INEZ2007 20.01.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 RobertEs wysłałam wiadomość na PRIVA Pozdrawiam Inez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 20.01.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 a jeżeli chodzi o pozwolenie na oczyszczalnie to wogóle nie składałem w starostwie ze chcę budować oczyszczalnie.Pozdrawiam Gromal, a czy oczyszczalnia nie wymaga zgłoszenia w starostwie powiatowym? to że masz ją ujętą w warunkach zabudowy nic nie zmienia i chyba powinno się ją zgłosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 20.01.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 a jeżeli chodzi o pozwolenie na oczyszczalnie to wogóle nie składałem w starostwie ze chcę budować oczyszczalnie. Pozdrawiam Gromal, a czy oczyszczalnia nie wymaga zgłoszenia w starostwie powiatowym? to że masz ją ujętą w warunkach zabudowy nic nie zmienia i chyba powinno się ją zgłosić. Tutaj chyba nastąpiło małe niedomówienie , użyto nie właściwych słów . Tutaj chodzi o to że Gromal oczyszczalni nie zgłaszał do Urzędu Gminy BB , dołączył projekt do wniosku o pozwolenie na budowę ,które składał do Starostwa Powiatowego , już wcześniej pisał o tym :Ja nic o zabranianiu budowy oczyszczalni ekologicznej nie słyszałem, projekt mój złożyłem do urzędu czekam właśnie na pozwolenie i mam w nim projekt oczyszczalni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gromal 20.01.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 a czy oczyszczalnia nie wymaga zgłoszenia w starostwie powiatowym? to że masz ją ujętą w warunkach zabudowy nic nie zmienia i chyba powinno się ją zgłosić. Może i trzeba zgłaszać tego nie wiem, ale problem na forum był z tym że pisano do starostwa o zgode na budowe oczyszczalni i była ona odmowna, a ja nic takiego nie robiłem, projekt szamba dołączyłem do projektu domu i dostałem pozwolenie na budowę a jeżeli mam już pozwolenie to po co mam pisać jeszcze o zgode, pozwolenie jest pozwoleniem, co prawda dopiero za 2 tygodnie się uprawomocni ale bądzmy dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gromal 20.01.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 O Gacuś widzę że mnie uprzedziłeś. Dzięki, bo moja wypowiedz może jest trochę zagmatwana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 20.01.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Nie ma sprawyJa swoją wypowiedź też poprawiałem chyba z pięć razyPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 20.01.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 jeżeli tak to wygląda to fajnie. ja miałem w pozwoleniu szambo i dopiero zmieniałem na oczyszczalnię więc musiałem dokonać zmiany w pozwoleniu i potem jeszcze zgłoszenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jesters 20.01.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Witaj Pozwolę sonbie zabrać głos bo też jestem z "rejonu". Jesli masz wejście od strony południowej to może zainteresuje Cię projekt który ja wybrałem Oczywiście sa możliwe warianty odbić lustrzanych. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=89564 - ząlożyłem ten wątek z myslą że ktoś go jeszcze buduje Na razie trzy osoby sie odezwały Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moye 20.01.2007 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Inez2007 mam podobne zapotrzebowanie - wjazd od strony południowej, taras od zachodniej. Jak coś Ci się rzuci Ciekawego - daj znać To jest nas więcej, bo też szukam projektu na takich samych warunkach - wjazd od południa. Na stronach biura Archon jest osobny dział projektów na takie usytuowanie działki. Ale od tego przeglądania, analizowania i wizualizowania to oczopląsu dostaję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moye 21.01.2007 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Jako "południowiec" to zastanawiam się nad lustrzanym odbiciem tego projektu:http://www.archon.pl/index.php?act=12&sid=m43ec5c0c51a0bale z przeprojektowaniem góry na 4 pokoje i tak aby łazienka była od południa, żeby słońce dodatkowo ją dogrzewało. No i garaż dwustanowiskowy, ale wówczas metraż zaczyna przerażać... a zacząłem szukać projektu z założeniem nie przekroczyć 160m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 21.01.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Witam , czy ktoś z was ma gaz w butli z firmy N.EN. NOWA ENERGIA Sp. z o.o z Poznania.Jak to wygląda tak na prawdę cenowo?Bo na wykresie jest niby tanio.http://www.nen.pl/index2.php?pg=dom,info&id=40Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 21.01.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 CześćMam sprawę. Może ktoś z Was kupił na etapie fundamentów pompę do brudnej wody na 220 i teraz nie jest mu potrzebna a nadal działa. Potrzebuję wypompować wode z działki bo straszy syf mi się zrobił a niechcę kupować nowej. Wiem wiem w Castoramie kosztuje 60 zł. ale może kogoś uwolnię od "grata" który mi sie przyda na powiedzmy jedno dwa pompowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jgosik 21.01.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Witam budujących , niestety rzadko zaglądam na forum....no chyba że mam problem. Poszukuje kogos od stawu, sprawdzonego i z doświadczeniem i ze sprzętem. A może ktoś z naszych forumowiczów podzieli się doświadczeniami w tym temacie Aga Faciowa - kiedyś pisałaś o elektryku . Ja nadal poszukuję ekipy elektryków. Może ktoś ma namiary. Praca gdzieś na marzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 22.01.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Aga Faciowa - kiedyś pisałaś o elektryku . Ja nadal poszukuję ekipy elektryków. Może ktoś ma namiary. Praca gdzieś na marzec jgosik jak na razie to chyba elektryk ARTUR nas "olał". Nie daje znaku życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 22.01.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Aga Faciowa - kiedyś pisałaś o elektryku . Ja nadal poszukuję ekipy elektryków. Może ktoś ma namiary. Praca gdzieś na marzec jgosik jak na razie to chyba elektryk ARTUR nas "olał". Nie daje znaku życia. aż niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 22.01.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Aguś - zono Facia jak tam tynkarze?? dzwoniłaś?? Aga Faciowa zapraszamy na rekonesans tego PW, od jutra powinno być sprzątnięte (kolęda ) alex_ podjedziemy na 100 % tylko nie w najbliższych dniach. Synek ma ospę i nie mogę z nim wychodzić z chaty Aga jak co to chyba poczekamy troszkę dłużej na tę wizytę aż się mały wychoruje Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 22.01.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 UWAGA!! UWAGA!! UWAGA!!! Zebranie w Murowańcu w dniu 01 lutego o godz. 18 w świetlicy w szkole - wybory sołtysa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 22.01.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 UWAGA!! UWAGA!! UWAGA!!! Zebranie w Murowańcu w dniu 01 lutego o godz. 18 w świetlicy w szkole - wybory sołtysa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 22.01.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 UWAGA!! UWAGA!! UWAGA!!! Zebranie w Murowańcu w dniu 01 lutego o godz. 18 w świetlicy w szkole - wybory sołtysa I co wyjesz sąsiad, nie mamy praw wyborczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 22.01.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 UWAGA!! UWAGA!! UWAGA!!! Zebranie w Murowańcu w dniu 01 lutego o godz. 18 w świetlicy w szkole - wybory sołtysa I co wyjesz sąsiad, nie mamy praw wyborczych ... oj chyba dzisiaj mamy zły humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts