Aga - Żona Facia 20.03.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Witamy wszystkich nowych w naszej grupie . Zoii[/b]]Witam, jeszcze się nie buduję, nawet jeszcze nie mam ziemii - chciałabym w Murowańcu albo gdzieś w pobliżu. Jakie obecnie są ceny za działki w Murowańcu? Jeśli możecie dać mi takie info będę bardzo wdzięczna. Pozdrawiam Zoiijeżeli chodzi o ceny działek w Murowańcu to ok 85zł , pisałem o tym kilka postów wyżej : Ja kupowałem od Spółki Murowaniec tel 0602 593 197 cena jakiś czas temu 82zł brutto za metr kwadratowy.(ogłaszają się w ekspresie bydgoskim ) Poza tym Fordońska Spółdzielnia Mieszkaniowa też sprzedawała , obecnie w cenie 85,40 zł brutto http://www.fordonskasm.pl/inwestycje.php Ale lokalizacja tych działeczek troszkę gorsza bo przy samej betoniarni . Zajrzyj też tutaj : http://www.meritum.nieruchomosci.pl/ogloszenia.aspx?ms=175 http://www.nawigator.biz/dzialki-bydgoszcz.php Może coś fajnego trafisz Pozdrawiam i życzę miłego szukania działeczki Pozdrawiam O właśnie to samo chciałam napisać, trzeba poczytać wcześniejsze wpisy Witam goraczkowska! Cytuję to co zostało napisane kilka dni temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dori 20.03.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Złozylem 2 lutego i chyba w czwartek odbieram, już z moja poprawka w sprawie usytuowania domu. No to mnie nie pocieszyłeś Liczyłam na to, że wcześniej uda mi się dostać papiery - a tu bite 6 tygodni u Ciebie to trwało. Cóż nie mogę być w gorącej wodzie kąpana.Tylko trzymać kciuki, żebym żadnych niedociągnięć, typu brak jakiegoś stempelka, nie miała... pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 20.03.2007 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2007 Witam . Odnośnie szalejących cen materiałów budowlanych znalazłem wypowiedź , post mieszkanki Torunia agnieszkakusi Właśnie dzwoniłam do naszego hurtownika, żeby w jutrzejszej dostawie cementu dołożył nam 35 szt siporexu, bo mamy do zamurowania dwa otwory drzwiowe. Pierwsze co: nie wie czy tyle ma , a drugie cena: 12 zł/sztuka!!!!!!!!!!!!!!!!! W grudniu płaciliśmy ok. 6,40 za sztukę! I mój mąż nie chciał się budować!!! Ludzie, przecież to jakaś tragedia. 100%!!! adres postu http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=97182&highlight= Chyba te 12zł to jakaś przesada , normalnie zamurowało mnie szok Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 21.03.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Witam . Odnośnie szalejących cen materiałów budowlanych znalazłem wypowiedź , post mieszkanki Torunia agnieszkakusi Właśnie dzwoniłam do naszego hurtownika, żeby w jutrzejszej dostawie cementu dołożył nam 35 szt siporexu, bo mamy do zamurowania dwa otwory drzwiowe. Pierwsze co: nie wie czy tyle ma , a drugie cena: 12 zł/sztuka!!!!!!!!!!!!!!!!! W grudniu płaciliśmy ok. 6,40 za sztukę! I mój mąż nie chciał się budować!!! Ludzie, przecież to jakaś tragedia. 100%!!! adres postu http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=97182&highlight= Chyba te 12zł to jakaś przesada , normalnie zamurowało mnie szok Pozdrawiam Gacuś Twoja informacja chyba wszystkich sparaliżowała, że taka cisza, chyba że stoją w kolejkach w hurtowniach po bloczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ablonski 21.03.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 witampotrzebowalbym wypozyczyc minikoparke/minispychac na kilka godzin. Musze dorownac dzialeke:)ktos wie gdzie moge tego szukac i ile taka przyjemnosc kosztuje?a moze ktos wie gdzie tanio dostane trawe?potrzebuje zasiac 1000m^2dziekiarrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziucha 21.03.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 witam potrzebowalbym wypozyczyc minikoparke/minispychac na kilka godzin. Musze dorownac dzialeke:)ktos wie gdzie moge tego szukac i ile taka przyjemnosc kosztuje? a moze ktos wie gdzie tanio dostane trawe?potrzebuje zasiac 1000m^2 dzieki arrek Na Szajnochach jest firma, która ma glebogryzarki, a czy ma koparki i spychacze to nie wiem. Jak chcesz to zadzwoń: 346-61-84. a trawe to chyba w castoramie najtaniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kola1719501112 21.03.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Witam . Odnośnie szalejących cen materiałów budowlanych znalazłem wypowiedź , post mieszkanki Torunia agnieszkakusi Właśnie dzwoniłam do naszego hurtownika, żeby w jutrzejszej dostawie cementu dołożył nam 35 szt siporexu, bo mamy do zamurowania dwa otwory drzwiowe. Pierwsze co: nie wie czy tyle ma , a drugie cena: 12 zł/sztuka!!!!!!!!!!!!!!!!! W grudniu płaciliśmy ok. 6,40 za sztukę! I mój mąż nie chciał się budować!!! Ludzie, przecież to jakaś tragedia. 100%!!! adres postu http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=97182&highlight= Chyba te 12zł to jakaś przesada , normalnie zamurowało mnie szok Pozdrawiam Gacuś Twoja informacja chyba wszystkich sparaliżowała, że taka cisza, chyba że stoją w kolejkach w hurtowniach po bloczki Ceny takie są niestety, a w kolejce stać to chyba nikt nie stoi bo nie ma po co. MATERIAŁÓW NIE MA A CENY JAK SIĘ POJAWIĄ TO JESZCZE DROŻSZE. Tak mówią w hurtowniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ablonski 21.03.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 witam potrzebowalbym wypozyczyc minikoparke/minispychac na kilka godzin. Musze dorownac dzialeke:)ktos wie gdzie moge tego szukac i ile taka przyjemnosc kosztuje? a moze ktos wie gdzie tanio dostane trawe?potrzebuje zasiac 1000m^2 dzieki arrek Na Szajnochach jest firma, która ma glebogryzarki, a czy ma koparki i spychacze to nie wiem. Jak chcesz to zadzwoń: 346-61-84. a trawe to chyba w castoramie najtaniej maja, cena 320+VAT za dobe musze przeliczyc czy sie oplaca:) dzieki arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 21.03.2007 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Gacuś Twoja informacja chyba wszystkich sparaliżowała, że taka cisza, chyba że stoją w kolejkach w hurtowniach po bloczki To nie moja informacja , ja tylko cytowałem co powiedziała agnieszkakusi No ale sparaliżować to rzeczywiście mogła . A że taka cisza na forum to chyba raczej nie moja zasługa a raczej beznadziejnej pogody , czy to musi tyle padać . Chciałbym troszkę na działeczce popracować i nie mogę bo pada , oczywiście można by w deszczu ale po co mam się rozchorować na grypkę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDA 21.03.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Witajcie Poszukuję na szybko kogoś do drobnej robótki murarskiej. Mam do zrobienia dwa szczyty i dwa kominy systemowe z obudową z klinkieru. Jeśli znacie kogoś takiego w Łochowie lub okolicy to proszę o kontakt. PozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jgosik 21.03.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 czy ja takze moge prosic o namiary na tego ktosia CHĘTNIE PRZYGARNĘ PARE WYWROTEK CZARNEJ ZIEMI EWENTUALNIE NAMIAR NA KOGOŚ KTO TYM HANDLUJE wysłałem na priv pozdrawiam Ja też chcę!!!!!!!!!!! Tzn. ziemię i namiar na ziemię. Poproszę wysłałem MINIRAF prosisz o namiar na ziemię? Ja to tak zrozumiałam. Sama potrzebuję To i ja poproszę Ja też bardzo proszę o namiar na ziemię! Kto by pomyślał, że będę prosić o namiary zimię myślałam, że wcześniej zabraknie ludzkości wody... poszło pozdrawiam Czy ja także mogę prosić, byłabym wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jgosik 21.03.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Hej jgosik i Aga !!! Zdecydowaliśmy z żoną o przeprowadzce do Niemcza... Syn chodzi tam do szkoły, za chwilę córka. Ściana kominkowa jest z płyt kartonowo-gipsowych, nałożony tynk strukturalny, trochę farby i wyszło tak jak na załączonym obrazku. Co do projektu to na razie wacham się pomiędzy Delikatnym a Niewielkim z podwójnym garażem ze wskazaniem na ten drugi. Oba projekty są z Muratora. A jak Wam idzie budowanie? Pozdrawiam SIOUX Jesteśmy na etapie konczenia dachu, trochę to trwa mają jeszcze jedną budowę. Okna zamówione , scianki działowe na piętrze w poniedziałek a w tą sobotę to może prace pod drenaż. I jeszcze inne prace w przygotowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skarga 21.03.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Aga, pewnie w życiu mnie nie pamiętasz, ale czasami tu zaglądam. Chciałam powiedzieć, że obserwuję dyskretnie twoją budowę i bardzo mi się podoba.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Kero 22.03.2007 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Pomimo, że leje to jednak się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 22.03.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Wygląda na to że Urząd Gminy BB zaczął pracę i porozsyłali wreszcie opłaty za wieczyste użytkowanie Termin płatności jest do końca marca Jak na moje to nie daje się terminu 7 dni na takie kwitki. Wysokość opłaty nie jest taka wielka jak u Roberta a jak to u sąsiadów z Murowańca wygląda??? tak swoją drogą RobertEs załatwiłeś cosik w tej sprawie pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 22.03.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 ............a jak to u sąsiadów z Murowwańca wygląda??? ............. U mnie wychodzi po zaokrągleniu 0,10 zł za m2 Dokładnie wychodzi tak 0,10389937106 zł za metr kwadratowy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex_ 22.03.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 a tak przy okazji jeśli chodzi o BB to dostaliście odpowiedź na pismo do wójtowej o autobus i gaz bo u nas cisza, a z terminem to poszła już na maksa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 22.03.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Aga, pewnie w życiu mnie nie pamiętasz, ale czasami tu zaglądam. Chciałam powiedzieć, że obserwuję dyskretnie twoją budowę i bardzo mi się podoba. Pozdrawiam. Hej pewnie że pamiętam. Szkoda tylko, że ja nie wiem gdzie Ty się budujesz, też bym kibicowała . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 22.03.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Ktoś kiedyś pytał o ogrody, projektowanie itp.Dzisiaj zauważyłam samochód na którym było to napisane: Ogro-DON-Projekt Myślęcinek ul. Kąkolowa 16 604947643 52/3813249 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 22.03.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Kiedyś w gazecie znalazłam to ogłoszenie-reklamę GOTOWE PROJEKTY BUDYNKÓWDORADZTWO-ADAPTACJE ŁUKUĆ NIERUCHOMOŚCI ul. Centralna 2 LOsielskotel. 52/3813065 http://www.lukuc.plhttp://www.osielsko.euhttp://www.niemcz.euhttp://www.dobrcz.eu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts