Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam,

koleżanka chce kupić ziemię w naszej okolicy i przez przypadek znalazłam dzisiaj ofertę sprzedaży działek w Murowańcu. Więc Pani ma działki w cenie 67 zł + vat gdzieś w okolicach ulicy Strusiej oraz duże działki rzemieślnicze na składy i hale przy ul.Łochowskiej. Raczej byłoby kiepsko jeśli pomiędzy ładnymi domkami postawiłby ktoś magazyny :cry: To taka ciekawostka... :cry:

Witam.

Ale się wszyscy rozpisaliście , no no .

Jeżeli chodzi o mapkę to ja też jestem za tym aby na forum nie było do niej dostępu .Żeby była rozsyłana drogą e-mailową , ewentualnie na priv.

No i oczywiście poproszę o przesłanie.

Pozdrawiam

GACUŚ nie mam Twojego maila !!! Wyślij proszę na priva

Witam!

Przyłączam się do opinii innych ,że mapka powinna poruszać się tylko po privie,po pierwsze bezpieczniej a po wtóre tylko dla bezpośrednio zaineresowanych murowańczaków :wink:

Moje rozmieszczenie jest ciutek inne :D

Pozdrawiam!

właśnie wysłałem do Was mapkę 8)

... kto nie dostał proszę o kontakt bo prawdopodobnie nie mam adresu mailowego

Maciejko sprawdź czy teraz dobrze :)

... trochę mnie zmotywowałeś :lol: :lol:

jeszcze jedno pytanie...

czy checie zeby numery telefonów też były ogólnie dostępne czy lepiej porozsyłać mailem ??

Zdaję sobię sprawę, że nie każdy może sobie tego życzyć

:roll:

pozdrawiam

fajnie, że się mapka pojawiła...tylko nie zdążyłem jej zobaczyć...

ale i tak - WIELKIE DZIĘKI Robert!!!

zgadzam się z Alex, że lepiej to wszystko na priva załatwiać...

Zwłaszcza mapkę i telefony...

Zaraz wyślę do Ciebie wiadomość z moim emilem z prośbą o mapkę...

:)

Pzdr

Olek

ps. a propos tej ceny 67 + VAT - ta Pani to znana nam wszystkim Pani ze spółki Murowaniec...niesamowite, jak te ceny skoczyly...

My dosłownie mieliśmy fuksa jak cholera...w grudniu w piątek podpisywaliśmy umowę przedwstępną za 42 + VAT (51,24 z VAT), a w poniedziałek już dostaliśmy info od Pani, że są za 67 + VAT (81,74) z VAT... w trzy dni zaoszczędziliśmy mnóóóóóóstwo kasy...

RobertEs Nie mam daleko do MaciejKo więc podrzuciłem. 8) Młody i Tamara zostali w domu a ja jeszcze na moment na działeczkę coś tam sprawdzić.

Jeszcze raz wielkie dzięki za przyjęcie nas pod dachem i oprowadzenie po włościach.

Dla niewtajemniczonych stan domu mocno odbiega od tego z dziennika :o :) :lol: Oj mocno mocno ten dziennik spóźniony. :lol: