdzie kto się buduje.Ja mam taką fotkę tylko że słabą bo robioną aparatem w telefonie , ale wyglądałoby to tak: http://images1.fotosik.pl/303/7207be66cc111d48.jpg lokalizacje i nicki sa zmyślone więc proszę się tym nie sugerować. Ja osobiście to takiej mapki z pozaznaczanymi naszymi prawdziwymi lokalizacjami to na forum bym nie umieszczał. Po co ułatwiać zadania złodziejom . Lepiej tak jak proponujecie przesyłać sobie tą mapkę na priv. albo na e-maila . Co wy na to? Witam nowego przyszłego mieszkańca Murowańca Horatio pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA I KRZYŚ 15.12.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Przy biskupinku w lewo i następnie przejazd obok betoniarni i jakiś kilometr My już sprzedaliśmy mieszkanie Anita , Amela i Jarek I co? dalej pomieszkujecie w nim? Jak rozwiązaliście ten problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Horatio 15.12.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Sprzedalismy z opcją wyprowadzki na koniec marca Własciwie nie było problemu z taką tranzakcją dostałiśmy 90% kasy a w kiwetniu trochę na dzialkę do Prądocina i zima u mioch teściów Boję się wprowadzić na zimę ze względu na wilgoć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA I KRZYŚ 15.12.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Przy biskupinku w lewo i następnie przejazd obok betoniarni i jakiś kilometr My już sprzedaliśmy mieszkanie Anita , Amela i Jarek I co? dalej pomieszkujecie w nim? Jak rozwiązaliście ten problem? NO ...widzę trgo BIELIKA -olek iasia mapkę nadali -bliżej kanału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA I KRZYŚ 15.12.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 oj SORRY -To Gacuś zapodał mapkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA I KRZYŚ 15.12.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Sprzedalismy z opcją wyprowadzki na koniec marca Własciwie nie było problemu z taką tranzakcją dostałiśmy 90% kasy a w kiwetniu trochę na dzialkę do Prądocina i zima u mioch teściów Boję się wprowadzić na zimę ze względu na wilgoć Też baliśmy się tej wilgoci-ponoć mury muszą sezonować itp.,ale zdecydowaliśmy się budowac z YTONGA -ponoć nie ma ryzyka zawilgotnienia-można w jeden rok się wprowadzać -tak nas edukował adaptator projektu.Zobaczymy -życie pokaże jak to będzie.Trochę mam pietra zostać bez dachu nad głową (juz bez mieszkania ,a jeszcze bez domu).W razie czego możemy się przytulić do rodziny -ale wiecie jak to jest u kogoś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA I KRZYŚ 15.12.2006 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 No i jeszcze jest opcja wynajmu na jakiś czas mieszkania ,ale co z tymi gratami zrobić -taszczyć w tę i z powrotem.Niby tego nie duzo ,ale zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Horatio 15.12.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 No i jeszcze jest opcja wynajmu na jakiś czas mieszkania ,ale co z tymi gratami zrobić -taszczyć w tę i z powrotem.Niby tego nie duzo ,ale zawsze rodzina która kupiła mieszkanie zaoferowala nam, że mozemy od kwietnia je wynając dajcie ogloszenie i moze uda się taka opcja Jezeli się zdecydujemy to mozemy mieszkać w naszym (nie naszym mieszkaniu) do końca budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA I KRZYŚ 15.12.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 No i jeszcze jest opcja wynajmu na jakiś czas mieszkania ,ale co z tymi gratami zrobić -taszczyć w tę i z powrotem.Niby tego nie duzo ,ale zawsze rodzina która kupiła mieszkanie zaoferowala nam, że mozemy od kwietnia je wynając dajcie ogloszenie i moze uda się taka opcja Jezeli się zdecydujemy to mozemy mieszkać w naszym (nie naszym mieszkaniu) do końca budowy Komfortowa sytuacja -bez parcia .ŚWIETNIE -chciałabym tak trafić LECĘ DO DOMCIU =jutro będę na forum pozdrawiam AGNIESZKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bąki 15.12.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Czesc alex tak namieszałam w moim komputerze że nie mogę wysłac numeru telefonu na twój priv jutro będe na strusiej może mogłabym gdzieś go zostawic jeśli tak to wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 16.12.2006 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 WitamTak sobie siedzę , czytam forum i natrafiłem na ciekaw temat a raczej tragedię budowlaną pewnej inwestorki z Bydgoszczy.Oby nikomu z nas coś takiego się nie przytrafiło .Chcecie to poczytajcie sobie:http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=88571&highlight=pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiula77 17.12.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2006 Aż włosy stają dęba jak się czyta takie historie! Teraz przynajmniej z innej strony spojrzałam na moje ostatnie problemy z budowlańcami i całą budowę. Na szczęście dom stoi, dachówka położona - teraz widzę, że w sumie to miałam szczęście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 18.12.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Aż włosy stają dęba jak się czyta takie historie! ... ale cisza .. jak nigdy chyba przeczytaliście ten artykuł i się przestraszyliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Olek 18.12.2006 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Straszna cisza... ja bym jeszcze dołożył do tej tragedii budowlanej to, że dziś poniedziałek i pewnie jeszcze część ludzi "śpi".... no i ten szał zakupów... połowy prezentów brak... Olek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts