INEZ2007 18.01.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 No tak... ale te koguciki Gacusiowi nie pasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 18.01.2007 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 No tak... ale te koguciki Gacusiowi nie pasowały ALE TO MNIE KOGUCIKI NIE PASUJĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 18.01.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 NO TAK... SORRY ALEX HA!HA! Też nie przepadam za kogucikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 18.01.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 no tak bo koguta się nie maca a kurki sie maca czy mają jajeczko tylko że palec ma w tedy taki dziwny zapach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Olek 18.01.2007 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 no tak bo koguta się nie maca a kurki sie maca czy mają jajeczko tylko że palec ma w tedy taki dziwny zapach . Hmmm... Nie wiem co myśleć, ale brzmi jakbyś z własnego doświadczenia wiedział (znaczy się wąchał)... Że tak spytam - a co z kolorem palca??? Różowy, czy .... Pzdr Olek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 18.01.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Hmmm... Nie wiem co myśleć, ale brzmi jakbyś z własnego doświadczenia wiedział (znaczy się wąchał)... Że tak spytam - a co z kolorem palca??? Różowy, czy .... No wiesz 15 lat temu na wakacje jeździło się do babci na wieś a tam takie zwierzątka były i kilka prac jakie się przy nich wykonuje widziałem .Ale sam osobiście palca nie wtykałem. Za chwile to mnie ktoś oskarży o molestowanie tych kurek . Chyba zmienię temat. Mam pytanie odnośnie gazu , jak tam akcje z naszym gazociągiem ? Czy już ktoś otrzymał odpowiedź na pismo które wcześniej proponowała Alex . Czy w ogóle ktoś takie pisemko złożył ? A jak tam linia autobusowa do Murowańca, będzie czy nie ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA I KRZYŚ 18.01.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 widzę temat ornitologiczny się rozwinął... No właśnie -ciekawe jak tam połączenia wyglądają Murowaniec-Bydgoszcz?Wogóle cos tam dojeżdża z miasta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA I KRZYŚ 18.01.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 do Lipnik to linia 92 jeżdzi -a dalej to co ?rowerem? Jak auto zaniemoże to uziemiony człowiek będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 18.01.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 do Lipnik to linia 92 jeżdzi -a dalej to co ?rowerem? Jak auto zaniemoże to uziemiony człowiek będzie? No i ta linia 92 miała być przedłużona do Murowańca , po to był robiony asfalt . A w styczniu niby by miał już kursować , no ale znając zycie jeszcze długo nie pojedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA I KRZYŚ 18.01.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 jak 92 jeździłby do Murowańca to by było przyzwoicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA I KRZYŚ 18.01.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 a skąd ten 92 jedzie? początek trasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 18.01.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 a skąd ten 92 jedzie? początek trasy? Początek ma przy zusie na rondzie Grunwaldzkim blisko Geanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 18.01.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Aga Faciowa pamiętam o zdjęciach kory, ale po stłuczce jestem uziemiona w domu. Będę w pracy w poniedziałek to prześlę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 18.01.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 o rany ale się rozgadaliście!!! Nie uwierzycie - ale ostatnio ograniczyłam sobie dostęp do forum, internetu i tematu budowli. Ale widzę, że i Wy trochę od tego tematu odbiegliście I ominęły mnie eklerki ale na kurki się może załapię? Albo jajecznicę na boczku wędzonym na śniadanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 18.01.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 O rany ale wieje! Mam nadzieję, że dachy się Wam mocno trzymają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 19.01.2007 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Mam pytanie odnośnie gazu , jak tam akcje z naszym gazociągiem ? Czy już ktoś otrzymał odpowiedź na pismo które wcześniej proponowała Alex . Czy w ogóle ktoś takie pisemko złożył ? A jak tam linia autobusowa do Murowańca, będzie czy nie ? Pozdrawiam W sprawie pism cisza na horyzoncie, składaliśmy tuż przed Świętami i domniemam że odpowiedź to najszybciej w lutym :( a tak poza tym to Szubińską do Lipnik to dużo środków komunikacji (PKS, busy, 92), a dalej z autopsji to spacerek do Murowańca, no chyba że sąsiad przemknie obok i zauważy :P w akcie desperacji jeszcze można łapać się na stopa do Lipnik z Murowańca, lepiej najpierw poobserwować kto czym jeździ i jakie ma zamiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 19.01.2007 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 O rany ale wieje! Mam nadzieję, że dachy się Wam mocno trzymają! O rany ale na wsi jak wieje, my z wrażenia to pół nocy nie śpimy, straty w postaci spadającej podbitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 19.01.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 CZeść Poszukuję jakiś dobrych namiarów na okna w Bydgoszczy. mile widziane wszelkiego typu opinie o profilach, okuciach, dostawcach i montażystach. Powiedzcie gdzie kupiliście i czy jesteście zadowoleni. Narazie byłem w jednej firmie handlującej oknami z profilami rehau i okuciami Roto. Czekam na wycene.Podpowiedzcie coś. Oknovid dla przykładu ma tylu sprzedawców że nie wiadomo do którego się udać. Nie mam pojęcia jak tam ich profile.A co sądzicie o profilach Veka?PozdrawiamAndrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 19.01.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 CZeść Poszukuję jakiś dobrych namiarów na okna w Bydgoszczy. mile widziane wszelkiego typu opinie o profilach, okuciach, dostawcach i montażystach. Powiedzcie gdzie kupiliście i czy jesteście zadowoleni. Narazie byłem w jednej firmie handlującej oknami z profilami rehau i okuciami Roto. Czekam na wycene. Podpowiedzcie coś. Oknovid dla przykładu ma tylu sprzedawców że nie wiadomo do którego się udać. Nie mam pojęcia jak tam ich profile. A co sądzicie o profilach Veka? Pozdrawiam Andrzej kilka stron wstecz okna są opisane :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 19.01.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Aga Faciowa pamiętam o zdjęciach kory, ale po stłuczce jestem uziemiona w domu. Będę w pracy w poniedziałek to prześlę... o rany mam nadzieję, że dużych strat nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts