androzek 23.01.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Polecam cieślę - Sławomir Buzalski ( robi też dachówkę -ale jak u mnie zrobi to powiem czy też gucio ) oraz kierownika budowy - Wiesław Pilarski ( ze Żnina,ale jest w każdej chwili jak potrzeba - papudrakom i"fahofcom"nie przepuści.)Wszelkie namiary na priva.Jeśli chodzi o badania geotechniczne to Geoprofil - pomiar w 3.punktach działki ok. 600 zł ( tak było )Ponadto w najbliższym czasie będę miał do sprzedania 40 stempli ( buduję w Zielonce ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kola1719501112 23.01.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Jak dobrze mieć sąsiada Gromal buziaki za p. Miłosza od projektu oczyszczalni. Byliśmy dzisiaj i powiedział nam, że nikt nie może nam zabronić bydowy oczyszczalni i to żeby ona była bierze na siebie. Gacuś jak nie wiesz czy u Ciebie się zmieści oczyszczalnia to jedź do p. Miłosz i on Ci powie od ręki, tylko musisz mieć ze sobą mapkę do celów projektowych. W tym tygodniu jeszcze tylko mężuś jedzie zrobić dołek (zamiast geologa) i jeżeli wody nie będzie to robimy projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kola1719501112 23.01.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Polecam cieślę - Sławomir Buzalski ( robi też dachówkę -ale jak u mnie zrobi to powiem czy też gucio ) oraz kierownika budowy - Wiesław Pilarski ( ze Żnina,ale jest w każdej chwili jak potrzeba - papudrakom i"fahofcom"nie przepuści.)Wszelkie namiary na priva.Jeśli chodzi o badania geotechniczne to Geoprofil - pomiar w 3.punktach działki ok. 600 zł ( tak było ) Ponadto w najbliższym czasie będę miał do sprzedania 40 stempli ( buduję w Zielonce ) androzek ja poproszę wszystkie namiary, jeśli można dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 23.01.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Gacuś jak nie wiesz czy u Ciebie się zmieści oczyszczalnia to jedź do p. Miłosz i on Ci powie od ręki, tylko musisz mieć ze sobą mapkę do celów projektowych. W tym tygodniu jeszcze tylko mężuś jedzie zrobić dołek (zamiast geologa) i jeżeli wody nie będzie to robimy projekt. Dzięki za radę , jutro do niego zadzwonię . To życzę mężusiowi miłego kopania , oby za dużo śniegu nie napadało. A o której planujecie kopać może też podjadę i wykopię jakiś dołeczek , zawsze dołek więcej no i do póki jeszcze ziemi mocno nie zmroziło Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kola1719501112 23.01.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Gacuś my się wstępnie z facetem umówiliśmy na niedzielę. Jeżeli u Ciebie oczyszczalnia wypali to możemy się z nim umówić w jednym terminie, żeby zajrzał na Twoją i na naszą działkę za jednym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 23.01.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Gacuś my się wstępnie z facetem umówiliśmy na niedzielę. Jeżeli u Ciebie oczyszczalnia wypali to możemy się z nim umówić w jednym terminie, żeby zajrzał na Twoją i na naszą działkę za jednym razem. Poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jesters 23.01.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Ma ktoś do sprzedanie stemple w rozsądnej cenie?Na sezon zbieram patyki, nie buduję jeszcze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 23.01.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Proponuję przemyśleć szerokość wjazdu na swoje działeczki .Dlaczego zapytacie ..Po obejrzeniu tego filmiku będziecie wiedzieć :http://www.autorevue.cz/default.aspx?server=1&article=10966 Poxdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin z Bydzi 24.01.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Polecam cieślę - Sławomir Buzalski ( robi też dachówkę -ale jak u mnie zrobi to powiem czy też gucio ) oraz kierownika budowy - Wiesław Pilarski ( ze Żnina,ale jest w każdej chwili jak potrzeba - papudrakom i"fahofcom"nie przepuści.)Wszelkie namiary na priva.Jeśli chodzi o badania geotechniczne to Geoprofil - pomiar w 3.punktach działki ok. 600 zł ( tak było ) Ponadto w najbliższym czasie będę miał do sprzedania 40 stempli ( buduję w Zielonce ) Ja też poprosze o namiary na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 24.01.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Mam pytanie dotyczące okiem. Wiecie wybór buży i ceny są bardzo zróżnicowane ale chciałbym zasięgnąć opini na temat profili Veka. Oferta jednej z firm jest właśnie oparta o te profile i musze powiedzieć że cenowo wypadli dobrze i jako jedyni zaproponowali rolety z rewizją od spodu. Czy ma ktoś może lub spotkał się z jakimiś opiniami. Ech te wybory. tyle tego ze aż strach sie zdeydować. Fajne są okna M&S ale jakoś doświadczenia kiepskie, Plustec, Rehau i kilku innych producentów niedostarcza żaluzji z rewizją od spodu. Jeśli coś wiecie to pochwalcie się. Szukam tynkarzy, elektryków i instalatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 24.01.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Proponuję przemyśleć szerokość wjazdu na swoje działeczki . Dlaczego zapytacie .. Po obejrzeniu tego filmiku będziecie wiedzieć :http://www.autorevue.cz/default.aspx?server=1&article=10966 to trzeba być zdolnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA I KRZYŚ 24.01.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Nasz za tę samą robotę wezmie 19 tys. 29 tys. to strasznie drogo, no chyba, że macie b. duży dom, jeżeli nie to jest to normalnie (jak to się wyraził mój małż) ździerstwo. pozdrowionka kola teraz mnie zasmuciłaś możesz podać jakieś szczegóły np.ile ludzi ma w ekipie ten murarz,czy ma maszyny i narzędzia,jak długo bedzie wam stawiał dom i jakie ma terminy-bo jak taki tani to może się załapię.No i jaki dom budujecie duży (my 140 m2 zpoddaszem ) proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kola1719501112 24.01.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 My też budujemy domek 140 m2 z poddaszem użytkowym + 2-stanowiskowy garaż. W ekipie ma 2, 3 osoby. Zajmie mu to max. 2 miesiące. Tylko nie wiem jak u niego z terminami, ale mogę się zapytać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kola1719501112 24.01.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 My też budujemy domek 140 m2 z poddaszem użytkowym + 2-stanowiskowy garaż. W ekipie ma 2, 3 osoby. Zajmie mu to max. 2 miesiące. Tylko nie wiem jak u niego z terminami, ale mogę się zapytać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA I KRZYŚ 24.01.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 kola byłabym wdzięczna ,gdybyś zapytała o terminy a gdzie budujecie? i z czegio? aha -a jak wynaleźliścię tę ekipę - z polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 24.01.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 AGA i KRZYŚ Wasza ekipa to ta odemnie czy inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kola1719501112 24.01.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 kola byłabym wdzięczna ,gdybyś zapytała o terminy a gdzie budujecie? i z czegio? aha -a jak wynaleźliścię tę ekipę - z polecenia? Ekipa z polecenia, widzieliśmy ich budowy, dodatkowym plusem jest to, że budowali taki dom jak nasz A budujemy się "oczywiście" na najpiękniejszej wsi zwanej Murowaniec z bloczków + styropian p.s. zapytam się oczywiście o terminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA I KRZYŚ 24.01.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 AGA i KRZYŚ Wasza ekipa to ta odemnie czy inna. nie ,nie od Ciebie .A ty jesteś zadowolony z ekipy -iile wzięli? zdecydowaliśmy się jednak na Poroterm 44 jednowarstwową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA I KRZYŚ 24.01.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 kola byłabym wdzięczna ,gdybyś zapytała o terminy a gdzie budujecie? i z czegio? aha -a jak wynaleźliścię tę ekipę - z polecenia? Ekipa z polecenia, widzieliśmy ich budowy, dodatkowym plusem jest to, że budowali taki dom jak nasz A budujemy się "oczywiście" na najpiękniejszej wsi zwanej Murowaniec z bloczków + styropian p.s. zapytam się oczywiście o terminy będę wdzieczna i z góry dziekuję-czekam z niecirpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 24.01.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 AGA i KRZYŚ Wasza ekipa to ta odemnie czy inna. nie ,nie od Ciebie .A ty jesteś zadowolony z ekipy -iile wzięli? zdecydowaliśmy się jednak na Poroterm 44 jednowarstwową Porotherm też fajny. Moja cena to właśnie okolice 30 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts