alex_ 07.02.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Pytam bo to prawie mój sąsiad ale: Kiedy sprawdzałem dwa tygodnie temu betoniarnieTHOMASBETON, BETOR, OTTO i PIEC-MAT-BUD to OTTO był najdroższy i nawet moja opróba wykorzystania bliskosąsiedztwa w niczym nie pomogła (znamy się osobiście). ... bo on (OTTO) z założenia tani nie jest ... miałem od niego tylko jeden transport i później zamawiałem gdzie indziej... Mimo tego zamówień ma opór i nie wyrabia się z realizacją ... ceny trzyba na wysokim poziomie ... nie ma ze boli my nie narzekamy na stosunki blisko sąsiedzkie :P bo Ty RobertEs to daleki sąsiad jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 07.02.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Dlaczego wszscy kupują w Stalerze na Bronikowskiego. Wiem wiem stal wysokiej jakości, znana firma i tego typu ale jeśli chodzi o ceny to lepsze sa na podmiejskiej.... dokładnie tak, też kupowałem na podmiejskiej - mieli taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 07.02.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Pytam bo to prawie mój sąsiad ale: Kiedy sprawdzałem dwa tygodnie temu betoniarnieTHOMASBETON, BETOR, OTTO i PIEC-MAT-BUD to OTTO był najdroższy i nawet moja opróba wykorzystania bliskosąsiedztwa w niczym nie pomogła (znamy się osobiście). ... bo on (OTTO) z założenia tani nie jest ... miałem od niego tylko jeden transport i później zamawiałem gdzie indziej... Mimo tego zamówień ma opór i nie wyrabia się z realizacją ... ceny trzyba na wysokim poziomie ... nie ma ze boli my nie narzekamy na stosunki blisko sąsiedzkie :P bo Ty RobertEs to daleki sąsiad jesteś ha ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 07.02.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 RobertEs idziesz do urzędu, chociaż tymczasowo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 07.02.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 RobertEs idziesz do urzędu, chociaż tymczasowo?? a kim to trzeba załatwiać ?? z kim rozmawiałaś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 07.02.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 UWAGA!! UWAGA!! UWAGA!! najnowsze info od wójtowej, można sie meldować w namiocie, starczy tylko akt własności działki :D UWAGA!! UWAGA!! UWAGA!! nie ma w Murowańcu kandydata na sołtysa, chętni mile widziani, w piątek wybory, jest czas na zameldowanie się No to w końcu alex się zamelduje Oby moja żonka się nie dowiedziała o tej możliwości bo zaraz mnie z domku pogoni , a na działce jeszcze nawet namiotu nie mam hi hi hiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 07.02.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 RobertEs idziesz do urzędu, chociaż tymczasowo?? a kim to trzeba załatwiać ?? z kim rozmawiałaś ?? rozmawiałam z wójtową, a referat meldunkowy jest w tym samym budynku a tam babska ci powiedzą ale kojarzę że 1 piętro po lewej stronie tylko akt notarialny + dowód + kwit trzeba wypisać i niech babsko nie burczy bo wójt kazała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 07.02.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Pytam bo to prawie mój sąsiad ale: Kiedy sprawdzałem dwa tygodnie temu betoniarnieTHOMASBETON, BETOR, OTTO i PIEC-MAT-BUD to OTTO był najdroższy i nawet moja opróba wykorzystania bliskosąsiedztwa w niczym nie pomogła (znamy się osobiście). ... bo on (OTTO) z założenia tani nie jest ... miałem od niego tylko jeden transport i później zamawiałem gdzie indziej... Mimo tego zamówień ma opór i nie wyrabia się z realizacją ... ceny trzyba na wysokim poziomie ... nie ma ze boli Ja betonik będe woził własnym transportem typu taczka więc myślę że spory rabat wynegocjuję jako najbliższy sąsiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 07.02.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 UWAGA!! UWAGA!! UWAGA!! najnowsze info od wójtowej, można sie meldować w namiocie, starczy tylko akt własności działki :D UWAGA!! UWAGA!! UWAGA!! nie ma w Murowańcu kandydata na sołtysa, chętni mile widziani, w piątek wybory, jest czas na zameldowanie się No to w końcu alex się zamelduje Oby moja żonka się nie dowiedziała o tej możliwości bo zaraz mnie z domku pogoni , a na działce jeszcze nawet namiotu nie mam hi hi hiiiii Gacuś nie martw się jeszcze możemy Ciebie przygarnąć, hacjenda daje radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 07.02.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Gacuś nie martw się jeszcze możemy Ciebie przygarnąć, hacjenda daje radę Bardzo dziękuję , jak dobrze mieć tak wspaniałych sąsiadów którym mój los nie jest obojętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 07.02.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Gacuś nie martw się jeszcze możemy Ciebie przygarnąć, hacjenda daje radę Bardzo dziękuję , jak dobrze mieć tak wspaniałych sąsiadów którym mój los nie jest obojętny Przy okazji pomoc dla mężunia będzie w kładzeniu kafli, karto-gipsów i gipsowaniu, bo ja ostatnio wymiękam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 07.02.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 No to przyznać się , kto będzie kandydować na SOŁTYSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 07.02.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Gacuś nie martw się jeszcze możemy Ciebie przygarnąć, hacjenda daje radę Bardzo dziękuję , jak dobrze mieć tak wspaniałych sąsiadów którym mój los nie jest obojętny Przy okazji pomoc dla mężunia będzie w kładzeniu kafli, karto-gipsów i gipsowaniu, bo ja ostatnio wymiękam Z miłą chęcią wpadnę troszkę popracować , bo przecież człowiek najlepiej się uczy na własnych błędach. To u was się pouczę a u siebie już położę idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 07.02.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 UWAGA!! UWAGA!! UWAGA!! a to jeszcze nie wszystkie info jakie wczoraj wytargałam od wójtowej wieczyste użytkowanie rośnie od wartości gruntów, które ostatnio szalejąale nie powinno być więcej niż 20-30% do poprzedniego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 07.02.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Gacuś nie martw się jeszcze możemy Ciebie przygarnąć, hacjenda daje radę Bardzo dziękuję , jak dobrze mieć tak wspaniałych sąsiadów którym mój los nie jest obojętny Przy okazji pomoc dla mężunia będzie w kładzeniu kafli, karto-gipsów i gipsowaniu, bo ja ostatnio wymiękam Z miłą chęcią wpadnę troszkę popracować , bo przecież człowiek najlepiej się uczy na własnych błędach. To u was się pouczę a u siebie już położę idealnie to już u mnie ma być idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 07.02.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 to już u mnie ma być idealnie Blado to widzę , no ale jak będzie trzeba to się postaram , ale to dopiero jak mnie wypędzi żoneczka . Aha Alex i nie proś mnie o numer telefonu do mojej żonki bo właśnie wyleciał mi z głowy i długo nie będę mógł sobie go przypomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 07.02.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 UWAGA!! UWAGA!! UWAGA!! a to jeszcze nie wszystkie info jakie wczoraj wytargałam od wójtowej wieczyste użytkowanie rośnie od wartości gruntów, które ostatnio szaleją ale nie powinno być więcej niż 20-30% do poprzedniego roku Czy te 20-30% to pewne ? Bo ceny gruntów wzrosły o przeszło 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 07.02.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 No to przyznać się , kto będzie kandydować na SOŁTYSA RobertEs rozumiem że już bardziej Twoja kandydatura realna :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 07.02.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 UWAGA!! UWAGA!! UWAGA!! a to jeszcze nie wszystkie info jakie wczoraj wytargałam od wójtowej wieczyste użytkowanie rośnie od wartości gruntów, które ostatnio szaleją ale nie powinno być więcej niż 20-30% do poprzedniego roku Czy te 20-30% to pewne ? Bo ceny gruntów wzrosły o przeszło 100% Przekazuje słowa wójtowej, trzeba sprawdzić u babska od wieczystego użytkowania, bo wymawia użytkowanie w starych cenach i daje nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 07.02.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 tak w sprawie powyższego to kto jest bardziej światły w kwestiach Uni Europejskiej ile wynosi okres przejściowy dla Polski w kwestii dostosowania prawa w sprawie użytkowania wieczystego (tam czegoś takiego nie ma), może gdzieś to jakoś rozwiązano i jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts