dori 08.02.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 a tak a propo dori ty pracujesz zawodowo?? Oczywiście, że tak. ja bez pracy żyć nie mogę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 08.02.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Teraz to mi się przykro zrobiło... ja tak chciałam w dobrej wierze namówić Alex, ale juz się wycofuję. Daliście mi popalić. Troche źle mi z tym. Jeżeli to moja wina to bardzo przepraszam sąsiadkę , ale ja nikomu nie chciałem zrobić przykrości . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 08.02.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Teraz to mi się przykro zrobiło... ja tak chciałam w dobrej wierze namówić Alex, ale juz się wycofuję. Daliście mi popalić. Troche źle mi z tym. ale nikt nie myślał o tym że Ty coś w złej wierze, tylko teraz to jest wybitnie nie odpowiedni moment w moim życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 08.02.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Byłoby super, gdyby Sołtysem został ktoś z nowych mieszkańców Murowańca , ale wydaję mi się ,że stara gwardia jest jeszcze silniejsza Z drugiej strony znają oni już wszystkie problemy wsi ...tylko nie wiadomo czy są tak przebojowi jak nowi mieszkańcy :D Żeby coś załatwić trzeba mieć siłę przebicia. ALEX GRATULACJE - jeśli dobrze zrozumiałam ten wybitnie nieodpowiedni moment w Twoim życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 08.02.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 DORI jakbys coś się dowiedziała o wysokości dachu to napisz, jest to dla mnie cenna informacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin z Bydzi 08.02.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 ale nikt nie myślał o tym że Ty coś w złej wierze, tylko teraz to jest wybitnie nie odpowiedni moment w moim życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Olek 08.02.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 MAM NADZIEJĘ, ŻE NIE BĘDZIE TO BARDZO NIESTOSOWNE Z MOJEJ STRONY, ALE: GRATULACJE DLA PRZYSZŁEJ MAMUSI !!!!! No ładnie Marcin - od razu z grubej "rury" i bezpośrednio Tak każdy wiedział, ale nic nie mówił... Oczywiście jak już gratulujemy, to my się również przyłączamy!!! Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Kero 08.02.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Nie no M Ja jestem jakbyt wyjęty po za nawias ale już od jakiegoś czasu wiem o tym co wWas dopiero teraz porusza - porusza pozytywnie a może i zmotywuje kogoś? Ja po prostu czytam uważnie i już dawno tio wyczytałem z forum. Ale nie chwaląc się to musi być wprawa ojca czworga dzieci:-) To niechaj się rodzi duże, silne i zdrowe tak aby miał kto remont za 20 lat poczynić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 08.02.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 No to jeśli chodzi - to już się pozbierałam do kupy I żeby była jasność - nie gniewam się na nikogo - ale spróbuję trzymać język ciaśniej i częściej za zębami... Albo i nie... No dobra temat parterówek c.d. Sytuacja wygląda tak: kąt nachylenia w przypadku dachu wysokiego to 30*. I kropka. Nie da się tego przeskoczyć, takie prawo. Pani Krauze tak powiedziała i Pan Czekajewski też. Pamiętacie jednak, że byłam specjalnie pooglądać w Murowańcu nowe parterówki - pisałam o tym już na forum - i znalazłam ze dwie przynajmniej, które pewnie nie mają nawet 20* więc, kto wie jak oni to zrobili, że takie domy postawili. I nie jest to bynajmniej dach tymczasowy - bo kto kładzie dachówkę na tymczasowo?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 08.02.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 albo mają stare pozwolenia i teraz się coś w gminie zmieniło albo - SAMOWOLKA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin z Bydzi 08.02.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 No ładnie Marcin - od razu z grubej "rury" i bezpośrednio Tak każdy wiedział, ale nic nie mówił... Oczywiście jak już gratulujemy, to my się również przyłączamy!!! Pzdr Nie widze w tym nic złego. Taki już jestem, poza tym dawno się nie odzywałem, więc jak już się odezwe to porządnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 08.02.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 No ładnie Marcin - od razu z grubej "rury" i bezpośrednio Tak każdy wiedział, ale nic nie mówił... Oczywiście jak już gratulujemy, to my się również przyłączamy!!! Pzdr Nie widze w tym nic złego. Taki już jestem, poza tym dawno się nie odzywałem, więc jak już się odezwe to porządnie dawno się nie odzywałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin z Bydzi 08.02.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 dawno się nie odzywałeś? A tobie o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 08.02.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 bez urazy ale to dawno było dziś rano. nie chciałem cię "dotknąć". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 08.02.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 bez urazy ale to dawno było dziś rano. nie chciałem cię "dotknąć". co to za dotykanie się w miejscu publicznym, hmmm?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 08.02.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 za oknem śnieg to robi się trochę cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
borussia2000 08.02.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Witam wszystkich i mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swego grona, chociaż nie zamierzamy się budować w Murowańcu (mimo, że pierwotnie były takie plany ) Kupiliśmy działkę z rozpoczętą budową w Szkocji i zamierzamy to dzieło ukończyć - jesteśmy na etapie stanu surowego otwartego. Mam wielką prośbę: jeśli ktoś z Was ma namiary na sensownego kierownika budowy, który działa w rejonie Zamościa-Szubina to poproszę o info, bo jak dotej pory nie mieliśmy szczęścia w poszukiwaniach i wszystkie polecone nam osoby preferują budowy po północnej strony Bydgoszczy I jeszcze pozdrowienia dla Aleks - spotkaliśmy się kiedyś na Waszej działeczce, to były wakacje, my szukaliśmy działki w Murowańcu i planowaliśmy domek w szkielecie drewnianym, a Twój mąż budował szambo - nie wiem czy będziesz nas kojarzyć... Jak mój pierwszy post myślę, że wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 08.02.2007 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Witam wszystkich i mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swego grona, chociaż nie zamierzamy się budować w Murowańcu (mimo, że pierwotnie były takie plany ) Kupiliśmy działkę z rozpoczętą budową w Szkocji i zamierzamy to dzieło ukończyć - jesteśmy na etapie stanu surowego otwartego. Mam wielką prośbę: jeśli ktoś z Was ma namiary na sensownego kierownika budowy, który działa w rejonie Zamościa-Szubina to poproszę o info, bo jak dotej pory nie mieliśmy szczęścia w poszukiwaniach i wszystkie polecone nam osoby preferują budowy po północnej strony Bydgoszczy I jeszcze pozdrowienia dla Aleks - spotkaliśmy się kiedyś na Waszej działeczce, to były wakacje, my szukaliśmy działki w Murowańcu i planowaliśmy domek w szkielecie drewnianym, a Twój mąż budował szambo - nie wiem czy będziesz nas kojarzyć... Jak mój pierwszy post myślę, że wystarczy czy może kupiliście domek przy głównej drodze w Szkocji? tak gdzieś 250 - 300 metrów od trasy Bydgoszcz - Szubin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 08.02.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Witamy ciepło Borussia2000 !!! co do kier-buda - może powinieneś podpytać taka osóbkę Aga żona facia bo to jej rejony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
borussia2000 08.02.2007 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Chodzi Ci o takiego pozlepianego trolla z frontem z wielkiej płyty??? jeśli o nim myślisz - to trafiłeś w dziesiątkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts