Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Byłoby super, gdyby Sołtysem został ktoś z nowych mieszkańców Murowańca , ale wydaję mi się ,że stara gwardia jest jeszcze silniejsza :( Z drugiej strony znają oni już wszystkie problemy wsi ...tylko nie wiadomo czy są tak przebojowi jak nowi mieszkańcy :D :D :D Żeby coś załatwić trzeba mieć siłę przebicia.

ALEX GRATULACJE - jeśli dobrze zrozumiałam ten wybitnie nieodpowiedni moment w Twoim życiu :p :p :p

MAM NADZIEJĘ, ŻE NIE BĘDZIE TO BARDZO NIESTOSOWNE Z MOJEJ STRONY, ALE:

GRATULACJE DLA PRZYSZŁEJ MAMUSI !!!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

No ładnie Marcin - od razu z grubej "rury" i bezpośrednio :D

Tak każdy wiedział, ale nic nie mówił... :wink:

Oczywiście jak już gratulujemy, to my się również przyłączamy!!!

Pzdr

Gość Kero

Nie no M

Ja jestem jakbyt wyjęty po za nawias ale już od jakiegoś czasu wiem o tym co wWas dopiero teraz porusza - porusza pozytywnie a może i zmotywuje kogoś?:-)

Ja po prostu czytam uważnie i już dawno tio wyczytałem z forum. Ale nie chwaląc się to musi być wprawa ojca czworga dzieci:-)

To niechaj się rodzi duże, silne i zdrowe tak aby miał kto remont za 20 lat poczynić.

No to jeśli chodzi - to już się pozbierałam do kupy :D :D :D :D

I żeby była jasność - nie gniewam się na nikogo - ale spróbuję trzymać język ciaśniej i częściej za zębami...

Albo i nie... :D

No dobra temat parterówek c.d.

Sytuacja wygląda tak: kąt nachylenia w przypadku dachu wysokiego to 30*. I kropka. Nie da się tego przeskoczyć, takie prawo. Pani Krauze tak powiedziała i Pan Czekajewski też.

Pamiętacie jednak, że byłam specjalnie pooglądać w Murowańcu nowe parterówki - pisałam o tym już na forum - i znalazłam ze dwie przynajmniej, które pewnie nie mają nawet 20* więc, kto wie jak oni to zrobili, że takie domy postawili. I nie jest to bynajmniej dach tymczasowy - bo kto kładzie dachówkę na tymczasowo?... :roll:

Pzdr

Nie widze w tym nic złego.

Taki już jestem, poza tym dawno się nie odzywałem, więc jak już się odezwe to porządnie :D :D :D

Pzdr

Nie widze w tym nic złego.

Taki już jestem, poza tym dawno się nie odzywałem, więc jak już się odezwe to porządnie :D :D :D

dawno się nie odzywałeś?

Witam wszystkich i mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swego grona, chociaż nie zamierzamy się budować w Murowańcu (mimo, że pierwotnie były takie plany :wink: )

Kupiliśmy działkę z rozpoczętą budową w Szkocji i zamierzamy to dzieło ukończyć - jesteśmy na etapie stanu surowego otwartego.

Mam wielką prośbę: jeśli ktoś z Was ma namiary na sensownego kierownika budowy, który działa w rejonie Zamościa-Szubina to poproszę o info, bo jak dotej pory nie mieliśmy szczęścia w poszukiwaniach i wszystkie polecone nam osoby preferują budowy po północnej strony Bydgoszczy :-?

I jeszcze pozdrowienia dla Aleks - spotkaliśmy się kiedyś na Waszej działeczce, to były wakacje, my szukaliśmy działki w Murowańcu i planowaliśmy domek w szkielecie drewnianym, a Twój mąż budował szambo - nie wiem czy będziesz nas kojarzyć...

Jak mój pierwszy post myślę, że wystarczy :)

Witam wszystkich i mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swego grona, chociaż nie zamierzamy się budować w Murowańcu (mimo, że pierwotnie były takie plany :wink: )

Kupiliśmy działkę z rozpoczętą budową w Szkocji i zamierzamy to dzieło ukończyć - jesteśmy na etapie stanu surowego otwartego.

Mam wielką prośbę: jeśli ktoś z Was ma namiary na sensownego kierownika budowy, który działa w rejonie Zamościa-Szubina to poproszę o info, bo jak dotej pory nie mieliśmy szczęścia w poszukiwaniach i wszystkie polecone nam osoby preferują budowy po północnej strony Bydgoszczy :-?

I jeszcze pozdrowienia dla Aleks - spotkaliśmy się kiedyś na Waszej działeczce, to były wakacje, my szukaliśmy działki w Murowańcu i planowaliśmy domek w szkielecie drewnianym, a Twój mąż budował szambo - nie wiem czy będziesz nas kojarzyć...

Jak mój pierwszy post myślę, że wystarczy :)

czy może kupiliście domek przy głównej drodze w Szkocji? tak gdzieś 250 - 300 metrów od trasy Bydgoszcz - Szubin?