Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Pytam bo to prawie mój sąsiad ale:

Kiedy sprawdzałem dwa tygodnie temu betoniarnieTHOMASBETON, BETOR, OTTO i PIEC-MAT-BUD to OTTO był najdroższy i nawet moja opróba wykorzystania bliskosąsiedztwa w niczym nie pomogła (znamy się osobiście).

... bo on (OTTO) z założenia tani nie jest ... miałem od niego tylko jeden transport i później zamawiałem gdzie indziej...

Mimo tego zamówień ma opór i nie wyrabia się z realizacją ... ceny trzyba na wysokim poziomie ... nie ma ze boli

my nie narzekamy na stosunki blisko sąsiedzkie :p :P :p

bo Ty RobertEs to daleki sąsiad jesteś :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 13,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kiedy sprawdzałem dwa tygodnie temu betoniarnieTHOMASBETON, BETOR, OTTO i PIEC-MAT-BUD to OTTO był najdroższy i nawet moja opróba wykorzystania bliskosąsiedztwa w niczym nie pomogła (znamy się osobiście).

... bo on (OTTO) z założenia tani nie jest ... miałem od niego tylko jeden transport i później zamawiałem gdzie indziej...

Mimo tego zamówień ma opór i nie wyrabia się z realizacją ... ceny trzyba na wysokim poziomie ... nie ma ze boli

my nie narzekamy na stosunki blisko sąsiedzkie :p :P :p

bo Ty RobertEs to daleki sąsiad jesteś :lol: :lol: :lol:

ha ha ha

UWAGA!! UWAGA!! UWAGA!!

najnowsze info od wójtowej, można sie meldować w namiocie, starczy tylko akt własności działki :D :D :D

UWAGA!! UWAGA!! UWAGA!!

nie ma w Murowańcu kandydata na sołtysa, chętni mile widziani, w piątek wybory, jest czas na zameldowanie się

No to w końcu alex się zamelduje :) :lol:

Oby moja żonka się nie dowiedziała o tej możliwości bo zaraz mnie z domku pogoni , a na działce jeszcze nawet namiotu nie mam :cry: :roll: hi hi hiiiii

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

RobertEs idziesz do urzędu, chociaż tymczasowo??

a kim to trzeba załatwiać ??

z kim rozmawiałaś ??

rozmawiałam z wójtową, a referat meldunkowy jest w tym samym budynku a tam babska ci powiedzą ale kojarzę że 1 piętro po lewej stronie

tylko akt notarialny + dowód + kwit trzeba wypisać i niech babsko nie burczy bo wójt kazała

Ja betonik będe woził własnym transportem typu taczka więc myślę że spory rabat wynegocjuję jako najbliższy sąsiad

UWAGA!! UWAGA!! UWAGA!!

najnowsze info od wójtowej, można sie meldować w namiocie, starczy tylko akt własności działki :D :D :D

UWAGA!! UWAGA!! UWAGA!!

nie ma w Murowańcu kandydata na sołtysa, chętni mile widziani, w piątek wybory, jest czas na zameldowanie się

No to w końcu alex się zamelduje :) :lol:

Oby moja żonka się nie dowiedziała o tej możliwości bo zaraz mnie z domku pogoni , a na działce jeszcze nawet namiotu nie mam :cry: :roll: hi hi hiiiii

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gacuś nie martw się jeszcze możemy Ciebie przygarnąć, hacjenda daje radę :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D

Gacuś nie martw się jeszcze możemy Ciebie przygarnąć, hacjenda daje radę :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D

Bardzo dziękuję , jak dobrze mieć tak wspaniałych sąsiadów którym mój los nie jest obojętny :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Przy okazji pomoc dla mężunia będzie w kładzeniu kafli, karto-gipsów i gipsowaniu, bo ja ostatnio wymiękam

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bardzo dziękuję , jak dobrze mieć tak wspaniałych sąsiadów którym mój los nie jest obojętny :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Przy okazji pomoc dla mężunia będzie w kładzeniu kafli, karto-gipsów i gipsowaniu, bo ja ostatnio wymiękam

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Z miłą chęcią wpadnę :lol: troszkę popracować , bo przecież człowiek najlepiej się uczy na własnych błędach. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

To u was się pouczę a u siebie już położę idealnie :o :o :o :lol: :lol: :lol:

Z miłą chęcią wpadnę :lol: troszkę popracować , bo przecież człowiek najlepiej się uczy na własnych błędach. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

To u was się pouczę a u siebie już położę idealnie :o :o :o :lol: :lol: :lol:

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

to już u mnie ma być idealnie :p :p :p :p

UWAGA!! UWAGA!! UWAGA!!

a to jeszcze nie wszystkie info jakie wczoraj wytargałam od wójtowej

wieczyste użytkowanie rośnie od wartości gruntów, które ostatnio szaleją

ale nie powinno być więcej niż 20-30% do poprzedniego roku

Czy te 20-30% to pewne ?

Bo ceny gruntów wzrosły o przeszło 100%

UWAGA!! UWAGA!! UWAGA!!

a to jeszcze nie wszystkie info jakie wczoraj wytargałam od wójtowej

wieczyste użytkowanie rośnie od wartości gruntów, które ostatnio szaleją

ale nie powinno być więcej niż 20-30% do poprzedniego roku

Czy te 20-30% to pewne ?

Bo ceny gruntów wzrosły o przeszło 100%

Przekazuje słowa wójtowej, trzeba sprawdzić u babska od wieczystego użytkowania, bo wymawia użytkowanie w starych cenach i daje nowe :evil: :evil: