Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jak możesz tak mówić o swoim wymarzonym domku! to jest twoja najwspanialsza chatka pod słońcem. zgadłem bo codziennie koło niego przejeżdzam.

O RANY!!! To ty pewnie mój sąsiad bliski jesteś :D :D :D

SUPER!!!

A z którego domku, coś mi się kojarzy, że to pewnie raczej za torami?

co do naszego kochanego "trolla" to najbardziej mi się podoba działka na której on stoi ale i jego postaramy się wyprowadzić na ludzi 8)

poprzedni właściciel troszkę go za bardzo przekombinował, po prostu najpierw coś zmieniał a dopiero później zastanawiał się co z tego wyniknie...

nie będzie tak źle, za 2 tygodnie dekarze mają wejść na dach (mam nadzieję że śnieg przestzanie padać), później okienka, drzwiczki, troszkę instalacji i wprowadzka na parter (co by nie płacić już za wynajem mieszkania), ocieplenie i poddasze w trakcie wakacji i na jesień finisz

plan wydaje się całkiem realny :)

a ty mieszkasz jeszcze przy asfalcie, czy już całkiem w lesie?

Tak mi było smutno,że w tej grupie prawie sam Murowaniec się buduje, a reszta milczy , więc sobie cichutko siedziałam i tylko byłam obserwatorem waszych poczynań. Bardzo mi miło, że Borussia 2000 się odezwała, bo to już bliżej mnie, a właściwie mojego przyszłego miejsca zamieszkania.

My dopiero za ok. tydzień będziemy składali pozwolenie na budowę. Nie mogę się doczekać kiedy zaczniemy działać, chociaż pierwsze kroki tuż, tuż. Będziemy stawiać ogrodzenie :D . To już coś do przodu. Nie wiem, czy mam wrażenie, czy tak jest naprawdę, że wszyscy najpierw się budują, a potem grodzą? :roll:

Witamy ciepło Borussia2000 !!! co do kier-buda - może powinieneś podpytać taka osóbkę Aga żona facia bo to jej rejony

dzięki za miłe przyjęcie :D

mam nadzieję że jak Aga-żona facia zajrzy na forum to coś niecoś mi podpowie

Czyżby mnie ktoś wołał? :D

Ja czytam forum ale się nie odzywam.

jasabar-z tym ogrodzeniem to prawda. My teraz mamy takie tymczasowe, budowlane, które możesz pdejrzeć w moim dzienniku budowy. Kiedyś stary budowlanie, który obecnie stawia już kolejny swój dom :lol: nas uprzedził, aby nie budowac od samego poczatku takiego na stałe, bo to rożnie bywa :roll: Rózny sprzet wjeżdża na działeczkę i mozna co nieco uszkodzić :wink:

jasabar-z tym ogrodzeniem to prawda. My teraz mamy takie tymczasowe, budowlane, które możesz pdejrzeć w moim dzienniku budowy. Kiedyś stary budowlanie, który obecnie stawia już kolejny swój dom :lol: nas uprzedził, aby nie budowac od samego poczatku takiego na stałe, bo to rożnie bywa :roll: Rózny sprzet wjeżdża na działeczkę i mozna co nieco uszkodzić :wink:

a tak jeżeli o ogrodzeniach mowa ....

GACUŚ dzisiaj postawil ogrodzenie i jednocześnie zaznaczył swoje terytorium (plac budowy) .... gratulacje

.... to był pracowity dzień :D :D

Ago-żono Facia a wy jesteście zadowoleni za swojego kierownika bud?

Jesteśmy bardzo zadowoleni (dzięki RobertEs :D :wink: :D ). Jednak godzinę temu z nim rozmawiałam i się pytałam czy mogę dać jego numer. Niestety odmówił ale tylko z tego względu, że ma dużo pracy i już zaczyna się nie wyrabiać.

Ago-żono Facia a wy jesteście zadowoleni za swojego kierownika bud?

Jesteśmy bardzo zadowoleni (dzięki RobertEs :D :wink: :D ). Jednak godzinę temu z nim rozmawiałam i się pytałam czy mogę dać jego numer. Niestety odmówił ale tylko z tego względu, że ma dużo pracy i już zaczyna się nie wyrabiać.

:) :) :)

... Aguś miałem dac Ci cene styropianu na posadzke, zupelnie zapomniałem

sorki