jasabar 06.03.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 Ja do nich już jeździłam, ale siedzi tam w sekretariacie pani, która nic nie wie. Obiecuje, że przekaże projektantowi nasze zapytanie i na tym się kończy. Cisza...Pan K. robi bardzo dobra wrażenie i myślę, że jest dobrym fachowcem, ale być może nabrał za dużo pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 07.03.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Wybieracie się w niedzielę na targi budowlane. Ja chętnie poszedłbym i pooglądał, pogadał, poczytał.Może będzie ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchab 07.03.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Gdzie odbywają się te targi budowlane?W jakich godzinach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Kero 07.03.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 No faktycznie przegibane!!! Mi najbardziej byloby szkoda czasu na szukanie kogos nowego - i co za tym idzie zlozenie wniosku o pozwolenie o kilka tyg pozniej My jutro odbieramy projekt, Kero - dzieki Tobie!!!!!! pedzimy do elektryka i hydraulika - ciekawe ile zejdzie temu drugiemu na stempelkach, bo ja tu w myslach w piatek skladam papiery w Starostwie Cześć mkkafe, jeśli wybierasz się do hudraulika z nazwiskiem na "F" to powiedz mu, że ma tak samo przyzwoicie załatwiać sprawę jak tę w Szczutkach inaczej ja zmienię go na innego. Zresztą jak potwierdzisz, że to ten facet to mogę go sam przydusić. Dzisiaj będę z nim się kontaktował w swoich sprawach. Tyle tylko, że jak zauważyłem nie jest najtańszy za te stempelki ale szybki za to. Mnie stepmpelki stawiał na poczekaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA I KRZYŚ 07.03.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Kto wspominał o stróżu w Murowańcu? Nie pamiętam a chętnie wróciłabym do rozmowy, choćby na privie:) Może o nas Ci chodzi? jak ruszy budowa zatrudniamy dozorcę za 500 zł m-cznie aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 07.03.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Gdzie odbywają się te targi budowlane? W jakich godzinach? http://zrzuta.com.pl/uploads/ddb0c5860d.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 07.03.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 No nie wyszło dokładnie tak jak bym chciała, obrazek z wiadomością miał się pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 07.03.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Gdzie odbywają się te targi budowlane? W jakich godzinach? http://zrzuta.com.pl/uploads/ddb0c5860d.png Poprawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 07.03.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Kero taak, dokladnie do pana F (kroczymy Twoja droga chyba ) zauwazylam ze tani nie jest, powiedzial ze jest tani jak barszcz i rzucil haslo 200 zl z zaznaczeniem ze jest sklonny do targow - to bedziemy targowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertEs 07.03.2007 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Kto wspominał o stróżu w Murowańcu? Nie pamiętam a chętnie wróciłabym do rozmowy, choćby na privie:) Może o nas Ci chodzi? jak ruszy budowa zatrudniamy dozorcę za 500 zł m-cznie aga ... i będzie siedział 24h ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA I KRZYŚ 07.03.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Kto wspominał o stróżu w Murowańcu? Nie pamiętam a chętnie wróciłabym do rozmowy, choćby na privie:) Może o nas Ci chodzi? jak ruszy budowa zatrudniamy dozorcę za 500 zł m-cznie aga ... i będzie siedział 24h ??? w dzień będzą ekipy, w lukach jak będzie trzeba to my pilnować będziemy a on od wieczora do rana zobaczymy jeszcze jak to będzie na 24 h to trzeba by miec dwóch cieciów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAK 07.03.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Może trochę z innej beczki. Jeszcze jestem bydowlanym laikiem, więc może Wy orientujecie się w jakości materiałów: np. beton komórkowy z Lidzbarka, a z Solca? Bloczki betonowe z Dobrcza, a z Chojnic? Coraz trudniej coś kupić, a wybór chociaż niewielki i ceny zbliżone to jednak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA I KRZYŚ 07.03.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Wybieracie się w niedzielę na targi budowlane. Ja chętnie poszedłbym i pooglądał, pogadał, poczytał. Może będzie ciekawie. Ja się wybiorę -ciekawe co pokarzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 07.03.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 ZOSTAŁO NAM 10 ROLEK WEŁNY MINERALNEJ (10 cm grubości). Dobrej firmy KNAUF, W SUMIE 132 m2. Chętnie sprzedam po cenie z maja ubiegłego roku = po 11 zł. za m2. Może chce ktoś kupić Leży w ciepłym, ogrzewanym pomieszczeniu na piętrze (przyszła łazienka) Tanio też sprzedam przyczepę camingową (Holenderska) jednoosiowa, 5 miejsc do spania, lub 8 miejsc do siedzenia.(ja w niej mieszkałam od kwietnia do sierpnia, jak już trzeba było pilnować wstawionych okien ) Wygodna, zadbana i przytulnie urządzona. Nie jest zarejestrowana. Może ktoś potrzebuje na budowę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kola1719501112 07.03.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Tasija napisałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kola1719501112 07.03.2007 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Wybieracie się w niedzielę na targi budowlane. Ja chętnie poszedłbym i pooglądał, pogadał, poczytał. Może będzie ciekawie. My się wybieramy. Możemy się spotkać i pogadać p.s. udało Ci się w końcu spotkać z Grześkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 07.03.2007 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 Marzec pięknie się wystroił, W kole między dziećmi stoi I gromadkę uśmiechniętą Pyta: jakie dzisiaj święto?... Zapamiętaj sobie - dzisiaj jest DZIEŃ KOBIET! Marzec wyjął grosik srebrny, Teraz będzie mu potrzebny. Do kwiaciarni marzec pobiegł, Kupić bukiet na dzień kobiet http://kartki.onet.pl/_i/d/tulipany.jpg Wszystkim Paniom z okazji ich święta życzę dużo słońca i radości , aby wszystko, co sobie wymarzycie się spełniło i żeby szczęście na stałe z Wami było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 08.03.2007 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 TASIJA - cóż za miłe powitanie!!! Czyli jest nas dwie Po której stronie drogi jadąc na Koszalin masz swoją posiadłość ? Moja miejscowka po lewej - dokładniej Morzewiec, chociaż nie dam sobie głowy uciąć bo na różnych papierach podają inny adres, biurokratyczny BURDEL.... POzdrawiam Ciebie i resztę forumowiczów, Agniha Moja miejscówka po prawej tuż przed Zajazdem skręcasz i jedziesz prosto w kierunku elektrowni wodnej. Przyjeżdżaj sąsiadko na kawę Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TASIJA 08.03.2007 01:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Marzec pięknie się wystroił, W kole między dziećmi stoi I gromadkę uśmiechniętą Pyta: jakie dzisiaj święto?... Zapamiętaj sobie - dzisiaj jest DZIEŃ KOBIET! Marzec wyjął grosik srebrny, Teraz będzie mu potrzebny. Do kwiaciarni marzec pobiegł, Kupić bukiet na dzień kobiet Wszystkim Paniom z okazji ich święta życzę dużo słońca i radości , aby wszystko, co sobie wymarzycie się spełniło i żeby szczęście na stałe z Wami było. DZIĘKUJĘ GACUSIU ŚLICZNIE ZA ŻYCZENIA. A czy ktoś wie kiedy przypada święto FACETÓW... bedziemy musiły sie kobitki zrewanżować GACUSIOWI.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.03.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Gacuś-dziękuję baaaaaardzo! a wiesz, że ja przed sekundą własnie na ta kartke w onecie trafiłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts