robertosanios 20.02.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Jeżeli chodzi o odrolnienie to płacimy za klasy 1-3 ,od 4 już nie. A projektantom może chodzi o wyłączenie gruntu z produkcji rolniczej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 20.02.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Nie wiem czemu nie wiesz gdzie mieszkam skoro na www jest mój dokładny adres, a moze bywasz umnie nawet tylko się nie przyznajesz??:-) Co do działki to kupiliśmy ją w lipcu ubr. za 35tyś 3028m2 - to był zresztą bardziej przypadek niż cel - mowa o miejscu w Szczutkach. www nie hula moze bywam - a co instalujesz?? a dzialke mamy prawie taka sama - 3520m2 - kupilismy nieco taniej - 20 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 20.02.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Jeżeli chodzi o odrolnienie to płacimy za klasy 1-3 ,od 4 już nie. A projektantom może chodzi o wyłączenie gruntu z produkcji rolniczej . moze masz racje - moze uzywaja takiego skrotu a my sie tutaj glowimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 20.02.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 ................................ dzisiaj dowiedziałem się, że Marczysławowi ukradli 7 palet pustaków. Okazało się też, że główny podejrzany....................: Jak tam Robert winny kradzieży złapany , sąsiad winny czy nie winny ? Czy tradycyjnie policja olała sprawę i zaraz umorzy postępowanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 20.02.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 .............. dzwoniłem już do geoplanu i wymusiłem ponowne wkopanie słupków.................. Widziałem dzisiaj jak chłopaki wpadli pomierzyli miarą i wkopali Ci ten słupek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 20.02.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 NADAL SZUKAM Kupię tanio garaż blaszak na plac budowy lub jakiś barak , barakowóz , izotermę , budę itp najlepiej z okolic Bydgoszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 20.02.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Będąc dzisiaj w Murowańcu widziałem pewną Panią w akcji obrony swojej działeczki przed nie proszonym gościem . Narobiła tyle wrzasku że chyba pół wsi słyszało , a gość jak usłyszał obronny wrzask i pytanie Kto Panu tam pozwolił wejść , Co Pan tam chciał ?!!!!! zaraz zaczął się wycofywać ....... a dodam że gość chciał tylko pożyczyć miarę Chyba Tą Panią zatrudnię do pilnowania mojej działeczki zamiast alarmu i stróża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin z Bydzi 21.02.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 .............. dzwoniłem już do geoplanu i wymusiłem ponowne wkopanie słupków.................. Widziałem dzisiaj jak chłopaki wpadli pomierzyli miarą i wkopali Ci ten słupek Muszę przyznać, że panowie z Geoplnu się spisali. Dzwonił do mnie jakiś facet nawet żeby mnie poinformować, że właśnie skończyli. Okazuje się, ż wystarczy dobrze porozmawiać i nie trzeba zaraz płacić. Pochwała dla geoplanu. Dzisiaj się wybieram do Murowańca zobaczyć jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 21.02.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 .............. dzwoniłem już do geoplanu i wymusiłem ponowne wkopanie słupków.................. Widziałem dzisiaj jak chłopaki wpadli pomierzyli miarą i wkopali Ci ten słupek chłopaki nie byli samochodem Geoplanu, tylko jakimś prywatnym do tego sprzęt mieli iście "profesjonalny", podobne cudo walało się pół roku po działce, zwykła miara, takim wynalazkiem nie ma za dużo gwarancji poprawności wyznaczenia słupków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 21.02.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Będąc dzisiaj w Murowańcu widziałem pewną Panią w akcji obrony swojej działeczki przed nie proszonym gościem . Narobiła tyle wrzasku że chyba pół wsi słyszało , a gość jak usłyszał obronny wrzask i pytanie Kto Panu tam pozwolił wejść , Co Pan tam chciał ?!!!!! zaraz zaczął się wycofywać ....... a dodam że gość chciał tylko pożyczyć miarę Chyba Tą Panią zatrudnię do pilnowania mojej działeczki zamiast alarmu i stróża Gacuś to nawet nie jest śmieszne jak piszesz o pewnej Pani, czy Ty myślisz że na taką odległość widać szczegóły rysów twarzy, tych co bardziej bliskich sąsiadów z daleka można rozpoznać, ale już z dorastającymi członkami rodzin to ciut gorzej, nie moja wina że junior rośnie jak na drożdzach a swoją drogą to mężulo zakłada dzwonek od 3m-cy a poza tym to ta Pani jest bardzo zajęta i droga w utrzymaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin z Bydzi 21.02.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 chłopaki nie byli samochodem Geoplanu, tylko jakimś prywatnym do tego sprzęt mieli iście "profesjonalny", podobne cudo walało się pół roku po działce, zwykła miara, takim wynalazkiem nie ma za dużo gwarancji poprawności wyznaczenia słupków Widzę, że nic nie umknie czujnemu oku sąsiadki Bujnę się popołudniu zobaczyć na własne oczy, bo akurat u mnie nie jest tak prosto żeby pomierzyć sobie miarą. Działka jest pięciokątem o różnych kątach, nie ma ani jednego kąta prostego więc mierzenie miarą można sobie w d... wsadzić. Podobno jeden słupek, który znajduję się w ulicy był połamany i wkopali nowy. Chociaż coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 21.02.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 chłopaki nie byli samochodem Geoplanu, tylko jakimś prywatnym do tego sprzęt mieli iście "profesjonalny", podobne cudo walało się pół roku po działce, zwykła miara, takim wynalazkiem nie ma za dużo gwarancji poprawności wyznaczenia słupków Widzę, że nic nie umknie czujnemu oku sąsiadki Bujnę się popołudniu zobaczyć na własne oczy, bo akurat u mnie nie jest tak prosto żeby pomierzyć sobie miarą. Działka jest pięciokątem o różnych kątach, nie ma ani jednego kąta prostego więc mierzenie miarą można sobie w d... wsadzić. Podobno jeden słupek, który znajduję się w ulicy był połamany i wkopali nowy. Chociaż coś akurat o tej samej porze bylismy na pogaduchach u Gacka i patrzyliśmy na Twoich fachmenów :P :P, powbijali paliki pochlapali różem co by wszyscy widzieli :D :D :D a działkę masz taką jak my ze skosem od ulicy to normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 21.02.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 a swoją drogą to mężulo zakłada dzwonek od 3m-cy Może w końcu po wczorajszym obronnym napadzie miłej Pani na juniora , mężunio się zmotywuje i założy a poza tym to ta Pani jest bardzo zajęta i droga w utrzymaniu No ale może uda mi się wynegocjować jakiś mały etacik za rozsądną cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin z Bydzi 21.02.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 akurat o tej samej porze bylismy na pogaduchach u Gacka i patrzyliśmy na Twoich fachmenów :P :P, powbijali paliki pochlapali różem co by wszyscy widzieli :D :D :D a działkę masz taką jak my ze skosem od ulicy to normalne Nie chodzi mi o skos od ulicy, bo to ma każa działka narożna. Zresztą jakoś przy okazji ci pokaże mapkę to sama zobaczysz jaką mam dziwną działkę A za czujność jestem wdzięczny naprawde. Bardzo się ciesze, że Cie mam tak blisko. Złodzieje bójcie się !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 21.02.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 akurat o tej samej porze bylismy na pogaduchach u Gacka i patrzyliśmy na Twoich fachmenów :P :P, powbijali paliki pochlapali różem co by wszyscy widzieli :D :D :D a działkę masz taką jak my ze skosem od ulicy to normalne Nie chodzi mi o skos od ulicy, bo to ma każa działka narożna. Zresztą jakoś przy okazji ci pokaże mapkę to sama zobaczysz jaką mam dziwną działkę A za czujność jestem wdzięczny naprawde. Bardzo się ciesze, że Cie mam tak blisko. Złodzieje bójcie się !!!! Ty się nie nabijaj z sąsiadki, nie moja wina że patrzę na swój dom, a tam biega jakiś koleś po ogródku po czym do drzwi się dobiera, wrażenie co najmniej irytujące a że dziwną działkę masz to swoją drogą , żeby od razu całe skrzyżowanie mieć w ogródku :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 21.02.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 a swoją drogą to mężulo zakłada dzwonek od 3m-cy Może w końcu po wczorajszym obronnym napadzie miłej Pani na juniora , mężunio się zmotywuje i założy a poza tym to ta Pani jest bardzo zajęta i droga w utrzymaniu No ale może uda mi się wynegocjować jakiś mały etacik za rozsądną cenę Gacek Ty tylko uważaj bo jak ci wyfasolę cenę za etacik to ni wytrzymasz :P :P :P :P robić ze mnie takiego terrorystę :D :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 21.02.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Gacek Ty tylko uważaj bo jak ci wyfasolę cenę za etacik to ni wytrzymasz :P :P :P :P robić ze mnie takiego terrorystę :D :D :D :D Zaraz terrorystę ..terrorystkę .... niech złodzieje widzą że w Murowańcu jest taka Pewna Pani , która jest bardzo czujna i potrafi ..... A jak chodzi o etacik to skoro odrzucasz moją propozycję , to uznajmy że jej nie było Czyli wnioskuję z tego że popilnujesz mojej działeczki za freee tak po sąsiedzku dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 21.02.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Gacek Ty tylko uważaj bo jak ci wyfasolę cenę za etacik to ni wytrzymasz :P :P :P :P robić ze mnie takiego terrorystę :D :D :D :D Zaraz terrorystę ..terrorystkę .... niech złodzieje widzą że w Murowańcu jest taka Pewna Pani , która jest bardzo czujna i potrafi ..... A jak chodzi o etacik to skoro odrzucasz moją propozycję , to uznajmy że jej nie było Czyli wnioskuję z tego że popilnujesz mojej działeczki za freee tak po sąsiedzku dzięki No tylko Twoja to jest daleko i nie dowidzę, taka starsza już jestem musi być sprzęt stanowiskowy :P :P a poza tym to nie wiesz jaka jest moja cena za etacik, nikt nie odrzucał propozycjii :P :P :P :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 21.02.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 nie dowidzę, taka starsza już jestem ............. :P :P Chmmmm , jestem troszkę innego zdania , no ale Ty wiesz lepiej . Ja się pewnie mylę Muszę ten etat jeszcze spokojnie przemyśleć musi być sprzęt stanowiskowy bo bałbym się o moje życie dając Ci np lornetkę i strzelbę A tak poważnie Po ostatnich kradzieżach w okolicy nie dziwię się Wam że jesteście tak czujni i drażliwi na nie proszonych gości ( złodziei ) . Jak się samemu nie przypilnuje to nikt niestety za was tego nie zrobi . Nie można pozwalać każdemu łazić po waszej działce i zaglądać w okna , w końcu to teren prywatny . Głośny dzwonek , taki który również będzie słyszał dzwoniący na pewno rozwiązałby nieuzasadnione wchodzenie na waszą działkę . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 21.02.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 nie dowidzę, taka starsza już jestem ............. :P :P Chmmmm , jestem troszkę innego zdania , no ale Ty wiesz lepiej . Ja się pewnie mylę Muszę ten etat jeszcze spokojnie przemyśleć musi być sprzęt stanowiskowy bo bałbym się o moje życie dając Ci np lornetkę i strzelbę A tak poważnie Po ostatnich kradzieżach w okolicy nie dziwię się Wam że jesteście tak czujni i drażliwi na nie proszonych gości ( złodziei ) . Jak się samemu nie przypilnuje to nikt niestety za was tego nie zrobi . Nie można pozwalać każdemu łazić po waszej działce i zaglądać w okna , w końcu to teren prywatny. Głośny dzwonek , taki który również będzie słyszał dzwoniący na pewno rozwiązałby nieuzasadnione wchodzenie na waszą działkę . Pozdrawiam dzwonek już kupiony w domku leży, raczej głośny to nie jest, ale sam fakt że można zadzwonić i jak nikt nie otworzy to spadówka na drzewko :D :D pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts