Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie chce przeszkadzać w kłotniach, ale chciałem poinformować:

ODBIERAM ADAPTACJĘ DZISIAJ !!!!! (po 2-miesiącach)

Kola, Gacuś teraz wasza kolej :D :D

To gratulacje , mi dzisiaj właśnie mijają 4 tygodnie . Mam w planie złożyć im dzisiaj też wizytę . Zobaczymy o ile mi się przeciągnie termin . Mam nadzieję że nie o tyle co Tobie :cry:

Gość Kero

"...ale nie można wieszać tylko psów na ludziach z Murowańca"

i lepiej nie mówić o tym jak się w jakimś gronie czuje Gacuśs tak?

Moim zamiarem było powiedzenie wieszanie psów Gacuś na kim kolwiek ale

widzę, że najbardziej Ty wziałeś do siebie moje słowa - cóż.

A jeśli idzie o szczegóły budowy to ja także jestem dopiero na początku.

Proponuję za przedmówcami nie obrażajmy się i to wszystko.

Miałem potrzebę powiedzenia tego co czuję i mam nadzieję, że nie wyrażałem się wobec nikogo obelżywie więc budujmy się razem albo i osobno - jak kto woili.

Marcin ja też dzisiaj odbieram adaptację. W konću :)

A teraz będziemy razem odmierzać dni do pozwolenia na budowę :lol:

Gacuś mam nadzieję, że też lada moment złożysz papiery. Aha wieczorkiem napiszę do Ciebie na priva :)

Marcin ja też dzisiaj odbieram adaptację. W konću :)

A teraz będziemy razem odmierzać dni do pozwolenia na budowę :lol:

Gacuś mam nadzieję, że też lada moment złożysz papiery. Aha wieczorkiem napiszę do Ciebie na priva :)

oki

Zaraz właśnie robię wypad z domku do spektrum , a potem mam zamiar wjechać na inspekcję do Murowańca :wink:

Gacus - sporo emocji w Tobie.

Jesli chodzi o mnie - poparlam Kero bo mam podobne wrazenie - on sam pisze ze mial potrzebe powiedzenia tego - wiec sie podpielam. Nie wieszam na nikim psow :o Pretensji tez nie mam - bo przeciez nie zmusze nikogo do tego zeby mi odpisywal i nie moge miec o to pretensji ze ktos nie chce, nie zna odpowiedzi i tak dalej.

Proponuje zamknac ten watek z ktorego rodzi sie burza :wink:

Mam nadzieje ze nikt do nikogo nie bedzie czul urazy i bedziemy sobie wzajemnie pomagac i wspierac sie.

Gratulacje dla odbierajacych adaptacje

Teraz tylko zlozyc dokumentacje i zrobic sobie w podpisie suwaczek odliczajacy czas do odbioru pozwolenia

Ciekawe ile to teraz trwa - skladalismy koncem stycznia i pani powiedziala "miesiac" ale teraz sie sezon rozpoczyna wiec moze byc owe przepisowe dwa.

My mamy zamiar zlozyc do nast piatku :D

Gość Kero

O przepisie na wypiek pączków to ja rzeczywiście pisałem ale to tylko była przenośnia bo takiego przepisu nikt tutaj nie podał:-)

Chodziło wyłącznie o to, że tematy czasami pojawiają się tak bliskie budowaniu jak wypiek pączków:-)

Niepotrzebnie tylko niektórzy móiwią, że robi się nerwowo. Ja przynajmniej nie mam krzty nerweów bo przecież mogę sobie wykasować link to tego forum i nic mi się nie stanie. Ale nie po to zabieram tu głos.

Ludzie kochani - czy tylko maślenie jest główną zasadą na tym, forum?

Miałem zgrzyt wyjawiłem i tyle. Nerwów przy tym miałem tyle co cegieł na budowie - ani jednej jeszcze nie mam.

Kochani wybije was z temtu - ja nadal szukam EKIPY było juz kilka rozmów

ale jenden pan zażyczył sobie ponad 30 tys. za stan surowy-robocizna ale nie mielismy porównania wiec nie wiemy czy to duzo czy mało, na pozostałe oferty czekamy juz kolejny tydzień.

Pomijam te ekipy które maja czas dopiero w 2 połowie roku, my chcemy zaczac wiosną.Wiem wiem te najlepsze ekipy dawno zajete, niestety jak adaptowaliśmy projekt nikt nam niepodpowiedział zeby juz szukac ekipy i wydawało się to dosyc odległą sprawa a teraz mamy problemy :(

Proszę więc jeżeli ktoś ma kogos do polecenia-może komuś sie jakiś termin zwolnił, przesunął, o kontakt :D :D

Gość Kero

Ja ekipy nie mam i nie znam do polecenia - przymierzamy się do wykonywania większości prac własnymi siłami.

Ale abym nie miał tak słodko to właśnie kupiłem sobie agregat prądotwórczy Pozdrowienia dla Enea Nakło którego nie mogę uruchomić. Niby nówka ale nie idzie. Dam sobie czas do jutra.

A Enea Nakło to kretyni, którzy już mają zaliczkę od ubr. a powiedzieli mi niedawno, że w tym roku nie mogę liczyć na prąd.

Utruję im życia a oni mnie - to taka zabawa bo nic innego mi nie zostało.

KarolinaS nie wiem czy to duzo czy malo - ale pociesze cie ze nam jeden czlowiek tez poprosil 30 tys za fundament, scianki, strop (teriva) i wiezbe - oczywiscie sama robota. A termin - czerwiec :roll: Piszac scianki - mam na mysli gole sciany oczywiscie

Z ciekawosci zapytam z czego bedziecie budowac, tzn jaki material?

O przepisie na wypiek pączków to ja rzeczywiście pisałem ale to tylko była przenośnia bo takiego przepisu nikt tutaj nie podał:-)

Chodziło wyłącznie o to, że tematy czasami pojawiają się tak bliskie budowaniu jak wypiek pączków:-)

Niepotrzebnie tylko niektórzy móiwią, że robi się nerwowo. Ja przynajmniej nie mam krzty nerweów bo przecież mogę sobie wykasować link to tego forum i nic mi się nie stanie. Ale nie po to zabieram tu głos.

Ludzie kochani - czy tylko maślenie jest główną zasadą na tym, forum?

Miałem zgrzyt wyjawiłem i tyle. Nerwów przy tym miałem tyle co cegieł na budowie - ani jednej jeszcze nie mam.

a widzisz i tu jest błędne zrozumienie, bo ja kiedyś podawałam przepis na drożdzówkę a Olek na ciasto z mleczkiem skondensowanym (grozi wybuchem :p)

a Gacuś pewnie myślał o tym, że jak coś nie tak to krzyk na Murowaniec i tyle, bo ten sam temat co jakiś czzas wraca :( :( :(