Aga - Żona Facia 19.01.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 CZeść Poszukuję jakiś dobrych namiarów na okna w Bydgoszczy. mile widziane wszelkiego typu opinie o profilach, okuciach, dostawcach i montażystach. Powiedzcie gdzie kupiliście i czy jesteście zadowoleni. Narazie byłem w jednej firmie handlującej oknami z profilami rehau i okuciami Roto. Czekam na wycene. Podpowiedzcie coś. Oknovid dla przykładu ma tylu sprzedawców że nie wiadomo do którego się udać. Nie mam pojęcia jak tam ich profile. A co sądzicie o profilach Veka? Pozdrawiam Andrzej My na początku stycznia zamówiliśmy w M&S na Inowrocławskiej. Byliśmy po wycenę w BUDVARze oraz Oknovidzie. Róznica minimalna a jakość o wiele lepsza na korzysć M&S. Można się targować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 19.01.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 CZeść Poszukuję jakiś dobrych namiarów na okna w Bydgoszczy. mile widziane wszelkiego typu opinie o profilach, okuciach, dostawcach i montażystach. Powiedzcie gdzie kupiliście i czy jesteście zadowoleni. Narazie byłem w jednej firmie handlującej oknami z profilami rehau i okuciami Roto. Czekam na wycene. Podpowiedzcie coś. Oknovid dla przykładu ma tylu sprzedawców że nie wiadomo do którego się udać. Nie mam pojęcia jak tam ich profile. A co sądzicie o profilach Veka? Pozdrawiam Andrzej My na początku stycznia zamówiliśmy w M&S na Inowrocławskiej. Byliśmy po wycenę w BUDVARze oraz Oknovidzie. Róznica minimalna a jakość o wiele lepsza na korzysć M&S. Można się targować. ... ale czytania właśnie miałem .... zaległości witojcie buroki po przerwie ... ale wiało w nocy ... uroki wsi (osiedla na peryferiach) co do kurek, kogucików to mamy już hodowle w Murowańcu ... czasem kupujemy jajeczka u p.Basi przy Jastrzębiej... polecam PS. M&S polecam - Super okna - też mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 19.01.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 M&S to ona z OknoPlus a powiem szczerze że znam historię jednego domu która jerzy włosy na głowie. Może to wina dystrybutora a może firmy M&S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 19.01.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 ... ale czytania właśnie miałem .... zaległości witojcie buroki po przerwie ... ale wiało w nocy ... uroki wsi (osiedla na peryferiach) co do kurek, kogucików to mamy już hodowle w Murowańcu ... czasem kupujemy jajeczka u p.Basi przy Jastrzębiej... polecam PS. M&S polecam - Super okna - też mamy Cześć burok :P jak tam nocka w to wiatrzycho jakieś straty w okolicy??? słyszycie pracę więźby, bo my chyba całego domku stanowczo za bardzo otwarta przestrzeń. a dach z folii i łat przetwał?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 19.01.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 M&S to ona z OknoPlus a powiem szczerze że znam historię jednego domu która jerzy włosy na głowie. Może to wina dystrybutora a może firmy M&S. Dokładnie tak, to OknoPlus z Inowrocławskiej... Jest na tym forum pare osób, które mają okna z tej firmy i opinie są raczej pozytywne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 19.01.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 M&S to ona z OknoPlus a powiem szczerze że znam historię jednego domu która jerzy włosy na głowie. Może to wina dystrybutora a może firmy M&S. Dokładnie tak, to OknoPlus z Inowrocławskiej... Jest na tym forum pare osób, które mają okna z tej firmy i opinie są raczej pozytywne... Pan z Inowrocławskiej jest Ok, trzeba go wziąść po włos :P a szef ekipy co była też spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 19.01.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 ... ale czytania właśnie miałem .... zaległości witojcie buroki po przerwie ... ale wiało w nocy ... uroki wsi (osiedla na peryferiach) co do kurek, kogucików to mamy już hodowle w Murowańcu ... czasem kupujemy jajeczka u p.Basi przy Jastrzębiej... polecam PS. M&S polecam - Super okna - też mamy Cześć burok :P jak tam nocka w to wiatrzycho jakieś straty w okolicy??? słyszycie pracę więźby, bo my chyba całego domku stanowczo za bardzo otwarta przestrzeń. a dach z folii i łat przetwał?? nie rozglądałem się ... wyjeżdzałem jak było jeszcze ciemno ... ocenię jak wrócę ale u mnie obyło się raczej bez niespodzianek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 19.01.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 nie rozglądałem się ... wyjeżdzałem jak było jeszcze ciemno ... ocenię jak wrócę ale u mnie obyło się raczej bez niespodzianek u nas zbieramy podbitkę z halogenikami, zachciało się listwy wentylacyjnej jeszcze była opcja żeby ją na samej górze dać, to byłaby kara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA I KRZYŚ 19.01.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 witam WAS W TEN UROCZY MOKRY DZIONEK szukam namiarów na WIĘŹBY DACHOWE-jeżeli ktoś chciałby się podzielic informacją ile go kosztowała więźba (lub ogólnie dach)np..dwuspadzisty o powierzchni ok 180 m2 to będe wdzięczna Ogólnie info odn.dachu mile widziane aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 19.01.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 M&S to ona z OknoPlus a powiem szczerze że znam historię jednego domu która jerzy włosy na głowie. Może to wina dystrybutora a może firmy M&S. Dokładnie tak, to OknoPlus z Inowrocławskiej... Jest na tym forum pare osób, które mają okna z tej firmy i opinie są raczej pozytywne... Pan z Inowrocławskiej jest Ok, trzeba go wziąść po włos :P a szef ekipy co była też spoko Znana mi historia to okna z Willa Gertruda a to jest chyba na Jagielońskiej. Koszmar i choć niedotyczy mojej osoby to aż jestem wq... na takie zachowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 19.01.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 witam WAS W TEN UROCZY MOKRY DZIONEK szukam namiarów na WIĘŹBY DACHOWE-jeżeli ktoś chciałby się podzielic informacją ile go kosztowała więźba (lub ogólnie dach)np..dwuspadzisty o powierzchni ok 180 m2 to będe wdzięczna Ogólnie info odn.dachu mile widziane aga ja też chętnie przyjmę, bo u nas poprawka obróbki komina i okna dachowego bo leciii...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 19.01.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 M&S to ona z OknoPlus a powiem szczerze że znam historię jednego domu która jerzy włosy na głowie. Może to wina dystrybutora a może firmy M&S. Dokładnie tak, to OknoPlus z Inowrocławskiej... Jest na tym forum pare osób, które mają okna z tej firmy i opinie są raczej pozytywne... Pan z Inowrocławskiej jest Ok, trzeba go wziąść po włos :P a szef ekipy co była też spoko Znana mi historia to okna z Willa Gertruda a to jest chyba na Jagielońskiej. Koszmar i choć niedotyczy mojej osoby to aż jestem wq... na takie zachowanie. To napisz o co chodzi to będziemy mogli zaopiniować albo sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 19.01.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 witam WAS W TEN UROCZY MOKRY DZIONEK szukam namiarów na WIĘŹBY DACHOWE-jeżeli ktoś chciałby się podzielic informacją ile go kosztowała więźba (lub ogólnie dach)np..dwuspadzisty o powierzchni ok 180 m2 to będe wdzięczna Ogólnie info odn.dachu mile widziane aga ... ja robiłem dach już jakiś czas temu i moje koszty zdecydowanie nie odpowiadają dzisiejszym realiom. Mój dach 240m2 (więźba, dachówka EuronitS cementowa w kolorze ceglastym, okna dachowe Velux, rynny stalowe SIBA, podbitka z paneli sosnowych, obróbka kominów) Wszystko kosztowało mnie ok30tys (robocizna i materiał) teraz z tego co wiem to zapłacisz 50-60% więcej - takie czasy ... za duży popyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 19.01.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 witam WAS W TEN UROCZY MOKRY DZIONEK szukam namiarów na WIĘŹBY DACHOWE-jeżeli ktoś chciałby się podzielic informacją ile go kosztowała więźba (lub ogólnie dach)np..dwuspadzisty o powierzchni ok 180 m2 to będe wdzięczna Ogólnie info odn.dachu mile widziane aga ja też chętnie przyjmę, bo u nas poprawka obróbki komina i okna dachowego bo leciii...... ... i dlatego gościa nie polecam dalej ... ogólnie jestem zadowolony z jego pracy ale jest niesłowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 19.01.