partner 08.02.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 jak możesz tak mówić o swoim wymarzonym domku! to jest twoja najwspanialsza chatka pod słońcem. zgadłem bo codziennie koło niego przejeżdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
borussia2000 08.02.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 jak możesz tak mówić o swoim wymarzonym domku! to jest twoja najwspanialsza chatka pod słońcem. zgadłem bo codziennie koło niego przejeżdzam. O RANY!!! To ty pewnie mój sąsiad bliski jesteś SUPER!!! A z którego domku, coś mi się kojarzy, że to pewnie raczej za torami? co do naszego kochanego "trolla" to najbardziej mi się podoba działka na której on stoi ale i jego postaramy się wyprowadzić na ludzi poprzedni właściciel troszkę go za bardzo przekombinował, po prostu najpierw coś zmieniał a dopiero później zastanawiał się co z tego wyniknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
borussia2000 08.02.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Witamy ciepło Borussia2000 !!! co do kier-buda - może powinieneś podpytać taka osóbkę Aga żona facia bo to jej rejony dzięki za miłe przyjęcie mam nadzieję że jak Aga-żona facia zajrzy na forum to coś niecoś mi podpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 08.02.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 mieszkam daleko za torami. a poprzedni właściciel waszego domku to musiał być niezły koleś. kombinował, kombinował aż zabrakło mu kasy bądź pomysłu i sprzedał. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
borussia2000 08.02.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 w maju chcielibyśmy się wprowadzić więc pewnie nie raz się spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 08.02.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 no to czeka was troszkę pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
borussia2000 08.02.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 nie będzie tak źle, za 2 tygodnie dekarze mają wejść na dach (mam nadzieję że śnieg przestzanie padać), później okienka, drzwiczki, troszkę instalacji i wprowadzka na parter (co by nie płacić już za wynajem mieszkania), ocieplenie i poddasze w trakcie wakacji i na jesień finisz plan wydaje się całkiem realny a ty mieszkasz jeszcze przy asfalcie, czy już całkiem w lesie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 08.02.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Witaj Borussia2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.02.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Witaj Borussia2000 przyłączma się do powitań a dla Alex-gratulacje i wszystkiego dobrego!!!! Ja samajestem szczęsliwą mamą trójeczki pociech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 08.02.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 a ty mieszkasz jeszcze przy asfalcie, czy już całkiem w lesie? ja mieszkam około 200 metrów za końcem asfaltu (elektryk). prawdopodobnie był ktoś od ciebie u mnie po klucze od skrzynki elektrycznej (w domku była żona). tak więc mieszkam już w lesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 08.02.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Tak mi było smutno,że w tej grupie prawie sam Murowaniec się buduje, a reszta milczy , więc sobie cichutko siedziałam i tylko byłam obserwatorem waszych poczynań. Bardzo mi miło, że Borussia 2000 się odezwała, bo to już bliżej mnie, a właściwie mojego przyszłego miejsca zamieszkania. My dopiero za ok. tydzień będziemy składali pozwolenie na budowę. Nie mogę się doczekać kiedy zaczniemy działać, chociaż pierwsze kroki tuż, tuż. Będziemy stawiać ogrodzenie . To już coś do przodu. Nie wiem, czy mam wrażenie, czy tak jest naprawdę, że wszyscy najpierw się budują, a potem grodzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 08.02.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 u nas tak było - najpierw budowa i potem ogrodzenie już po wprowadzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 08.02.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Witamy ciepło Borussia2000 !!! co do kier-buda - może powinieneś podpytać taka osóbkę Aga żona facia bo to jej rejony dzięki za miłe przyjęcie mam nadzieję że jak Aga-żona facia zajrzy na forum to coś niecoś mi podpowie Czyżby mnie ktoś wołał? Ja czytam forum ale się nie odzywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.02.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 jasabar-z tym ogrodzeniem to prawda. My teraz mamy takie tymczasowe, budowlane, które możesz pdejrzeć w moim dzienniku budowy. Kiedyś stary budowlanie, który obecnie stawia już kolejny swój dom nas uprzedził, aby nie budowac od samego poczatku takiego na stałe, bo to rożnie bywa Rózny sprzet wjeżdża na działeczkę i mozna co nieco uszkodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 08.02.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Też prawda,że może uszkodzić, ale trochę większa przeszkoda dla "nieproszonych gości". Mamy złe doświadczenia w tej sprawie. Mąż przewidział bramę 6 metrową więc może ogrodzenie nie ucierpi podczas prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
androzek 08.02.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Wszystko zależy od wielkości (szerokosci działki).Ja mam 23 metry i do tej chwili niezabudowanych sąsiadów,gdbyby nie to nie wjechałby dźwig i takie inne machiny.JA TEŻ NIE JESTEM Z MUROWAŃCA !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 08.02.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 jasabar-z tym ogrodzeniem to prawda. My teraz mamy takie tymczasowe, budowlane, które możesz pdejrzeć w moim dzienniku budowy. Kiedyś stary budowlanie, który obecnie stawia już kolejny swój dom nas uprzedził, aby nie budowac od samego poczatku takiego na stałe, bo to rożnie bywa Rózny sprzet wjeżdża na działeczkę i mozna co nieco uszkodzić a tak jeżeli o ogrodzeniach mowa .... GACUŚ dzisiaj postawil ogrodzenie i jednocześnie zaznaczył swoje terytorium (plac budowy) .... gratulacje .... to był pracowity dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
borussia2000 08.02.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 androzek dzięki za namiary na kierbuda Ago-żono Facia a wy jesteście zadowoleni za swojego kierownika bud? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 08.02.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Ago-żono Facia a wy jesteście zadowoleni za swojego kierownika bud? Jesteśmy bardzo zadowoleni (dzięki RobertEs ). Jednak godzinę temu z nim rozmawiałam i się pytałam czy mogę dać jego numer. Niestety odmówił ale tylko z tego względu, że ma dużo pracy i już zaczyna się nie wyrabiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 08.02.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Ago-żono Facia a wy jesteście zadowoleni za swojego kierownika bud? Jesteśmy bardzo zadowoleni (dzięki RobertEs ). Jednak godzinę temu z nim rozmawiałam i się pytałam czy mogę dać jego numer. Niestety odmówił ale tylko z tego względu, że ma dużo pracy i już zaczyna się nie wyrabiać. ... Aguś miałem dac Ci cene styropianu na posadzke, zupelnie zapomniałem sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts