Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Polecam cieślę - Sławomir Buzalski ( robi też dachówkę -ale jak u mnie zrobi to powiem czy też gucio ) oraz kierownika budowy - Wiesław Pilarski ( ze Żnina,ale jest w każdej chwili jak potrzeba - papudrakom i"fahofcom"nie przepuści.)Wszelkie namiary na priva.Jeśli chodzi o badania geotechniczne to Geoprofil - pomiar w 3.punktach działki ok. 600 zł ( tak było )

Ponadto w najbliższym czasie będę miał do sprzedania 40 stempli ( buduję w Zielonce )

• Odpowiedzi 13,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak dobrze mieć sąsiada :D

Gromal buziaki za p. Miłosza od projektu oczyszczalni. Byliśmy dzisiaj i powiedział nam, że nikt nie może nam zabronić bydowy oczyszczalni i to żeby ona była bierze na siebie.

Gacuś jak nie wiesz czy u Ciebie się zmieści oczyszczalnia to jedź do p. Miłosz i on Ci powie od ręki, tylko musisz mieć ze sobą mapkę do celów projektowych.

W tym tygodniu jeszcze tylko mężuś jedzie zrobić dołek (zamiast geologa) i jeżeli wody nie będzie to robimy projekt. :)

Polecam cieślę - Sławomir Buzalski ( robi też dachówkę -ale jak u mnie zrobi to powiem czy też gucio ) oraz kierownika budowy - Wiesław Pilarski ( ze Żnina,ale jest w każdej chwili jak potrzeba - papudrakom i"fahofcom"nie przepuści.)Wszelkie namiary na priva.Jeśli chodzi o badania geotechniczne to Geoprofil - pomiar w 3.punktach działki ok. 600 zł ( tak było )

Ponadto w najbliższym czasie będę miał do sprzedania 40 stempli ( buduję w Zielonce )

androzek ja poproszę wszystkie namiary, jeśli można

dzięki i pozdrawiam :D

Gacuś jak nie wiesz czy u Ciebie się zmieści oczyszczalnia to jedź do p. Miłosz i on Ci powie od ręki, tylko musisz mieć ze sobą mapkę do celów projektowych.

W tym tygodniu jeszcze tylko mężuś jedzie zrobić dołek (zamiast geologa) i jeżeli wody nie będzie to robimy projekt. :)

Dzięki za radę , jutro do niego zadzwonię .

To życzę mężusiowi miłego kopania , oby za dużo śniegu nie napadało.

A o której planujecie kopać może też podjadę i wykopię jakiś dołeczek , zawsze dołek więcej no i do póki jeszcze ziemi mocno nie zmroziło

Pozdrawiam

Ja też poprosze o namiary na priva

Mam pytanie dotyczące okiem. Wiecie wybór buży i ceny są bardzo zróżnicowane ale chciałbym zasięgnąć opini na temat profili Veka. Oferta jednej z firm jest właśnie oparta o te profile i musze powiedzieć że cenowo wypadli dobrze i jako jedyni zaproponowali rolety z rewizją od spodu. Czy ma ktoś może lub spotkał się z jakimiś opiniami.

Ech te wybory. :o tyle tego ze aż strach sie zdeydować. Fajne są okna M&S ale jakoś doświadczenia kiepskie, Plustec, Rehau i kilku innych producentów niedostarcza żaluzji z rewizją od spodu.

Jeśli coś wiecie to pochwalcie się.

Szukam tynkarzy, elektryków i instalatorów.

Nasz za tę samą robotę wezmie 19 tys. :D

29 tys. to strasznie drogo, no chyba, że macie b. duży dom, jeżeli nie to jest to normalnie (jak to się wyraził mój małż) ździerstwo.

pozdrowionka

kola

teraz mnie zasmuciłaś :( możesz podać jakieś szczegóły np.ile ludzi ma w ekipie ten murarz,czy ma maszyny i narzędzia,jak długo bedzie wam stawiał dom i jakie ma terminy-bo jak taki tani to może się załapię.No i jaki dom budujecie duży (my 140 m2 zpoddaszem )

proszę o odpowiedź :D

kola

byłabym wdzięczna ,gdybyś zapytała o terminy :D

a gdzie budujecie?

i z czegio?

aha -a jak wynaleźliścię tę ekipę - z polecenia?

Ekipa z polecenia, widzieliśmy ich budowy, dodatkowym plusem jest to, że budowali taki dom jak nasz :D

A budujemy się "oczywiście" na najpiękniejszej wsi zwanej Murowaniec :D

z bloczków + styropian

p.s. zapytam się oczywiście o terminy :p

kola

byłabym wdzięczna ,gdybyś zapytała o terminy :D

a gdzie budujecie?

i z czegio?

aha -a jak wynaleźliścię tę ekipę - z polecenia?

Ekipa z polecenia, widzieliśmy ich budowy, dodatkowym plusem jest to, że budowali taki dom jak nasz :D

A budujemy się "oczywiście" na najpiękniejszej wsi zwanej Murowaniec :D

z bloczków + styropian

p.s. zapytam się oczywiście o terminy :p

będę wdzieczna i z góry dziekuję-czekam z niecirpliwością