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 witam WAS W TEN UROCZY MOKRY DZIONEK szukam namiarów na WIĘŹBY DACHOWE-jeżeli ktoś chciałby się podzielic informacją ile go kosztowała więźba (lub ogólnie dach)np..dwuspadzisty o powierzchni ok 180 m2 to będe wdzięczna Ogólnie info odn.dachu mile widziane aga ja też chętnie przyjmę, bo u nas poprawka obróbki komina i okna dachowego bo leciii...... Alex Ty potrzebujesz dekarzy a nie cieśli (priva). Aga i Krzyś poszukam i podeślę na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 19.01.2007 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 M&S to ona z OknoPlus a powiem szczerze że znam historię jednego domu która jerzy włosy na głowie. Może to wina dystrybutora a może firmy M&S. Dokładnie tak, to OknoPlus z Inowrocławskiej... Jest na tym forum pare osób, które mają okna z tej firmy i opinie są raczej pozytywne... Pan z Inowrocławskiej jest Ok, trzeba go wziąść po włos :P a szef ekipy co była też spoko Znana mi historia to okna z Willa Gertruda a to jest chyba na Jagielońskiej. Koszmar i choć niedotyczy mojej osoby to aż jestem wq... na takie zachowanie. To napisz o co chodzi to będziemy mogli zaopiniować albo sprawdzić Co tu opiniować. Kolega zamówił mase okien powiedzmy około 20, do tego bramę i drzwi wejściowe. A było to w kwietniu i do dziś nie jest to zrealizowane. Obora i koniec. Niepolecam tego dystrybutora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 19.01.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 M&S to ona z OknoPlus a powiem szczerze że znam historię jednego domu która jerzy włosy na głowie. Może to wina dystrybutora a może firmy M&S. Dokładnie tak, to OknoPlus z Inowrocławskiej... Jest na tym forum pare osób, które mają okna z tej firmy i opinie są raczej pozytywne... Pan z Inowrocławskiej jest Ok, trzeba go wziąść po włos :P a szef ekipy co była też spoko Znana mi historia to okna z Willa Gertruda a to jest chyba na Jagielońskiej. Koszmar i choć niedotyczy mojej osoby to aż jestem wq... na takie zachowanie. To napisz o co chodzi to będziemy mogli zaopiniować albo sprawdzić Co tu opiniować. Kolega zamówił mase okien powiedzmy około 20, do tego bramę i drzwi wejściowe. A było to w kwietniu i do dziś nie jest to zrealizowane. Obora i koniec. Niepolecam tego dystrybutora. ... coś tu mi nie pasuje?? a gdzie umowa?? tam jest termin realizacji !!! który do czegoś zobowiązuje ... po moich doswiadczeniach z tą firmą wydaje mi się to wręcz niemożliwe, żeby tak zagrali w kulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 19.01.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 witam WAS W TEN UROCZY MOKRY DZIONEK szukam namiarów na WIĘŹBY DACHOWE-jeżeli ktoś chciałby się podzielic informacją ile go kosztowała więźba (lub ogólnie dach)np..dwuspadzisty o powierzchni ok 180 m2 to będe wdzięczna Ogólnie info odn.dachu mile widziane aga ja też chętnie przyjmę, bo u nas poprawka obróbki komina i okna dachowego bo leciii...... Alex Ty potrzebujesz dekarzy a nie cieśli (priva). Aga i Krzyś poszukam i podeślę na priva. no no to ja wiem że nadał by się dekarz, podpięłam się raczej nie pod więźbę a pod info odnośnie dachu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 19.01.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Aguś - zono Facia jak tam tynkarze?? dzwoniłaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 19.01.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 ... coś tu mi nie pasuje?? a gdzie umowa?? tam jest termin realizacji !!! który do czegoś zobowiązuje ... po moich doswiadczeniach z tą firmą wydaje mi się to wręcz niemożliwe, żeby tak zagrali w kulki my też mieliśmy najpierw umowę, przedpłatę i wszytsko terminami wyliczone zgrały mi się drzwi i okna na jeden dzionek, a jeszcze telefonicznie potwierdzałam u nich terminy i wszyscy mówili tak jak ma być w umowie tak nas załatwiał Pan z Inowrocławskiej, główna siedziba w Willi Gertruda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts