aka z Ina 01.02.2007 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Witam serdecznie Ja jako nowa 15 pażdziernika 2006 odebraliśmy pozwolenie na budowę naszego pierwszego domku. Moja rodzina to ja z mężem i 3 dzieci.A nasz domek to Atrium z pracowni "Domowe klimaty"Charkiewicza Praktycznie 2 tyg.temu ją rozpoczeliśmy wykopami.Jednka prace zostały przerwane ze względu na przymrozki. Jak tylo odpuści ruszamy pozdrawiam wszystkich budujących a najbardziej z naszej bydgosko-toruńskiej grupy! zawsze mile jak jest ktoś ze "swojego"terenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 01.02.2007 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 No ja w grudniu zaplacilem 6,60, ale słyszalem ze sa hurtowibie ktore żadają ponad 9zł i transport bez wyładunku no niestety my o podwyżce dowiedzieliśmy się też w grudniu ,ale miała ona obowiazywać dopiero po 23 stycznia 07, jednak już na początku roku nie przyjmowano zleceń na stare ceny. za to udało nam się zamówić za 7,70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 01.02.2007 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Ja także dziękuję za miłe spotkanko , szczególnie RobertEs-owi za zaproszenie nas w swoje skromne progi . :) Co do wyborów sołtysa to niestety ze względu na niską frekwencję głosowanie się nie odbyło , poza tym brak jest kandydata na to zaszczytne stanowisko. Może jest ktoś chętny na objęcie stanowiska SOŁTYSA ???????!!!!!!!! ..............................WARUNEK:........................................ kandydat musi mieć zameldowanie we wsi Murowaniec TERMIN NASTĘPNYCH WYBORÓW: .................9 luty godz. 18:00................ Pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 01.02.2007 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Witamy serdecznie aka z Ina w nasze grupie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 01.02.2007 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Witaj Gacusiu Widzę, że wielu z Was to z jednego podwórka ? sorki, ale minie trochę zanim Was poznam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 01.02.2007 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Witaj Gacusiu Widzę, że wielu z Was to z jednego podwórka ? sorki, ale minie trochę zanim Was poznam Tak sporo osób jest z Murowańca , ale z innych miejscowości kujawsko- pomorskiego tez jest troszkę osób i pewnie jeszcze wielu dołączy . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 02.02.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Ja także dziękuję za miłe spotkanko , szczególnie RobertEs-owi za zaproszenie nas w swoje skromne progi . :) Co do wyborów sołtysa to niestety ze względu na niską frekwencję głosowanie się nie odbyło , poza tym brak jest kandydata na to zaszczytne stanowisko. Może jest ktoś chętny na objęcie stanowiska SOŁTYSA ???????!!!!!!!! ..............................WARUNEK:........................................ kandydat musi mieć zameldowanie we wsi Murowaniec TERMIN NASTĘPNYCH WYBORÓW: .................9 luty godz. 18:00................ Pozdrowienia dla wszystkich mam nadzieje że na kolejny termin będzie nas troszkę więcej bo jakoś nasze muroburaki sie za wiele nie fatygują w życie wsiowe biorąc pod uwagę nastały kryzys wójtowa troszkę ma inne zdanie na temat meldunku, ale musi sprawdzić prawo dziękuję również za spotkanko Doris i Gacusiowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 02.02.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Witamy serdecznie aka z Ina w nasze grupie Pozdrawiam Witamy bardzo serdecznie nową forumowiczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA I KRZYŚ 02.02.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 witam wszystkich To jak jest z tymi wyborami na sołtysa-kto ma prawo wyborcze? Mieszkańcy z meldunkiem czy nie tylko? p.s. teraz nie moglismy być ,ale może na 9 -ego sie wstawię aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.02.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Hejo My rownież już zaliczyliśmy w zeszłym tygodniu pierwsze zebranie z wyborami, jednak prawa głosu, ze względu na brak zamedowania nie mieliśmy, ale za to mogliśmy dyskutować i brać udział w zebraniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 02.02.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 witam wszystkich To jak jest z tymi wyborami na sołtysa-kto ma prawo wyborcze? Mieszkańcy z meldunkiem czy nie tylko? p.s. teraz nie moglismy być ,ale może na 9 -ego sie wstawię aga Niestety tylko mieszkańcy z meldunkiem tak jak pisał Gacuś, ale być może zmienią się zasady meldowania, tzn. mnie w urzędzie jakaś pani informowała że tylko po odbiorze, po czym pani wojt ma to sprawdzić, ale sugeruje że bez odbioru da radę, czyli ziemia starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 02.02.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Ja także dziękuję za miłe spotkanko , szczególnie RobertEs-owi za zaproszenie nas w swoje skromne progi . :) Co do wyborów sołtysa to niestety ze względu na niską frekwencję głosowanie się nie odbyło , poza tym brak jest kandydata na to zaszczytne stanowisko. Może jest ktoś chętny na objęcie stanowiska SOŁTYSA ???????!!!!!!!! ..............................WARUNEK:........................................ kandydat musi mieć zameldowanie we wsi Murowaniec TERMIN NASTĘPNYCH WYBORÓW: .................9 luty godz. 18:00................ Pozdrowienia dla wszystkich Fajnie było się spotkać ... niebawem będzie więcej okazji przyjdzie wiosna... niektórzy będą coraz częściej zaglądać do naszej wsi... ... Będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.02.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Witamy serdecznie aka z Ina w nasze grupie Pozdrawiam Witamy bardzo serdecznie nową forumowiczkę miło mi rownież chociaż widzę, że Wy raczej tu swoje tematy, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 02.02.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 chociaż widzę, że Wy raczej tu swoje tematy, co? Witaj! Mamy wspólne tematy rzeczywiście jest to temat budowy oraz tematy pochodne i miło nam, że nasze grono się powiększa! Próbowałam podejrzeć sobie Wasz projekt Domowe klimaty z Atrium, ale nie znalazłam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 02.02.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 aka z Ina znalazłam to studio Domowe klimaty a projekt Atrium, zmyliło mnie to Duży i wygodny dom dla dużej rodziny czyli pewnie w sam raz dla Was. A gdzie kotłownie umieścicie? I czym będziecie ogrzewać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.02.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 może z tego adresiku się uda http://www.domoweklimaty.pl/index.php?id=4&hid=738 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.02.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 dori-po zrezygnowaniu z piwnicy zyskalismy małe pomieszczenie przy byłym wejsciu do niej, a ponieważ na 99%(nie mamy jeszcze podpisanej umowy) zdecydujemy się na pompe ciepła, wiec tak naprawdę tylko w tym pomieszczeniu bedzie znajdowac sie podgrzewacz ciepłej wody, kiedys centralny odkurzacz i stacja uzdatniania wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 02.02.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 zdecydujemy się na pompe ciepła Zdradź proszę jaką masz wycenę na pompę i na jaką firmę się zdecydowaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.02.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 zdecydowalsmy sie na pompa propanową z poziomym kolektorem, z rurkami miedzianym. wybralismy po przedyskutowaniu i porownaniu z pompą glikolową- pompę z firmy Ckima Komfort z Grudziadza jeśli jesteś zainteresowana bliżej kosztami zakupu takiej pompy oraz danymi techicznymi mogę wysłać dane na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 02.02.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 dori-ponieważ jestem nowa wskaz m,i gdzie mogę poczytać o domu wybranym przez Ciebie a na jakie ogrzewanie Wy się zdecydowaliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts